- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #58.481
hep sızıp kalıyorum oturduğum yerde ya normalmi bu acabaagünaydınnn
aynen bende bayılıorum o dziye her anı çok heyecanlı bende izliodum sonuna kadar bende dayanamadım maleseff
hep sızıp kalıyorum oturduğum yerde ya normalmi bu acabaa
normaldir tabi ne olacak tatlım ben anlattım sanırım 2 ay önce falan en kötü 1 ay önce ayy gözlerimi açamıodum akşam yemekten sonra hemen uyuyakalıodum biraz geçti gene kalıorum 11e kadar falan..mide bulantıların nasıl oldu senin benim geçti gibi sabahlar dışında ama süt ek gıda vs hala yiyemiorum hele hiç içemiorum ya 8 kiloda vermiştim nolcak bilmm eşim neler alıo görsen ye die ama yokk üzülüorum da bi yerde.
efulim teşekkür ederim canım inşallah rahat bir hamileleik olur
isyancımm sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin sanki hamile değilmişim gibi hiçbişey hissetmiyorum böyle oluyor dimi
kuzularrrrrrrrrrrrr ben geldimm
s,zleri çok özledim ben yaaaa
merak etmişsiniz beni iyiyim çok şükür
geçen hafta p.tesi günü annem,ablam ve 2 yiğenim geldiler
tam bir hafta kaldılar bende
baya yoğungeçti
hergün bir yere gittik evde durmadık diyebilirim
darıca hayvanat bahçesine gittik
eskihisar sahile gittik
pendik gözdağına gittik
pendik marinaya gittik
bizim sahile gittik
dekren pazar günüde babam geldi
hep sahilde yaptık kahvaltımızı aldık evden çay bahçesindende çayı içtik
yiğenlerm çok mutlu oldu
mangal yaptık vs vs
ama çok yoruldum sabah erkenden kalkrtık gece 1den aşağı yatmadık
ev malüm çok kirlkendi
ptesi gününden beri temizlik yaptım ama heryerim tertemiz oldu
elimin değmediiği yer kalmadı diyebilirim
bugünde kendime tatil verdim yatıcam inş tv karlısında gerçekten çok yoruldum
yarında arkadaşlar kahvaltıya gelecek
hazır bişiler yaparım balkona hazılrıcam masamı inş
benden bu kadar sizleden ne var ne yok
geçmişi okumaya çalışıcam ama bakalım yapabilecek miyim
canım mide bulantılarım geçti..hafta 1 belki oluyor..
artık günde 1 bardak süt, 2 ceviz, 3-4 fındık yiyebiliyorum..daha fazlasını midem almıyor..
bende 5 kilo verdim henüzde alamadım..
eşimde alıyor meyve falan ama içimden gelmiyor yemek..
habire karpuz yiyorumm
canım kaç haftalıksın 5 hafta falansındır..henüz bişey hissetmezsin uyku dışında..
benim 6. hafta sonunda başladı mide bulantım 12 sonuna kadar sürdü..
o an aha hamileyim diosun işte zatenninş sende olmaz ama
canım mide bulantılarım geçti..hafta 1 belki oluyor..
artık günde 1 bardak süt, 2 ceviz, 3-4 fındık yiyebiliyorum..daha fazlasını midem almıyor..
bende 5 kilo verdim henüzde alamadım..
eşimde alıyor meyve falan ama içimden gelmiyor yemek..
habire karpuz yiyorumm
canım kaç haftalıksın 5 hafta falansındır..henüz bişey hissetmezsin uyku dışında..
benim 6. hafta sonunda başladı mide bulantım 12 sonuna kadar sürdü..
o an aha hamileyim diosun işte zatenninş sende olmaz ama
süt ceviz falan da yetio zaten vitamin için çok iyi o senin için bende onlar hiç yok.ay sorma karpuza fena bende aş erdim sanırım evdeyken öğle akşam günde 2 3 yiyodum valla.meyveyi ben çok yiyorum doyasıya yediğim zaten tek o dün bir tabak dolusu meyve salatası yedim eşimde sağolsun beni iştahlandırmak için hiç yemediği kadar yedi
en son 17 nisanda regl oldum canım daha gitmedim doktora belli olmaz diye önümüzdeki hafta gidicem inşallah
evet uyku başladı dün akşam uyuyakalmışım tv izlerken sabahta çok zor uyandım hala uyku modundayım ve hiç halim yok
aynen canım bende meyve yiyorum soğuk soğuk ekşi ekşi pek iyi geliyor..
ama karpuzun yerini hiçbirşey tutmuyor yahuuu
ayy kuzum kıyamam olacak..ben akşam 8 de uyuyup ertesi gün 10 da kalktığımı biliyorum..uyku tatlı tatlı gelir artık...
haftaya git ama doktora..büyük ihtimalle 6. haftanda olursun ve kese görünür canımm
gndyn kızlar
gene uykusuz bı gece gecırdık....bu kız uyumayı ne zaman oğrnecek:26:
bızdede karapara ask acıktı ama ben ızleyemedım malum utülerım vardı görumcemı cagırdım o Duruya bakarken ben yaptım.kocama kalsa 1 seneyı bulcaktı o ütüler
gidicem canım doktor araştırıyorum tek doktora gitmek istiyorum allah izin verirse
akşam 9,30 da uyumuşum eşim odaya götürdü sabah 8 de zor uyandım =)
canım sen bu kızı gündüz çokmu uyutuyorsun...geelde gündüz uykuyu fazla kaçıranlar gece uyumuyor tatlım..
annuvv sozr demi hem anne olmak hem ev işleri..ben kendimi düşünmek bile istemiyorummm
araştır canım doktor gerçekten önemli kuzucum
of ısyan bılmıyorum ya gunduzlerı 3 saatte bır uyur toplam 3 kere.ıkıye cektım onu ıyıce uykusu geldıgınde uyuttum gece gene aynı.2 gun once gunduz 4 ten sona uyutmadım baktım uykusu yok 10 da yatırdım bak saatlerdır uyumuyo gene gece doğru durust uyumadı gene aynı gene aynı
gecelerı çok sınırlı oluyorum bazen aglamak ıstıyorum 2 kere aglamışlığımda var yanı
gndyn kızlar
gene uykusuz bı gece gecırdık....bu kız uyumayı ne zaman oğrnecek:26:
bızdede karapara ask acıktı ama ben ızleyemedım malum utülerım vardı görumcemı cagırdım o Duruya bakarken ben yaptım.kocama kalsa 1 seneyı bulcaktı o ütüler
bizde ikşde yattık uyumadı sıpaaaaaaaaaaaa işin zor ısyan tadını cıkarrrrr bu gunlerin utu bnmde var iki tane halı yıkadım o yuzden gıremedim biri kurudu dıgerıde kuruyo temizlik yaptım heryeri ablam hasta karnında kesede kan pıhtıları bırıkmiş onlardan bakalım ameliyatmı ne olck bşlmıyorum bugun belli olcakkk akşam yıgenimin dersini yptık ikiye kdr bide onla ugrastım kız uyuya kaldı annesi hasta sonra eniştem almaya geldi bir haber geldi abisi kaza yapmış kafa tası catlamışşşş bır suru sey oldu elim değmiyo bıraktı sanmayınnnn burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?