Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
günaydın güzel bebeklerimizin güzel anneleri ve hamile annelerimiz =) çok seviyorum sizleri ben geldim biliyorum kızıcaksınız bana aama inanın işlerden hiç fırsatım olmuyodu gelebilmeye

günaydnn cnım hoş geldinnn ne zamandır yoktun.. bende pek girmiyorum ama yinede ara sıra buraya uğruyorum.. ihmal etme buraları unutulursun sonra benden sölemesi

aynen öyle şekerimm.. Yüce mevlam görüyor.. bizde sizin gibiyizzz ara sıra eşimle uğruyoruz .. insanın güveni gittimi geri gelmiyor heleki o yıkılarak gittiysee..

hii yazık be kadına felc gecirmiş yaa bebek onun bebegi niye her seye burunlarını sokuyorlar benim kv aram iyiydi artık limoniyiz kaynımlada konusmama kararı aldım zaten slm slm
zatennn kendileriien iyisini biliyor sanki .. benim kv hem annemi hem beni lohusalığımda çok kırdıı.. bundan sonra 10 tane çocuk doğursam asla yanında kalmam bir daha ..

hoşbuldum tatlım ben sizi hiç unutmam ama siz beni unutabilirsiniz canım çünkü işler çok oluyo malesef ki gelemiyorum

Slm fistiklar..bayanakilli kiz ohh iyi gez sefam olsun...kbr holgeldib nerelerde sin kiz sen

hoşbuldum canım ya işlerden gelemiyorum gerçekten çk yogn oluyorum =)

Slm fistiklar..bayanakilli kiz ohh iyi gez sefam olsun...kbr holgeldib nerelerde sin kiz sen

selamm canımmm nasılsın hoş geldin... 5 ay gezememenin acısı bu canımm hep eşim iş için yola gidiyordu tek kalıyordumm çok üzlüyordumm .. şimdi o beni anladıı başka iş mi baksam diyor ..

hoşbuldum tatlım ben sizi hiç unutmam ama siz beni unutabilirsiniz canım çünkü işler çok oluyo malesef ki gelemiyor

ihmal etme bizi canımm bak gıdım bile büyüdüü senden haber yokk

çok sık gelemesemde gelmeye çalışıcam bundan sonra ihmal etmicem sizi senin gıdını yerim ben

çok sık gelemesemde gelmeye çalışıcam bundan sonra ihmal etmicem sizi senin gıdını yerim ben

tamam canım kendine iyi bakk.. gıdımda teyzesini öpüyorrr

selam kızlarrr yine işler yoğun ve stresli ve bugün hastalandım çok moralim bozuldu
selamm hoş geldin canımm.. kolay gelsinnn.. bozma moralinii diğer ayy inşallah olurr

selam kızlarrr yine işler yoğun ve stresli ve bugün hastalandım çok moralim bozuldu

Oyy kuzum kiyamam çok iyi anlıyorum seni ama daha moral bozmak için erken canim...bu kadar stres yapacaksanız esinle gidin doktora daha rahat olur ksfaniz kuzucum sikma canini....bizim bebeğe kuzen lazimmm gelecek emininlz biz teyzesi..

Son düzenleme:
ne biliyim canım yaa bi ara isyanın girdiği bunalıma şimdi ben girdim sanırım

sıkma canım canını stresle inanki hiç bir şey olmuyorrr... bizim bir tanıdık uzun yıllar çocukları olmadı stresten.. gezmedikleri doktor kalmadı .. en son bi doktor tatile çıkın stresten uzakdurun dedi ve bebiş haberiyle geldiler .. zaman herşeyin ilacıı rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah yaşatır bu duyguyu..

sıkma canınıııııııııııııııı

doğru diyosunuz kızlar başkası olsa bende aynısını derdim ama yaşayınca farklı oluyomuş. insanın canı sıkılıyo ya hamileysem diye ilaç bile içemiyorum. daha dün eşim sordu hastalandınmı diye yok dedim hadi inş dedi güldü önceden bu kadar dillendirmiyodu bugün dedim hastalandım oda üzüldü haliyle. şimdi eşimin gitmesini istiyorum oda teklif etti zaten bir sayım yaptıralım eğer sorun yoksa ben tekrardan dr gidicem şu dediğim tıp fakültesindeki doktora. ama bugün gerçekten moralim bozuk geçiriyorum

cok stres yapincada olmuyor canim benim gitsin bakalim ama biseyi cikmaz ins

cok stres yapincada olmuyor canim benim gitsin bakalim ama biseyi cikmaz ins

doğru diyosun canım ama ister istemez düşünüyo insan yeşil çay içemiyorum mesela yada ağrı kesici falan. şimdi spora başladım hep bi korku ya hamileysem ya zarr verirse diye. e doğal olarak etkileniyo insan her ay bu stres çekilirmi yaww

Ben seni çok iyi anlıyorum canim bekleyip eli bos cikmsk çokzor..birde acaba olnayacakni pproblemi var sorusu insani tedirgin ediyor... Doğru karari vermissinuz esin gitsin sonrada sen iyi bir doktora git..ama 1 yildir olmuyor deyin yoksa onemsemiyorlar canim

isyanin soledigi doru bir senedir olmadini soleyin iyi bir kontrolden gecin bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…