Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ben ıyıyımde kızım bıraz keyıfsız. dr şurup verdı nezle oldu gene:26: ılaç vermıyım doğal yollarla gecıreyım dıyorum ama sonra ılerler dıye korkuyorum.annemler geldı bıraz once bı suru iş var evde bırazdan koyulayım barı

benimde bir sürü işim var hiç sorma hafta sonuna atıcam bene baş edemem hafta sonuda keyif catmak istiyorum azz ama işler imkan vermiyor ki hiç dinlenicek vakit bulamıyorum valla

selammmm kıslarrrr... nasılsınızzzz ?? ben çok iyiymm hazır izmirde hvalar güzelkenn hergün geziyorum zaten salı günüde dönücem kızım sokaklarda büyüdü bu arada anneler günü için hediye bakıyorum anneme yanımda çünkü.. kv alasım yok ama ben eşimden bekliyorum burda olmama rağmen ilk anneler günüm sonuçtaa.. citillll benim de kv beni sinir ediyorr.. arıyor hergünn kızım konuşsunn iyice haraketlensin öyle gelin diyorrr 5 aylık kızım şurda 3 haftadır dillencek sankiii sinir oluyorumm .... krizantem herşeyin yavaş yavaş halolmasına çok sevindim canmmm

geçmişş olsunn canımmm ... kıyamam minik kızına . insan doğal yolla geçirmek istiyor ama bebek sonuçta korkuyor dahada üztüne geçer diye... bahar geldi ya nezle çoğaldı benimde burnum akıyorr .. kızımı emziriyorum geçer diye çok korkuyorumm inşallahh biran önce geçerr ..

ben korkudan dısarı çıkmıyorum evde daha hasta oluyo:26: sızın kv deler konuşuyo yuzunuze benımkı arkamdan konuşuyo

kuzum sen yatıyorsun yta ondandır
ben bugün kıçımı yere koymadım desem yeridir valla
akşamada yemekli misafirlerim var
ayvayı yedim valla

Calis mak bemce daha guzel yorluyosun ama oz guven ne daha cok ozguven katiyor ben yetisiyorsam sekerim sen hayli hayli yetisirsin marifetlisin cunku masallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tamam da canım benmde çalışmayı çok seviyorum ama evime yetebilir miyim bilmiyorum açıkçası
eşime evime kendime yetebilir miyim bundan korkuyorum
hani devlet olsa saatkleri belli h.sonu tatil hiç düşünmem ama ölze çok zor

ya calısınca bak o yönden kocanı evini ihmal ediyorsun bende ediyorum o kadar yoruluyorumki yemek yer yemez mutfagı topla eger dus alıcaksam zar zor bir banyo yorgunluktan bile bazen gözüm kesmiyor sabah yapıyorum dusumu kocamla konusamaz duruma geldim itiraf ediyorum kocamı cok bu aralar ihmal ettim adam bana karsı cok sabırlı ben ise o kadar canım cıkıyorki bazen kaldıramıyorum sürekli kızıyorum bari bu aksam adamın gönlünü alayım işin özetine gelince evet çalısınca para kazanman özgüven yorulsan bile bir kafa dagıtma süper oluyor ben calısmasam su an nasıl kafamı dagıtıcaktım bilmem ama ev işi misafir inan o gün dayımın kızı geldi o kadar yorgunumki eşimi aramıslar gelicez demişler eşimde bana sormadan gelin demiş evimii toparlasam yemek mi yapsam birde yorgunluk kendimi nereye atıcamı sasırdım bir saatin içinde yani iki yanında hem iyi hemde kötü yanları var

ben korkudan dısarı çıkmıyorum evde daha hasta oluyo:26: sızın kv deler konuşuyo yuzunuze benımkı arkamdan konuşuyo

evde daha çok hasta olur canım dışarısı daha başka haliyle ben esinti ve yağmur olmadıkça bu aralar çıkartıyorum .. benim kv lafını esirgemez arkadan da söyler yüzede ama sinir olmuyo değilimmm

ben çalışırken hiç ihmal etmezdimm.. çalışıyordum evlendim 6 ay sonra hamile kaldım evliyken birde açıköğretim dersanesine gidiyordum haftada 5 gün pazarda dahil.. çoğu akşam 10da geliyordum.. şuan çocuk var daha çok ihmal ediyorum kendimde dahill.. hiç birşey yapasım gelmiyorr vakit yok çünkü çoğu şeye eşim Allahtan yemek istemez temizlik istemez şanslıyım biraz birbirimizi idare ediyoruz 5 aydır alıştık

ovvv cocuklu daha zor tatlım yaa annen giller kv falan yardım etmiyormu

ovvv cocuklu daha zor tatlım yaa annen giller kv falan yardım etmiyormu

evett zor canımmm bayana çok büyük sorumluluk getiriyorr.. benim kv ve annemde var ama şuan çalışmadığım için kendim bakıyorum .. kv pek bakmasınıda istemiyorum güvenemiyorum doğumdan sonra 2 ay kaldımm asla unutmam o günlerii kendini gösterdi saolsun.. kızımıda şimdilik tek başıma idare ediyorumm .. ben çalışınca mecbur o bakıcak ama o zamana kadar kızım biraz büyür

ayy sibelim diye burdaki bir arkadaşımızın da bebek olduktan sonra kv arası baya bir fenaydı nedir bu cocuk olduktan sonra kv düşünce tarzı daha benim bebek olmadığı için anlayamıyorum sanırım ama ben o durumları yaşamak istemezdim ya

bende hiçç istemezdimm ve inan ki aklıma bile gelmezdii.. beni kv ile görenler kendi annem gibi sanır bizi anne kız sanırlardıı.. ama herşey buraya kadarmışş bebek olana kadar.. ve benim bebeğim ilk torunn .. insan bazı şeylerii lohusalıkta hamilelikte yaşayınca atamıyor içinden bende lohusalıkta yaşadım vee hiç istemezdimm.. yaşamanıda istemem

günaydın güzel bebeklerimizin güzel anneleri ve hamile annelerimiz =) çok seviyorum sizleri ben geldim biliyorum kızıcaksınız bana aama inanın işlerden hiç fırsatım olmuyodu gelebilmeye

aynen hersey bebek olana kadarmış.burayada yazardım hatırlarsanız kv çok sevıyorum çok ıyıler dıye...nerden nereye ya....ınsanlara guvenmeyeceksın....bana lohusalıkta yasattılar o gunlerı....bende şimdi intıkam alıyorum kendımce.kızımı asla onlarla yalnız bırakmıyorum.asla gun duz oturmya gıtmıyorum.haftada bı kez esımle gıderız akşam 1 saat oturur gelırz kendılerı kaybettıler.ha bu arada zaten Yuce Rabbım kaynanmın ettıgını yanına koymadı. bır sefer amelıyat olması gerekırken dorduncusunu oluyo tutmadı cunku.ALLAH işte....

Selam güzeller

Sibel seni çok iyi anlıyorum artık düşünüp üzme kendini ne hali varsa görsün
Ayrıca ben olsam hediye falan almam bu iş gönül işi ,, sen hediye almak zorunda değilsin ki
Şimdi star tv izliyorum bi ilahiyatçı konuşuyor
Kızın biri aradı kaynanası etmediğini bırakmamış üstüne bir de bana bakmak zorundasınız diyormuş gelini soru sordu
Hoca dedi ki analık hakkını bir aileyi huzursuz etmek için asla kullanılmaz böyle bir hak yokmuş
Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin ama düşerse bakmayı da nasip etmesin:26:

...........................................................................

cnm bende ıstemıyorum almak ama mecburum çunklu esım bu sefer kendı annene aldın benımkıne almadın der.bende kullanmayacagı bırşey alarak bı nevı ıstedıgımı yapmış olacagım.
benımkı gunlerce hastaneye gıttı geldı bı tas corba göturmedım ne bakması kımse bana kötusun demesın .ben unutmam unutamam yapılanları

Bence de yapma zıkkım yesinler hiç umrumda değil
Allahın gücüne gitmesin tabii kaderde ne yazılıysa o ancak ben suratını dahi görmek istemiyorum bakmayı hiç göstermesin Rabbim
Çorbası batsın onun sana ettiklerinin huzursuzluğunun yanında merhamet falan ne gerek boşversene
Bi arkadaşım doğumun ertesi günü yüz felci geçirdi kizcağızın oğlun koyduğu isme karışıyordu o isim olmaz bilmem ne diye
Arkadaşım ertesi gün felç geçirdi de öyle koydu ismi kocası yoksa koydurmuyordu annem istemiyor diye

Bu yapılanlara kimin hakkı var yaa aynı Cute ne yaşadıysa işte herkes benzerlerini yaşıyor
Allahın cezaları

hii yazık be kadına felc gecirmiş yaa bebek onun bebegi niye her seye burunlarını sokuyorlar benim kv aram iyiydi artık limoniyiz kaynımlada konusmama kararı aldım zaten slm slm

hii yazık be kadına felc gecirmiş yaa bebek onun bebegi niye her seye burunlarını sokuyorlar benim kv aram iyiydi artık limoniyiz kaynımlada konusmama kararı aldım zaten slm slm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…