Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlarr az önce bi iş yerinden aradılar başvuru yapmıştımmmm
yarın 13:30da rendevu verdiler sizce ne yapayım bilemedim:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kısaya bakmakta zor yahu kabarır durur duzlestırmeyınce
buarada kredı ıcın bankayla konustum sımdı basvuru yapalım cıkıcakmı dedı cıkar tabıkı
hazıran 29 gıbı cekersen agustosta odemesı baslar dedı

aynen bende böyle istiyorum

yarın 13:30da rendevu verdiler sizce ne yapayım bilemedim:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bence git görüş belki daha iyi olur

Çıkar tabi bana hergün o banka bu banka msj geliyor
kredi verelim diye

aynen bende böyle istiyorum

yakışır mı ki?

bencede ben yemek defteri değil de
günlük tutmaya başladım evlenene kadar
olan süreci yazıyorum
yemek tarifi defteride mantıklı
:d ay ben usenırım ayol kesınlıkle yazamam

ne ısıı canım?
maasın nasıl suan calıstıgın yerde?
tadın yok ama heryer aynı ınan bana
ege rbı yerde mudur bılmem ne degılsen bence her ıs aynı yere gıdıyor enınde sonunda
ama tbaı ızın alabılırsen gıt gorusmeye derım

o tarıften vazgectım kuru sebze nereden bulayım

bende çok seviyorum omuz üstü bu şekilde küt saçı ama bana yakışmaz

Bence git görüş belki daha iyi olur

Çıkar tabi bana hergün o banka bu banka msj geliyor
kredi verelim diye

yakışır mı ki?

bakalım gidecem tam öğle yemek saatime denk geliyo çaktırmadan giderim olmadı doktora gidecem derim şimdi iş görüşmesine gidecem dersem olmaz dimi

canım heryer aynı ama burası çok farklı her haftanın 4 günü dışarıdayım kar yağmur demiyolar iş var çık ben bundan şikayetciyim

kuzum şu anki iş yerindeki artıllar ne eksiler ne onları kafanda bir sırala..görüşmeye gitceğin iş yerinin artılları ne onlarıda sırala..mantığıne ve kalbine uyanı seç kuzum

yani kuzuummm
tabi iş görüşmesine gitcem dersen adam sana yarın gelme işe der

kuzum şu anki iş yerindeki artıllar ne eksiler ne onları kafanda bir sırala..görüşmeye gitceğin iş yerinin artılları ne onlarıda sırala..mantığıne ve kalbine uyanı seç kuzum

aynen katılıyotum

burayı çok seviyorum artısı şu maaşımdan sigorta yatıyo askeriden değil alıştımda buraya olsun bi gideyim artık kısmet rabbim inşş hakkımda hayırlı olanı nasip eder
eksileri şu 725 tl maaş yemek yok yol yok hepsi cepten daha var ama ilk sorunum bunlar

ben de öyle hissetmek istiyorum,artık yatayım kalkayım kendimi ist.da bulayım bıktım cidden bıktım..

biter canım biter az kaldı sabır edicez napalım

kısss öle herkese güzel gürünme kıskanırız bakkkk,alıp kaçarlar seni sonra enişteye ne hesap vericez

good-heart, bunlardageçer, kalplerarası, citl, yenidendoğdum ve ismini saymadıklarım huhu huhu

geldim şeker, dışarı çıktım amanın bir sıcak üflüyorrrrrr dışarıda yandım valla 10 dakikada piştim resmen, kılzar dikkatli olun dışarıda

Eki Görüntüle 443572 hadi bakın kızlar bunaaa..can sıkıntısından abuk subuk şeylere bakmaya başladım

ehehehe biliyorum ben bunu ne ilginç değilmi yaaaa

vaay bu sohbet penceresi iyi olmuş :)

hoşgeldin sende katıl aramıza canım

yorgunum dostları yorgunum yorgunnnn

bende baya yoruldum bugün

aa masatakvimim bak bu saç güzel işte, kesin böyle yaptır:128:

kıssss yemekçi seni baya sardın bu işlere sen, eşin parmaklarını yicek bu gidişle, yemek konusunda baya araştırmacı çıktın

canım benim nasıl bir iş,şartları falan nasıl sordun mu bence uygunsa yarın izin al git görüşmeye.

bakalım gidecem tam öğle yemek saatime denk geliyo çaktırmadan giderim olmadı doktora gidecem derim şimdi iş görüşmesine gidecem dersem olmaz dimi

canım sakın söyleme iş başvurusuna gittiğini, zaten üstüne çok geliyorlar iyice çekilmez hale gelir orası
doktora gidicem de yada eşimle birlikte işimiz var belediyede falan dersin mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…