- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
- Konu Sahibi candy_candy
-
valla ben acaip gaza geliyorum ya.. sonradan başladım izlemeye bi de baştan başlasaam ne olacaktı aceba
haftada 4 kilo 6 kilo 8 kilo veriyorlar hocaları hep süper diyo 2-2,5 veriyorlar çok kötü diyor biz burda iki kilo versek çok hızlı veriyorsun sağlıksız diyorlar
anlamadım gitti :44:
günde 4 sefer birer saat antreman yapıyorlarmış kişiden kişiye değişmekle birlikte ortalama 1700 cal bir diyet uyguluyorlarmış.. bildiklerim bunlar.. ben de memlekete gidip evime yerleşince diyetisyen eşliğinde kilo vericem kararlıyım
onların kiloları çok fazla. 150 kilonun üstünde bi insan için haftada 5-6 kilo vermek çok normal.
evet bende bir anlam veremiyorum tamam kilolari fazla olabilir ama her hafta 3 4 kiloda verilmezki bide haftada 8 kiloyu nasil verdiler anlamadim 3 kisi ayni anda haftada 8 kilo vermis cok enteresan,bide su var tamam orda günde 4 saat spor yapiyolar peki normal hayatlarina döndülermi ne olacak yine okadar spor yapabileceklermi? hepimiz biliyoruzki sporuda diyetide haytamiza uyarlamamiz gerekir yoksa hangisi olursa olsun birakildigi anda kilolar geri geliyor.bide sanirim diyetisyenleri selahattin dönmez 110 kilo insan haftada 8 kilo veriyosa ve buna cok iyi gözüyle bakiliyosa e ozaman bizde haftada en az 2 kilo verelim madem bi problem yok..ozaman televizyonlara cikipda bas baa bagirmasinlar haftada 500-1000 gr arasi saglikli diye,milyonlarca kisi izliyo o programi ayni senin benim gibi hepside heves ediyodur muhtememlen bir haftada verilen kilolara,biride cikipda bir aciklamada bulunmuyor..reklamin iyisi kötüsü olmazmis kimin umrundaki onlarin hayalleri.......
yok be canım kız 119 kilodan 113 e düştü mesela ben de 118 kiloydum o zaman.. mesela kız 90 kilolara kadar geldi 20 kilo verdi vücutta ne direnç ne bişey hala her hafta 2,5 kilo veriyo 89 kilo oldu en sonbi numara mı var anlamadım ama :44:
ben planladım işe gitmeden leslie 3 mil yapsam (45 dk) işten gelince 5 mil bi de yatmadan 5 mil (65 dk) yapsam işe de yürüyerek gidip gelsem günde 4 saat ediyo.. leslie öyle sakatlık riski olan bi spor da değil hem de kardiyo -yani kilo vermede en iyi spor- onlar da genelde kardiyo yapıyorlar zaten.. ben neden yapmıyım neden 3 sat öyle bir geçer zaman ki izliyim yaömürlerini spora adıyorlar diyetlerinde en azı 1500 cal yiyomuş ben saçma sapan beslenirken onlar adam gibi yiyp adam gibi spor yapıyorlar ben de yapıcam
o 8 kilo işinde bişey var adam 111 den 102 ye düştühadi o erkek kız da 8,5 kilo verdi yahu
bence onların sırrı çok düzenli yemek ve sporda yatıyo o zaman. biz evde ancak 1 saat spor yaparız yani. ben 8 ayda ancak 89dan 63 kiloya düşebildim. onlarınki o zaman çok da uzun sürmüycek yani. vermeleri bi şey diil inşallah evlerine gittiklerinde geri almazlar. çünkü o düzeni tutturmak çok zor.
canım seninki de çok iyiymiş ya :106: inşallah ben de daim olurumçok hevesliyim ama :106:
ben ilk basladigi hafta izlemistim sonra baya bi izlemedim bigun denk geldim ve gorduklerime inanamadim spor ne kadar onemliymis meger. bunlar da degisimleri kizlar hadi biz de yapabiliriz
Eki Görüntüle 437710 Eki Görüntüle 437711 Eki Görüntüle 437712 Eki Görüntüle 437713 Eki Görüntüle 437714
boyun kaç canım?
ben ilk basladigi hafta izlemistim sonra baya bi izlemedim bigun denk geldim ve gorduklerime inanamadim spor ne kadar onemliymis meger. bunlar da degisimleri kizlar hadi biz de yapabiliriz
Eki Görüntüle 437710 Eki Görüntüle 437711 Eki Görüntüle 437712 Eki Görüntüle 437713 Eki Görüntüle 437714
Kollarından bacakalrıdan gıdılarından çok belli oluyor büyük kilolardan indikleri......
ben o programa bayılıyorummm sıkı takipçisiyim, o kg lara karşı 8 kg çok normal sık ve düzenli besleniyorlar selahattin dönmez onlara sağlıklı beslenmeyi öğretti canları çıkasaya kadar spor yapıyorlarr kglarıda fazla olduğu için 8 kgları vermeleri çok normal kg az olanlar daha veriyor ama veriyorlarr büyük değişim var inşallah program devam ederr çok motive edici ve iyi örnek bir program özellikle 2 gündür izlediklerimden daha çok etkilendim çünkü bir yürüyüş alanına sırtlarında çantayla yürümeye başladılar belli kısımlarda her hafta verdikleri kg ların ağırlığında cuval yapmışlar ve bunları sırtlarındaki çantaya koydular haftalar ilerledikçwe çanta ağırlaştı ve zirveye geldkilerindee toplam veridkleri kg sırtındaki çantadaydı ve onları attılar bu çok iyi bir ders oldu onlarada bizleredee o çok zorlanarak taşıdığı sırt çantası onların bedenlerindeydii bir zamanlar inş bende sırtımda yük olan şu 10 kg veririm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?