• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir dizi :)

birmucide

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
783
336
123
Merhaba kızlar.Prison Break,Fringe,Game Of Thrones,How ı meet your mother,2 broke girls(sadece 1.sezon) bu dizilerin hepsini izledim.yeni bir öneri istiyorum.:KK23::KK23: Şöyle tüm dünyayı unutturacak bir dizi lazım bana,sürüklesin,götürsün beni

The Big Bang Theory çok iyi bir komedi dizisidir. Benim vazgeçemediği favorim doctor Who'dur. Mini dizi istersen Sherlock, A young doctor's notebook çok iyi iki ingiliz dizisidir. bir de son zamanlarda Fargo'nun adını çok duyuyordum oturdum bir solukta izledim. O da şahane bence bir göz atabilirsin.

Kesinlinlerer ve kesinlikleee breaking bad bir dram dizisi anca bu kadar olabilirdi. Ben filmde giv bir mantik hatasi göremedim ve daha önce izlemedim diye pişman oldum. İlk bölümler biraz sıkıcı ama duzu öyle bir aciliyor ki kopamiyorsun :) bide shameless var o da komedi dram hoş bir film yeni sezonu bekliyorum şuan

Bu önerilenlerin yaş orantısıyla da alakası var sanırım.Bütün gençlik dizilerini saymışsın :KK37:
22 yaşındayım :D merlini de izledim o da mükemmel arroe ve twd gençlik dizisi değil ikisi de surukleyici farklı diziler dört gözle bekliyorum yeni sezonlarını :D

22 yaşındayım :D merlini de izledim o da mükemmel arroe ve twd gençlik dizisi değil ikisi de surukleyici farklı diziler dört gözle bekliyorum yeni sezonlarını :D

Aslında çok yaş farkı yok ama,sen öğrenci falansın sanırım :KK51: arrow gençlik dizisi değil ama nasıl desem kendini kanıtlamış,kült dizilerden de değil.twd seveni çok ona bişey diyemicem.Zombi görüntüleri çok iğrenç ben o yüzden izlemek istememiştim eşim izliyor ama ben de arada bakıyorum işte.Merlin de aklımda dursun bakalım.

Back