• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir ben için...bebeğim için...

yeni bir ben

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
34
42
18
33
her mutlu evli çift gibi birkaç gün önce bizde artık çocuk sahibi olmanın zamanı geldiğini düşündük. 5 yıldır evliydik çocuk istemedik ve artık istiyorduk.
ne olur ne olmaz diye dün kadın doğuma gittim. ilk defa gidişimdi bu çünkü adetim düzenliydi hiç bir problemim olmamıştı bu zamana kadar gitmemi gerektirecek..
içeri girdim doktor ne için geldiğimi sordu. genel kontrol dedim.doktor ultasonla baktı ve pco olduğumu söyledi. ablamda pcoluydu ve az çok bilgim vardı sonuçta tedavisiz hamile kalmıştı bu yüzden pco beni korkutmadı..
doktora biz bebek istiyoruz dedim. doktor direk olarak hamile kalamazsın dedi ve o an başımdan kaynar sular döküldü... merak edip sebebini sordum. kaç kilosun dedi bilmiyorum dedim tartıya çık dedi çıktım ve bir şok daha yaşadım doktor tekrar kaç kilosun dedi o an ağzımdan kekeleyerek çıkan bir sayı oldu 115... işte bu yüzden kalamazsın dedi git kilo ver pco zaten kilo verince düzelir 65 kilo ol ozaman hamile kalırsın 65 olduğunda 6 ay kadar deneyip hamile kalamazsan ozaman gel ne yapacağımıza bakarız dedi.. ve o an benim için artık dönüm noktasıydı. en son 90lardaydım tartıldığımda onca zaman okadar kilo almış ve bu noktaya geldğimi farketmemiştm. tamam kabul pantolonlarım gelmiyordu bir iki beden büyük giyiyordum ama 100ü geçtiğimi hiç düşünmedim. onca zaman çocuk istemiyorken neden zayıflamadım ki sanki!!!! ozamanlar vermem gereken kilo 25 iken şimdi 50ye çıkmış durumda ve ben ne yapacağımı bilmemekteyim... tek bildiğim zayıflamam gerektiğim... bugünden itibaren porsyonlarımı küçülterek zayıflama marotonuma başlayacağım. aslında bebeğim olsun diye çıktığım bu yolda ve kendi sağlığım içinde yeni bir ben olmak içinde zayıflamayılım vebunu başarıcam...18 kasım 115 ile başlıyalım bakalım...

BAŞLANGICIMIZ 19.11.2014
yeni bir ben : boy : 168
kilo : 115 ------ 21.11.2014 --:114.2
hedef : 65

graphicdesigner : boy : 165
kilo : 71 ---- 21.11.2014: 70.1
hedef : 63 kg

kirmizibalikkac : boy : 164
kilo : 77.7
hedef : 54
anotherme : boy : 165
kilo : 88.7
hedef : 65

Platinus : boy : 163
kilo : 106
hedef : 85

nesnesly : boy : 168
kilo : 68.5
hedef : 60
Son düzenleme:
canım ıstegınce hersey olur benımde senın gıbı kılo sorunum var 106 kılodayım gel bırbırımıze destek verelım gıtsın bu kılolar yenı bız olalım

istersen başarırsın. bende 105 kilo ile doğum yaptim. dogumda cok kilo almistim. 11 ay gecti suan 78,kiloyum. sen suan kaç kilosun ve bu dönüm noktasindan sonra kac kilo verdin merak ediyorum. ben cok zorluklar cektim. hamileyken kilo cok zor.. aynalara küsüyor insan. cok.terliyor nefes darligi oluyor sabahlari ayaklarimin alti aciyor rahat uyuyamiyor giyinemiyordum . esimin yanina kendimi yakistirmiyordum. esim bana guvenini hic kaybetmedi zayiflamam konusunda . onu ve kendimi zayiflayarak mutlu etmek, o cirkin sarı yag katmanlarinin hamalligindan kurtulmak cok güzel. hedefim 54

canımmm inşallah verirsin bebişine de kavuşursun ,zaten şimdi verirsen eminim hamileliğin boyunca fazla almaz dikkat edersin .sonrada hemen toparlanırsın inşallah

canım ıstegınce hersey olur benımde senın gıbı kılo sorunum var 106 kılodayım gel bırbırımıze destek verelım gıtsın bu kılolar yenı bız olalım
hoş geldin canım :) ozaman bu topik bizim olsun ve zayıflayana kadar durmayalım canım çünkü yolumuz baya bi uzun.. bugun başlayıp yarın bırakmaları bir kenara atıp en azından hedefimize ulaşana kadar pes etmeden devam edelim... yalnız olmak istemiyorum. yanımda olursan çok sevinirim birbirimize destek olunca çok daha rahat kilo verebileceğimize inanıyorum...

istersen başarırsın. bende 105 kilo ile doğum yaptim. dogumda cok kilo almistim. 11 ay gecti suan 78,kiloyum. sen suan kaç kilosun ve bu dönüm noktasindan sonra kac kilo verdin merak ediyorum. ben cok zorluklar cektim. hamileyken kilo cok zor.. aynalara küsüyor insan. cok.terliyor nefes darligi oluyor sabahlari ayaklarimin alti aciyor rahat uyuyamiyor giyinemiyordum . esimin yanina kendimi yakistirmiyordum. esim bana guvenini hic kaybetmedi zayiflamam konusunda . onu ve kendimi zayiflayarak mutlu etmek, o cirkin sarı yag katmanlarinin hamalligindan kurtulmak cok güzel. hedefim 54
helal olsun sana canım çok güzel kilo vermişsin kutluyorum tebrik ediyorum darısı tüm bizim gibilerin başına diyorum :) canım benim dönüm noktam dündü çünkü dün yaşandı bu olaylar yani daha yeni 115im malesef...ah eşimin yanına yakışmıyorum bende valla 1 85 boyunda kas yığını hemde yakışıklı ablası gibi duruyorum yanında resmen.. başarmalıyım bunu başka yolu yok!!!

yeni bir güne başladık inşallah seni takipteyim canım bende bügün itibariyle 89 çıktımm birde regl oldum.birazda spor yapalım kendimizi çok sıkmadan yoksa çabuk sıkılıyorum da :)bence akşam yemeği çok önemli benim hep akşamları kaçıyor kilo115 demişsin boyun kaçtı canım

günaydın arkadaşlar bende varım, yeni bir ben canım öyle azimli yazmışsınki yazın resmen beni bile gaza getirdi, Allahım sana sağlıklı hızlı ve mutlu kilo vermeni nasibetsin inşallah. bendede pco vardı ama hiç korkma kuzum pco konusunda zaten korkulacak birşey yok ALlahın izniyle eninde sonunda oluyor, ben 63 kg idim bebek istediğimde 1,5 yıl sonra oldu benim. inşallah sen belkide okadar bile beklemezsin. herşey Allhın OL demesiyle biliyorsun. sen yeterki hep olumlu düşün, ben 1,5 yılın sonunda bütün korkularımdan streslerimden ayrılıp olumlu düşünmeye başladıktan 1-1,5 ay sonra hamile kaldım. kafan iyi olsun heryerin iyi olur yani. seni sonuna kadar destekliyorum. ve bende bu konuyu takibime aldım bende buradayım zaten zayıflamakta istiyorum hadi birbirimize destek olalım.
benimde öncelikle 7 kg vermem lazım hamilelik öncesi kiloma dönebilmek için. sonrasında da ideal kilom olan 57ye düşmek için 5 kg daha vermem lazım. haydi bismillah :)

yeni bir güne başladık inşallah seni takipteyim canım bende bügün itibariyle 89 çıktımm birde regl oldum.birazda spor yapalım kendimizi çok sıkmadan yoksa çabuk sıkılıyorum da :)bence akşam yemeği çok önemli benim hep akşamları kaçıyor kilo115 demişsin boyun kaçtı canım
günaydın canım :) spor konusunda bende aynıyım canım hevesle başlayıp 2 saat spor yapıyorum sonrada sıkılıp bırakıyorum bu kez azdan çoğa doğru giden bi spor yapmayı planlıyorum.akşam yemekleri çok çok önemli bu konuda katılıyorum çünkü bütün gün kendimizi tutsak bile akşam olduğunda tutamıyoruz ... boyumda 168 canım

günaydın arkadaşlar bende varım, yeni bir ben canım öyle azimli yazmışsınki yazın resmen beni bile gaza getirdi, Allahım sana sağlıklı hızlı ve mutlu kilo vermeni nasibetsin inşallah. bendede pco vardı ama hiç korkma kuzum pco konusunda zaten korkulacak birşey yok ALlahın izniyle eninde sonunda oluyor, ben 63 kg idim bebek istediğimde 1,5 yıl sonra oldu benim. inşallah sen belkide okadar bile beklemezsin. herşey Allhın OL demesiyle biliyorsun. sen yeterki hep olumlu düşün, ben 1,5 yılın sonunda bütün korkularımdan streslerimden ayrılıp olumlu düşünmeye başladıktan 1-1,5 ay sonra hamile kaldım. kafan iyi olsun heryerin iyi olur yani. seni sonuna kadar destekliyorum. ve bende bu konuyu takibime aldım bende buradayım zaten zayıflamakta istiyorum hadi birbirimize destek olalım.
benimde öncelikle 7 kg vermem lazım hamilelik öncesi kiloma dönebilmek için. sonrasında da ideal kilom olan 57ye düşmek için 5 kg daha vermem lazım. haydi bismillah :)
hoşgeldin canım :) pcoda benimde bildiğim kadarıyla oluyor ama birazcık geç oluyormuş onu okdar dert etmiyorum ama kilo işi beni dertlendirdi işte ve bebeğim olsun diye veririm yani inşş çok uzun sürede vermem bu kiloları malum kilo vermek için 1 2 sene bekle sonra çocuk için bekle derken bi bakmışım 3 sene daha geçmiş.....
gel cnım gel seninde 12 kilon varmış madem hazır topiğe girmişken o 12 kiloyu vermeden bırakmayız senide :)

benimde 17o booyum bende yaza bebiş istiyorum ikinciyi inşallah .işte tek sıkıntım çok sıkı diyetler yapamıyorum onu yeme bunu yeme çok mutsuz oluyorum uzun vadede yavaş kilo vermek en iyisi ama ,buna da sabrım yok bir an önce inceleyim istiyorum çok değil 15 kilo versem idealim aslında

benimde 17o booyum bende yaza bebiş istiyorum ikinciyi inşallah .işte tek sıkıntım çok sıkı diyetler yapamıyorum onu yeme bunu yeme çok mutsuz oluyorum uzun vadede yavaş kilo vermek en iyisi ama ,buna da sabrım yok bir an önce inceleyim istiyorum çok değil 15 kilo versem idealim aslında

inşallah birbirimizi b ırakmayalım ben ayça bu arada
oooo ozaman bebiş için zayıflayanlar kulubü olarak değiştircez topiği desene :)) çok hızlı kilo vermek yumurtalıkları yavaşlatıyor diye biliyorum ben canım ama en ideali tabiki yavaş vermek ama ah o beklemeler adamı öldürüyorrrrr...
birlikte verelim ozaman canlar .... memnun oldum canım bende gökçe :) gitmezsen bırakmayız :) ben gitmem meraklanmayın :)

bende sabah 2 dilim etimek, 1 kibrit kutusu beyaz peyniş, 8 adet zeytin, 1 bardak ıhlamur içtim.
çekmecemde dünden kalan çikolatalar var onlar beni korkutuyor, her an şeytana uyabilirim gibi, yani patlamaya hazır bombalar var çekmecede ayyy ben napıcam :))))

her mutlu evli çift gibi birkaç gün önce bizde artık çocuk sahibi olmanın zamanı geldiğini düşündük. 5 yıldır evliydik çocuk istemedik ve artık istiyorduk.
ne olur ne olmaz diye dün kadın doğuma gittim. ilk defa gidişimdi bu çünkü adetim düzenliydi hiç bir problemim olmamıştı bu zamana kadar gitmemi gerektirecek..
içeri girdim doktor ne için geldiğimi sordu. genel kontrol dedim.doktor ultasonla baktı ve pco olduğumu söyledi. ablamda pcoluydu ve az çok bilgim vardı sonuçta tedavisiz hamile kalmıştı bu yüzden pco beni korkutmadı..
doktora biz bebek istiyoruz dedim. doktor direk olarak hamile kalamazsın dedi ve o an başımdan kaynar sular döküldü... merak edip sebebini sordum. kaç kilosun dedi bilmiyorum dedim tartıya çık dedi çıktım ve bir şok daha yaşadım doktor tekrar kaç kilosun dedi o an ağzımdan kekeleyerek çıkan bir sayı oldu 115... işte bu yüzden kalamazsın dedi git kilo ver pco zaten kilo verince düzelir 65 kilo ol ozaman hamile kalırsın 65 olduğunda 6 ay kadar deneyip hamile kalamazsan ozaman gel ne yapacağımıza bakarız dedi.. ve o an benim için artık dönüm noktasıydı. en son 90lardaydım tartıldığımda onca zaman okadar kilo almış ve bu noktaya geldğimi farketmemiştm. tamam kabul pantolonlarım gelmiyordu bir iki beden büyük giyiyordum ama 100ü geçtiğimi hiç düşünmedim. onca zaman çocuk istemiyorken neden zayıflamadım ki sanki!!!! ozamanlar vermem gereken kilo 25 iken şimdi 50ye çıkmış durumda ve ben ne yapacağımı bilmemekteyim... tek bildiğim zayıflamam gerektiğim... bugünden itibaren porsyonlarımı küçülterek zayıflama marotonuma başlayacağım. aslında bebeğim olsun diye çıktığım bu yolda ve kendi sağlığım içinde yeni bir ben olmak içinde zayıflamayılım vebunu başarıcam...
18.11.2014 115
Merhabalar :) Azimli ve istekli olman çok güzel, inşallah en kısa sürede hedefine ulaşır bebişini kucağına alırsın. Ben Neslihan bu arada. 1,5 senelik evliyim. Evlendiğimizde 64 kiloydum, bir sene içinde 9 kilo aldım. Evlilik bana kilo olarak yaramadı galiba :) Yavaş yavaş vererek 68 kiloya ulaştım. Bizde 2 aydır bebiş için uğraşıyoruz. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur. Bende o süre içinde verebilirsem vermeye çalışıcam. Hamileliğimde kilonun kabusa dönüşmesini istemiyorum.Herkese başarılar bu yolculuğunda :KK9:

canım herzaman yanındayım kurtulalım su kılodan daha sonrada bır bebegın olur ınsallah mutlu mesut buyutursun bu arada yas kac

bende hala çekmecedeki çikolataları yememek için kendimi oyalıyorum. neyseki 1 saat sonra öğle yemeğim gelir, ayy karnım acıktı. bide benim telefonumda kalori ayma programı var, samsung android telefonu olanlar yükslesin süper bişey, günde ne yediysem oraya yazıyorum kalorisini hesaplıyor ve nekadar yeme hakkım kaldığını kolayca görüp ona göre davranıyorum.
programın ismi S Health

Back
X