Yeni Bir Ben - Eski Sevgili

Nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın:) gelip de buradaki benim tanımadığım ve beni tanımayan insanlar üzerinden ego tatmin edecek halim yok. Koca koca insanlarız biraz mantık.

Biraz mantık diyosun konunun %80'i kendini överek geçmiş. "Bana böyle güzel diyor, böyle altın diyor" diye övgü mü okuduk konu mu belli değil.
Koca insanlar mıyız? Evet.
E biraz mantık gerçekten.

Biraz mantık diyosun konunun %80'i kendini överek geçmiş. "Bana böyle güzel diyor, böyle altın diyor" diye övgü mü okuduk konu mu belli değil.
Koca insanlar mıyız? Evet.
E biraz mantık gerçekten.
Evet bana önceden değer veriyordu, oyle4 olduğumu düşünüyordu ki daha sonra düşünmedi ayrıldı:) bunda anlamayacak bir şey yok bence. Ve şimdi de durum böyle. Burda çoğu kadın yaziyor evlenmeden önce kocamin benden baska kimseyi gozu gormezdi simdi cok degisti diye. E benimki de ayni hesap. Degistigini anlatiyorum. Onceki tavrini anlatiyorum.

klasik türk kızı moduna girmişsin,erkekler nefret ediyor yapma işte.
umarım bu uyumlu hallerin halıcı olur

Acaba çok görüşmeseniz de sizi özlese mi? Belki yokluğunuz ağır gelir ve sevdiğini anlar. Ya da tam tersi olsa da olur olmasa da olur der. Yani bu değiştim lafları biraz hikaye gibi gelir bana.

Acaba çok görüşmeseniz de sizi özlese mi? Belki yokluğunuz ağır gelir ve sevdiğini anlar. Ya da tam tersi olsa da olur olmasa da olur der. Yani bu değiştim lafları biraz hikaye gibi gelir bana.
Cevabiniz icin tesekkurler. Okudugum sehirde arkadas cevremin icinde. Yazin da az kisi oldugundan en kotu ihtimalle 3 gunde bir gorusuyoruz ki genelde gun asiri:/

X