Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Elbette katılabilirsin canımm, hoşgeldin.. :13:
İlk sayfayı okuyup bana oradaki ölçülerini bildirmeni istiyorum -ki seni listeye yazabileyim.. (;
Bir de topiğimizi ihmal etme olur mu yaptığın egzersizleri zaman buldukça yazarsan birbirimizden haberdar oluruz.. (;
İnşAllah hepbirlikte istediğimiz fit görüntülere ulaşacağız.. :KK51:

Suan pazara gidiyorum dondugumde olcup bildiririm tabiki.birde su konuya aciklik getireyim.diyetisyene gittim vir ay once falan ama tam anlamiyla uygulamak nasip olmadi listemi.insallah bununla birlikte onuda hallederim

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen canım haklısın, saç benim için en mühim noktalardan biridir.. (;
Hiç özel bakım yapmam ama yapı itibari ile güzellerdir elhamd..
O yüzden ortaokuldan beri hep aynı kuaföre kestiririm.. (;
Kuaförümün elini çok seviyor nedense, ben de değiştirmedim hiç.. :-)
dün galiba sadece ödem toplamışım yada şiş bi günümmüş dün 54.2 ydim ama dün yemediğim kalmadı ve şimdi 53.6 yım :KK70:
ben çok kuaför değiştirdim hep yanlış kesim istediğim gibi olmadı fazla kestilerr vs. vs.
ben hep okulda maşa falan yapardım düzleştirirdim sabah namazından sonra kuaföre gittim annemin kuaförüne kırığın çok var dedi bi kesti omuzumda eve bi geldim ağlayarak kuaföre demediğimi bırakmadım :KK70: sonra geçen tüm kış boyunca 1 yıla yakın bi süre en yakın arkadaşımdan biri kuafördü stajdan gelip yanında çalıştım herşeyi öğretti bana karşılık beklemekmeden sağolsun o güzellik salonu açtı ama ben orya gitmeyi tercih etmedim elinde küsen bi çok saç oldu annem yeni bi kuaför keşfetmiş ama çok güzel kesti 3-4 ay önce tam istediğim gibi hep oraya gidicem bende

Suan pazara gidiyorum dondugumde olcup bildiririm tabiki.birde su konuya aciklik getireyim.diyetisyene gittim vir ay once falan ama tam anlamiyla uygulamak nasip olmadi listemi.insallah bununla birlikte onuda hallederim

Tamamdır canım, işlerini hallettikten sonra, kilo ve ölçü bildirimini yaparsın.. (;
Diyet listeni de sporunun eşliğinde uygularsın, çok daha teşvik edici olacak ve daha güzel netice almanı sağlayacaktır.. (;

dün galiba sadece ödem toplamışım yada şiş bi günümmüş dün 54.2 ydim ama dün yemediğim kalmadı ve şimdi 53.6 yım :KK70:
ben çok kuaför değiştirdim hep yanlış kesim istediğim gibi olmadı fazla kestilerr vs. vs.
ben hep okulda maşa falan yapardım düzleştirirdim sabah namazından sonra kuaföre gittim annemin kuaförüne kırığın çok var dedi bi kesti omuzumda eve bi geldim ağlayarak kuaföre demediğimi bırakmadım :KK70: sonra geçen tüm kış boyunca 1 yıla yakın bi süre en yakın arkadaşımdan biri kuafördü stajdan gelip yanında çalıştım herşeyi öğretti bana karşılık beklemekmeden sağolsun o güzellik salonu açtı ama ben orya gitmeyi tercih etmedim elinde küsen bi çok saç oldu annem yeni bi kuaför keşfetmiş ama çok güzel kesti 3-4 ay önce tam istediğim gibi hep oraya gidicem bende

Demek ki yemeseymişsin en az 53 çıkarmışsın -vicdan azabı gibi bir çökeyim-.. :KK53:
Doğru kuaförü bulmana sevindim.. (;
Değiştirme bari, hep oraya kestir..
Ben üniversitedeyken bile İstanbul`a geldikçe saç kestirirdim, okuduğum yerde bile hiç kestirmedim.. :-)

Demek ki yemeseymişsin en az 53 çıkarmışsın -vicdan azabı gibi bir çökeyim-.. :KK53:
Doğru kuaförü bulmana sevindim.. (;
Değiştirme bari, hep oraya kestir..
Ben üniversitedeyken bile İstanbul`a geldikçe saç kestirirdim, okuduğum yerde bile hiç kestirmedim.. :-)
neyse canım benim pişman değilim iyiki o son pastayı ben yemişim :KK70:
Allah'ım yarabbim ya ne diyorum benn :KK70:
ama gerçekten pişman değilim yumurta alerjimden dolayı ne zamandır pasta yemiyodum iyi oldu epey idare eder artık :KK70:

neyse canım benim pişman değilim iyiki o son pastayı ben yemişim :KK70:
Allah'ım yarabbim ya ne diyorum benn :KK70:
ama gerçekten pişman değilim yumurta alerjimden dolayı ne zamandır pasta yemiyodum iyi oldu epey idare eder artık :KK70:

Sana dedim ben coştum kuzumm.. :18:
Nutella kaşıkladım! :18: :KK19: :KK20:
Artı olarak bir yürüyüş vericiğim kendime.. :KK19:

Son düzenleme:
güzelim ceza verirken en büyük cezayı ben almayayım ondan yavaş gittim :KK70:

ala olurr canımcım atlaa seen benim yerimede :KK70:

hihihih :) :KK53:
aslinda pazartesi gunleri cezalari bana sormalisiniz bence :)
:KK47:
madem zayiflamak istegin dilvincim o zaman sana da ceza bulayim bari :p :79:
tabii Sottlie de uygun gorurse :)
:KK16:

hihihih :) :KK53:
aslinda pazartesi gunleri cezalari bana sormalisiniz bence :)
:KK47:
madem zayiflamak istegin dilvincim o zaman sana da ceza bulayim bari :p :79:
tabii Sottlie de uygun gorurse :)
:KK16:

ala olur efenim ver gitsin banada :KK70:
ya dün o kadar spor yaptım hiç bi yerim ağrımıyo bide 3 te uyudum :KK70:

Karşılıklı anlaşma sağlandığı müddetçe birbirinize istediğiniz cezaları verebilirsiniz hanımlar.. (;
Neticede daha çok egzersiz yapıyor ve daha iyi sonuç almış oluyoruz.. (;
Cezalarımız bile faydalı, ne hoş değil mi? (;

Ay ben 5oo ip bile atlarım ama oynayamam, vakit boşa gider zaten sap gibi ben ayakta.. :KK53:

Yaptiklarin her ne ise hepsini 10 defa daha fazla yapip bi de ustune 30 dk oryantal bekliyoruz senden bebegim :)

oldu say zaten odamı toplamak 15 dakika sürer aşağıya inip kedimle ugraştım yarım saat sonra bahçeyi topladım her dairenin bölgesi var ayrı ayrı bizim bölgemizde kedi mama kapları var :KK70:
15 dakika odamı toplama 50 squat ve 30 dakika oryantal ama shakira bana yavaş geldi yormadı beni ya başka video alabilir miyim lütfen :KK1:

Karşılıklı anlaşma sağlandığı müddetçe birbirinize istediğiniz cezaları verebilirsiniz hanımlar.. (;

Ay ben 5oo ip bile atlarım ama oynayamam, vakit boşa gider zaten sap gibi ben ayakta.. :KK53:
estağfurullah :KK70:
ya beni diğer normal hareketler kasmıyo dans etmek kasıyo zumba gibi :KK70:

hafif gobusu iceri cekerek yaptin mi bence yapabilirsin:KK31:
shakira ile basla yavas yavas...
istersen verebilirim video yu :)

oldu say zaten odamı toplamak 15 dakika sürer aşağıya inip kedimle ugraştım yarım saat sonra bahçeyi topladım her dairenin bölgesi var ayrı ayrı bizim bölgemizde kedi mama kapları var :KK70:
15 dakika odamı toplama 50 squat ve 30 dakika oryantal ama shakira bana yavaş geldi yormadı beni ya başka video alabilir miyim lütfen :KK1:

Asena Oryantal Show - YouTube

al canim 5 kere ust uste ac videoyu oyna :)

X