yeni başlayacagım

pembepasta

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
93
0
konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama bende pilastes yapmak istiyorum ama spor salonlarında degil evde yapmak istiyorum. pilates hakında pek bir bilgim yok, bu sporu yapan arkadaslar bana ne önerirsiniz ?nasıl sonuclarla karsılastınız?evde yapan var mı?

evet ben günde yarım saat plates videolarından gördüğüm hareketleri düzenli nefes alıp vererek yapıyorum ve bu sayede bir ayda 5 kilo verdim tavsiye ederim tabiki fazlalık nerede varsa oraya yönelik çalışmalısın uzman tv vs yerlerden aratabilirsin

tşşk edrımm cnmmm uzman tv ye bakıyım o zmn duruşu fln düzeltiyormuş doğru mu?

valla sırt olarak pek duruşu düzelttiğini söyleyemem açıkcası insan zayıflayınca güçsüz düşüyor beli çok zayıflayınca taşıyamıyor hafif kambur durabiliyor ama kalçaya ağırlıklı çalışırsan basenlerinin duruşu değişiyor fitleşiyor tabi ama mutlaka burundan nefes alıp hareketin zorlu kısmınında ağızdan nefes vermek gerekiyor. Mesela bacağı indirirken nefes alıp kaldırırken nefes veriyoruz. Çünkü yağlar ancak oksijenle eritiliyor ve nefes verirken oksijeni kullanıp yaptığımız hareketle yağı eritmiş oluyoruz.

Ben de pilates yapmaya çalışıyorum arada.
Ama doğru yaptığımı düşünmüyorum acıkcası mesela bacaklarımı sıkarken yük belime biniyo,ya da kollarımı sıkıyorum sadece bileklerimi hissediyorum fln.Kendi başına yapmak zor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…