- 8 Ocak 2014
- 39
- 6
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kazak satmadım canım hangi sayfadaki kaçıncı sıra sölersen yardımcı olurum
ilk sayfadaki turkuaz gibi varya yakası v işte o
alışveriş sitesi gibi iyi satışlar
tamam canım onu da ayırdım sana.
tamam canım ayırdım sana.
çantanın başka resmi yok dimi, yandan falan :26:
yada düz
ilk sayfadaki turkuaz gibi varya yakası v işte o
canııım çok teşekkürler foto için alıyorum onu, başka ürünlerine de bakcam netleştirip haber vericem sana
esmer şekerim canım benim kusura bakma kamuflaj olunca dayanamıyorum
5 lira fiyatı yanında kamuflaj desenli elbise var onun yanındaki xside markalı kazaksa eğer.
evet işte o ödeme nasıl yapılıyo kargo ne kadar tutuyo bilgilendirirseniz bide hangi beden özelden msj yazamıyorum o yüzden buran yazıyorum canım kusura bakma
canııım çok teşekkürler foto için alıyorum onu, başka ürünlerine de bakcam netleştirip haber vericem sana
esmer şekerim canım benim kusura bakma kamuflaj olunca dayanamıyorum
ptt ile kargoyu gönderiyorum.bugün bi arkadaş gönderdim 2 üründü 4.5 tl tuttu. ödemeyi de yapıkredi bankasına ait kartımın hesap numarasını veriyorum atmden gidip yatırabiliyosunuz
hım o zaman tek ürün alınca pahalıya geliyo 5 lira ya 5 lira hesap işletim ücteri kesiyolar etti 10 5 lirada kargo desek 15 e geliyo nese canım sıfırları da indirimde o fiyata geliyo kusura bakma sen ayırma bana onu başka ürünlerde eklersen begenrsem o zaman tekrar seni takipteyim
sarı siyah çanta ile kırmızı çanta satılmadıysa alabilirim
bu arada nerde oturuyosun elden alma imkanım olabilir mi