Yeni Ayakkabılar Geldi Ve Kalan Ürünler/satılmıştır.

malesef tatlım şalı baya pahalıya almıştım .sende şortu çıkardım eklemek için ürün bulamıyorum canım yerine
tamam eşofmanı çıkarayım bende geri kalanlara ok diyelim uyar mı GERÇİ GRİ HIRKNIN FİYATINI BİLMİORUM AMA :26::26:

Son düzenleme:
uyar canım da eşofmanı kaçırma derim yepyeni tam senin bedenin.bir de sende gecelik falan var mı
hırkanın fiyatınıda söylersen ona göre kararı verelim... Gecelik çok var ama kullanıyorum ya bi tane saten kullanmadığım pijama takımı var okadar

kahve bluzu da istemiyorum tatlım ya

anladım canım mavi bluz 6,hırka15,şal10 =31 bu şekil istiyosun dimi canım..

ben elbise ve bordo hırka var ya onu istiyorum...etek ve şortu çıkardım.eteği bordo sanmıştım..yeni ekliceklerin var mı daha çanta ayakkabı takı falan .varsa yarın bakayım.

takı yok, ayakkabıda 36 numara uymaz sana

şimdi neye karar verdik sen etekle şort haricinde elbise ve hırkayı istiyosun 22,5 tl oluyor bende onun değerinde seçeyim yarına gündüz uygun olursan haberleşelim olmaz mı bolca vaktim olucak

bi kaç şey daha eklerim yanına canım ben tamamlarım seninkine bak bi elbise var bunu gördün mü bilmiyorm collezione dan aldım hiç giyemdim diyebilirim buna bak .

Eklentiler

• $2.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $Resim 148.jpg
    113,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $Resim 149.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 76
bi kaç şey daha eklerim yanına canım ben tamamlarım seninkine bak bi elbise var bunu gördün mü bilmiyorm collezione dan aldım hiç giyemdim diyebilirim buna bak .
elbisenin bi benzeri var bende :)) yarına haberleşelim öyleyse benim uyumam lazım şimdi yarına görüşürüz

şekerim bu elbise mi?? elbiseyse boyu nerede bedeni nedir??

hoş görünüyor onuda ekleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…