Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese benim normalde normalde düzenli regl olan bi insanım 24 temmuzda regl olmam gerekiyordu ilk kez bu ay korunmayı bıraktık 15 gğndür belim sürekli ağrıyo ve sağ kasığımda ağrı vardı bikaç gündür kasık ağrısı hafifledi ama belim devam ediyo böyle bi halsizlik var üzerimde bazen içim bi eziliuo sanki bi ateş basıyo yemek yerken arada midem değişik oluyor Bat 1 hafta geçti 2 kere test yaptım birini bat günü diğerini 5 gün geçince ama negatif anlam veremedim bu halime olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum testte çıkmama ihtimali varmı

Olabiliyormuş, gecikmiş de baya aslında kan testi yaptırsanıza direk çıkar varsa eğer.
İnşallah vardır.

Kızlar size bişey soracağım, ovulasyon testinde pik gec gorulduğü zaman yine adet tarıhı normal zamanda mı olur pik tarıhı 25 temmuz oldu, bat tarıhı 5 agustos bu tarıhte gelır mı adet bebek yoksa, peki döllenme olmussa ne zaman bellı olur benım bu ay yumurtlama gec oldu

Ay hadi bakalım inşallah ya ondandır diye düşünüyordum ben.
Rabbim gönlümüze göre versin.
Birde gecikme için bir yerde bir şey okumuştum.Gecikme olması iyi,rahim kendini gebeliğe hazırlıyor gibi.
Yumurtlama geç olsa da adet tarihi aynı okluyor diye biliyorum.çünkü bazıları hastalığıma 4 gün kala yumurtam çatladı vs. diyor. hatta bazıları adetim bitti 2-3 gün içinde çatladı diyor.
yani yumurta çatlaması adeti pek etkilemiyor.sadece iki adet arası bir zaman diliminde işte ..

Testte negatif görünce kan testinede cesaret edemiyorum inşallah vardır ama kendimi kandırmakta istemiyorum ne bileyim
Olsun bence gidin, hem kan testi hem hormon testi yaptırırsınız gitmişken. Hem ilk ayınızmış zaten.ne var ne yok öğrenmiş olursunuz. hem kontrolde iyi olur bence..

Olsun bence gidin, hem kan testi hem hormon testi yaptırırsınız gitmişken. Hem ilk ayınızmış zaten.ne var ne yok öğrenmiş olursunuz. hem kontrolde iyi olur bence..
Haklısınız evet çok teşekkür ederim cumaya kadar bekleyip hala regl olmazsam kan tahlili yaptırıcam

Tesekkür ederim ya cok degısık seyler bunlar bakalım bekleyıp gorecegız

Haklısınız evet çok teşekkür ederim cumaya kadar bekleyip hala regl olmazsam kan tahlili yaptırıcam
Ben ilk ay düşünmeye başladığımda genel kontrole gitmiştim .kanallara vs bakması için o yüzden ne kadar erken ne var ne yok öğrenmek ilerki zamanlar içinde iyi.

Tesekkür ederim ya cok degısık seyler bunlar bakalım bekleyıp gorecegız
valla öyle ya, hiç bu kadar çalışma gerektiren bir şey olduğunu düşünmemiştim. ya da bu kadar karışık..
şundan 3 ay öncesine kadar yumurtlağımdan bile haberim yoktu,hani belli bir zamanı olduğundan falan

Al bendede okadar kuzucum bızde 3 aydır bebek için calısıyoruz ama bu kadar zor olacagınız dusunmuyorduk. Bende eşimde tum kontrollerımızı yaptırıp bebek dusunmeye basladık ama bısey olmayıpta yınede denk getıremeyınce içim karamsarlasıyor

benim 15 ağustos yenı yumurtam buyumuş 21 milim bende beklemedeyim ve agrılarım cok fazla ınsallah yumurtlama agrısıdr 21 milimde hemen catlar umarım

Ben ilk ay düşünmeye başladığımda genel kontrole gitmiştim .kanallara vs bakması için o yüzden ne kadar erken ne var ne yok öğrenmek ilerki zamanlar içinde iyi.
Gecen ay Korunmayı bırakmadan önceönce bikere kontrole gitmiştim detaylı bişeu sormadım ama genel olarak bi sorun varmı diye gitmiştim herşey gayet normal demişti doktor ama Yinede cuma günü hem test veriyim hemde bi kontrol olayım Tam olarak neleri sormak lazım doktora Peki çok bilgi sahibi değilim bu konularda

Bizde sadece ben yaptırdım.Bu ay olmazsa şayet eşimde gidecek.
bizde 3 aydır deniyoruz bu arada.
sen hangi tarihi bekliyordun ?

sorular genelde doktordan çıkarken geliyor akla bence de gitmeden soruların belli olsun :)
onun dışında yumurtalama zamanını nasıl ayarlıyorsun? ilk diye soruyorum. ben 2 ay sadece takvimden ilerlediğim için pişmanım mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…