- Konu Sahibi bombshells
-
Hayirlisi olsun canimya bende her ay beklemedeyimHiç sanmıyorum kuzum ya, 3 tane test yaptım silik çizgi bile yok.. Olsa çıkardıArtık regl gelse de yeni aya başlasam diye bekliyorum..
Merhaba herkese benim normalde normalde düzenli regl olan bi insanım 24 temmuzda regl olmam gerekiyordu ilk kez bu ay korunmayı bıraktık 15 gğndür belim sürekli ağrıyo ve sağ kasığımda ağrı vardı bikaç gündür kasık ağrısı hafifledi ama belim devam ediyo böyle bi halsizlik var üzerimde bazen içim bi eziliuo sanki bi ateş basıyo yemek yerken arada midem değişik oluyor Bat 1 hafta geçti 2 kere test yaptım birini bat günü diğerini 5 gün geçince ama negatif anlam veremedim bu halime olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum testte çıkmama ihtimali varmı
Testte negatif görünce kan testinede cesaret edemiyorum inşallah vardırOlabiliyormuş, gecikmiş de baya aslında kan testi yaptırsanıza direk çıkar varsa eğer.
İnşallah vardır.
Testte negatif görünce kan testinede cesaret edemiyorum inşallah vardırama kendimi kandırmakta istemiyorum ne bileyim
Birde gecikme için bir yerde bir şey okumuştum.Gecikme olması iyi,rahim kendini gebeliğe hazırlıyor gibi.Ay hadi bakalım inşallah ya ondandır diye düşünüyordum ben.
Rabbim gönlümüze göre versin.
Yumurtlama geç olsa da adet tarihi aynı okluyor diye biliyorum.çünkü bazıları hastalığıma 4 gün kala yumurtam çatladı vs. diyor. hatta bazıları adetim bitti 2-3 gün içinde çatladı diyor.Kızlar size bişey soracağım, ovulasyon testinde pik gec gorulduğü zaman yine adet tarıhı normal zamanda mı olur pik tarıhı 25 temmuz oldu, bat tarıhı 5 agustos bu tarıhte gelır mı adet bebek yoksa, peki döllenme olmussa ne zaman bellı olur benım bu ay yumurtlama gec oldu
Olsun bence gidin, hem kan testi hem hormon testi yaptırırsınız gitmişken. Hem ilk ayınızmış zaten.ne var ne yok öğrenmiş olursunuz. hem kontrolde iyi olur bence..Testte negatif görünce kan testinede cesaret edemiyorum inşallah vardırama kendimi kandırmakta istemiyorum ne bileyim
Haklısınız cumaya kadar bekleyip hala regl olmazsam kan vercemİnşallah vardır ama yoksa da öğrenmiş ve kendinizi daha fazla ümitlendirmemiş olursunuz en azından.
Haklısınız evet çok teşekkür ederim cumaya kadar bekleyip hala regl olmazsam kan tahlili yaptırıcamOlsun bence gidin, hem kan testi hem hormon testi yaptırırsınız gitmişken. Hem ilk ayınızmış zaten.ne var ne yok öğrenmiş olursunuz. hem kontrolde iyi olur bence..
Tesekkür ederim ya cok degısık seyler bunlar bakalım bekleyıp gorecegızBirde gecikme için bir yerde bir şey okumuştum.Gecikme olması iyi,rahim kendini gebeliğe hazırlıyor gibi.
Yumurtlama geç olsa da adet tarihi aynı okluyor diye biliyorum.çünkü bazıları hastalığıma 4 gün kala yumurtam çatladı vs. diyor. hatta bazıları adetim bitti 2-3 gün içinde çatladı diyor.
yani yumurta çatlaması adeti pek etkilemiyor.sadece iki adet arası bir zaman diliminde işte ..
Ben ilk ay düşünmeye başladığımda genel kontrole gitmiştim .kanallara vs bakması için o yüzden ne kadar erken ne var ne yok öğrenmek ilerki zamanlar içinde iyi.Haklısınız evet çok teşekkür ederim cumaya kadar bekleyip hala regl olmazsam kan tahlili yaptırıcam
valla öyle ya, hiç bu kadar çalışma gerektiren bir şey olduğunu düşünmemiştim. ya da bu kadar karışık..Tesekkür ederim ya cok degısık seyler bunlar bakalım bekleyıp gorecegız
Al bendede okadar kuzucum bızde 3 aydır bebek için calısıyoruz ama bu kadar zor olacagınız dusunmuyorduk. Bende eşimde tum kontrollerımızı yaptırıp bebek dusunmeye basladık ama bısey olmayıpta yınede denk getıremeyınce içim karamsarlasıyorvalla öyle ya, hiç bu kadar çalışma gerektiren bir şey olduğunu düşünmemiştim. ya da bu kadar karışık..
şundan 3 ay öncesine kadar yumurtlağımdan bile haberim yoktu,hani belli bir zamanı olduğundan falan
Gecen ay Korunmayı bırakmadan önceönce bikere kontrole gitmiştim detaylı bişeu sormadım ama genel olarak bi sorun varmı diye gitmiştim herşey gayet normal demişti doktor ama Yinede cuma günü hem test veriyim hemde bi kontrol olayım Tam olarak neleri sormak lazım doktora Peki çok bilgi sahibi değilim bu konulardaBen ilk ay düşünmeye başladığımda genel kontrole gitmiştim .kanallara vs bakması için o yüzden ne kadar erken ne var ne yok öğrenmek ilerki zamanlar içinde iyi.
Bizde sadece ben yaptırdım.Bu ay olmazsa şayet eşimde gidecek.Al bendede okadar kuzucum bızde 3 aydır bebek için calısıyoruz ama bu kadar zor olacagınız dusunmuyorduk. Bende eşimde tum kontrollerımızı yaptırıp bebek dusunmeye basladık ama bısey olmayıpta yınede denk getıremeyınce içim karamsarlasıyor
Gecen ay Korunmayı bırakmadan önceönce bikere kontrole gitmiştim detaylı bişeu sormadım ama genel olarak bi sorun varmı diye gitmiştim herşey gayet normal demişti doktor ama Yinede cuma günü hem test veriyim hemde bi kontrol olayım Tam olarak neleri sormak lazım doktora Peki çok bilgi sahibi değilim bu konularda
Umarım grubun 2. hamilesi olursunBugün adet gunum ama olmadım umutlanmaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?