- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 35
- Konu Sahibi bombshells
-
benim de yarın.Benim yarin günüm.Bu sabah test yaptim negatif adet agrilarim basladi ben de bir umut yok bu ay malesef
ben ovulasyon testi ile yumurtlama günümü yakladım, o günden bir gün öncesi o günü ve sonraki günü değerlendirebildim sadece.. o sıralarda yumurtam 20 mm idi , kasıklarımda o günden itibaren 3-4 gün ağrı ve sırt bel ağrısı yaşadım.. sonrası geçti.. BAT 10 Ağustos ama umudum 0 , benimki öylesine değerlendirme işte.. çünkü eşimde ileri hareketlilik sperm %1 sadece... inşallah sizinkiler olumlu olur
Evet ben kadın doğuma gittim, eşim şehir dışında bizim bebek işimiz zor takip yapabilirmiyiz dedim.. hızlandırmak için.. oda tabi ama size bakarken eşinizde sperm testi yaptırsın en baştan işlerimizi sağlama alalm dedi... bende herşey yolunda giderken eşimin ileri sperm sayısının %1 olduğunu öğrendim ve dünya başımıza yıkıldı, aslında bu kadar hayret etmemizin sebebi eşim kilolu değil, sigara kullanmıyor, yumurtasını sütünü sebzesini asla eksik etmez.. bu kadar düzenli beslenen birinde nasıl öyle olur diye.. doktorda şaşırdı.. yani kızlar anlayacağınız herşey nasip kısmet.. rabbim ne diyorsa öyle oluyor... sonra bizi Ürolojiye Yönlendirdi doktor bikaç soru sordu ve eşimi Ultrasona gönderdi, Ultrason sonucu neyseki temiz çıktı... tahlil sonucuna göre bize wm evolution diye bir ilaç verdi... 3 ay sonra birdaha kontrole gidecek eşim... ama herkeste bana bu vitamin ilaçları fark ettirmiyor diyor.. yani ne yapacağımı bilmez durumdayım.. ama herkese mutlaka söylediğim birşey var... sorun sadece kadında olmaz... eşlerinize mutlaka tahlil yaptırın arkadaşlarvalla ben eşimde ne olup bittiğini bilmiyorum bile . Peki doktora gittiniz anladığım kadarıyla ,bu durumla ilgili herhangi bir tedavi ,ilaç iğne vs yok mu? vermedi mi?
Hiç şaşırmadım,uzak durayım düşünmeyeyim derken kendimi grup açarken buldum resmenher ay düşünmeyim diyorum.sonra yine kendimi burada buluyorum
Aynen çok haklısın.Evet ben kadın doğuma gittim, eşim şehir dışında bizim bebek işimiz zor takip yapabilirmiyiz dedim.. hızlandırmak için.. oda tabi ama size bakarken eşinizde sperm testi yaptırsın en baştan işlerimizi sağlama alalm dedi... bende herşey yolunda giderken eşimin ileri sperm sayısının %1 olduğunu öğrendim ve dünya başımıza yıkıldı, aslında bu kadar hayret etmemizin sebebi eşim kilolu değil, sigara kullanmıyor, yumurtasını sütünü sebzesini asla eksik etmez.. bu kadar düzenli beslenen birinde nasıl öyle olur diye.. doktorda şaşırdı.. yani kızlar anlayacağınız herşey nasip kısmet.. rabbim ne diyorsa öyle oluyor... sonra bizi Ürolojiye Yönlendirdi doktor bikaç soru sordu ve eşimi Ultrasona gönderdi, Ultrason sonucu neyseki temiz çıktı... tahlil sonucuna göre bize wm evolution diye bir ilaç verdi... 3 ay sonra birdaha kontrole gidecek eşim... ama herkeste bana bu vitamin ilaçları fark ettirmiyor diyor.. yani ne yapacağımı bilmez durumdayım.. ama herkese mutlaka söylediğim birşey var... sorun sadece kadında olmaz... eşlerinize mutlaka tahlil yaptırın arkadaşlar
Herkes bana rahat ol düşünme düşünmediğin de olacak diyor. Kendimce güya rahatım ama biliyorum ki aklımın bir köşesinde bu durum var.Hiç şaşırmadım,uzak durayım düşünmeyeyim derken kendimi grup açarken buldum resmen
Insallh cnm hamilesindir guzel haberler duyalimKızlarr tünaydın, umarım pozitifleri göreceğimiz bir gün olur.
Benim gecikmezdi adetim hiç. 2 önce gelmeliydi gelmeyince test yaptım negatif çıktı hatta yazdım size de.
Bu gün uyandım yine gelmemişti gittim 2 tane test aldım yaptım yok yine negatif.
Bel ağrım var çok yoğun ama karın ağrım falan da yok hiç. Bi ümitliydim nedense adetim gelsede rahatlasam.
Belki de geç döllenme olmuştur inşallah öyledir inşallah hamilesinizdirKızlarr tünaydın, umarım pozitifleri göreceğimiz bir gün olur.
Benim gecikmezdi adetim hiç. 2 önce gelmeliydi gelmeyince test yaptım negatif çıktı hatta yazdım size de.
Bu gün uyandım yine gelmemişti gittim 2 tane test aldım yaptım yok yine negatif.
Bel ağrım var çok yoğun ama karın ağrım falan da yok hiç. Bi ümitliydim nedense adetim gelsede rahatlasam.
Insallh cnm hamilesindir guzel haberler duyalim
Belki de geç döllenme olmuştur inşallah öyledir inşallah hamilesinizdir☺
öyle düşünme hemen.Geç döllenme nasıl oluyor? Onu hiç bilmiyorum.
Ya hamileyimdir diye de hissediyordum ama 3 test de negatif olunca bi yıkıldım.
Normalde olması gereken yumurtlama tarihi daha geç başlayabiliyor böylelikle döllenme olayı da geç oluyor ve gebe olunduğu adet gecikmesinden 1 hafta 10 gün sonra hatta bazen 15 gün sonra bile belli olabiliyor umudumuzu yitirmeyelimGeç döllenme nasıl oluyor? Onu hiç bilmiyorum.
Ya hamileyimdir diye de hissediyordum ama 3 test de negatif olunca bi yıkıldım.
öyle düşünme hemen.
Geç döllenmede testte negatif çıkıyor.ama hasta olmayıp ilerleyen zamanlarda pozitife dönebiliyor.
yani ben öyle duydum..Daha iyi açıklayan biri çıkacaktır elbet :)
Normalde olması gereken yumurtlama tarihi daha geç başlayabiliyor böylelikle döllenme olayı da geç oluyor ve gebe olunduğu adet gecikmesinden 1 hafta 10 gün sonra hatta bazen 15 gün sonra bile belli olabiliyor umudumuzu yitirmeyelim
Folik asiti 3 aydır düzenli kullanıyorum ve hiç adet gecikmesi yaşamadım ondan olacağını zannetmiyorum , inşallah bebiştir gecikmeye sebep olan hakkınızda hayırlısı olsun inşallahAa bilemedim ki olur mu acaba.
Folikasit kullanmıştım geçen ay, bu ay da bitince 3-4 gün gecikmeli başladım acaba o mu geciktirdi dedim ama beklemek tek çare artık sanırım
Çok teşekkür ederim kızlar
Folik asiti 3 aydır düzenli kullanıyorum ve hiç adet gecikmesi yaşamadım ondan olacağını zannetmiyorum , inşallah bebiştir gecikmeye sebep olan hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?