- Konu Sahibi tombilibaykus
TÜBİTAK projesi mi olacak? bu proje nereye gönderilecek, napılacak? ya da okulda bilim şenliği mi yapacaksınız? ayrıntı verirsen belki yardımcı olabiliriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaynakca yok ki..egitimde iyi ornekler.mesela ven sinifta odevlerle ilgili bir uygulama yaptirdim.bu proje olmaz mi?atiyorum sms uygulamasi ile veli bilgilendiriyorum diyelim.bu proje olmaz mi?bunu nasil sunarim okul idaresine?sorum cok basit aslinda ama benim temel bilgim olmadigi icin aktaramiyorum sizlereHocam hiçbir format yoksa, proje adı, içindekiler, giriş, yöntem, bulgular, sonuç ve tartışma, öneriler, kaynakça yazman gerekli.
hocam proje tum okulda uygulanir mi olmali?yoksa sadece ben sinifimda yapabilir miym?bir de birinci donem yaptigim bir uygulamayi yaziya doksem.yaptim desem.olur muHocam hiçbir format yoksa, proje adı, içindekiler, giriş, yöntem, bulgular, sonuç ve tartışma, öneriler, kaynakça yazman gerekli.
Anladım da giriş kısmında hiç mi kaynak taramayacaksınız? Öyle baştan savma olur projeniz.kaynakca yok ki..egitimde iyi ornekler.mesela ven sinifta odevlerle ilgili bir uygulama yaptirdim.bu proje olmaz mi?atiyorum sms uygulamasi ile veli bilgilendiriyorum diyelim.bu proje olmaz mi?bunu nasil sunarim okul idaresine?sorum cok basit aslinda ama benim temel bilgim olmadigi icin aktaramiyorum sizlere
Olur. Zaten projeyi yazıp yöntem kısmına sınıfta yaptıklarınızı yazacaksınız.hocam proje tum okulda uygulanir mi olmali?yoksa sadece ben sinifimda yapabilir miym?bir de birinci donem yaptigim bir uygulamayi yaziya doksem.yaptim desem.olur mu
hicam ozelden yazayim mi ne yapacagimi?lakin ozelden yaz deyip donra xevaba kimse donmuyornolur okuyup cevap atin yaziyorum hemenAnladım da giriş kısmında hiç mi kaynak taramayacaksınız? Öyle baştan savma olur projeniz.
yazdim hocam ojur musunuz lutfenOlur. Zaten projeyi yazıp yöntem kısmına sınıfta yaptıklarınızı yazacaksınız.
Cevap yazdım size :)yazdim hocam ojur musunuz lutfen
cok tesekkurler hocamCevap yazdım size :)