Yeni aşılama yaptıranlar.

Suan hamilesin yani ne güzel darısı bize olsun nerde isteyen varsa. Benimde ilk asilamam bu işte cumaya girdik 5.gun oldu.
hayırlı olsun.bebek özlemi çekenlerin darısı başına. beklemek çok zor. aşılamada ve tüp bebekte transfer sonrası kalça hafif yukarıda yatmak bence olumlu etkiliyor. aynı dönemde tedavi gördüğüm kişiler fıttır fıttır gezerken ben sıkılsamda hep yattım.

Hamilel kaldin doğru mu anladım

Aminn canım bende 2saat kalamadim yerimden. Dinlendim ayni günde hatta 5gundur de raporluyum evdede pek iş yapmiyorum bi yemek yapip yatıyorum hemen. İnşallah tutae

O kadar kötü bi durum ki anlatamam yaşayan bilir bunca sıkıntı nin ustune maddî sıkıntı da olunca daha da kotu oluyor

Pardon yanlış yazmışim tel den yazıyor um da Kocaeli

Ahh İzmirde olsaydın keşke. Hiç takma kafana sen onlari, benimde 4yil oldu banada söylüyorlar zaman zaman biseyler hiç dinleniyorum bile. Komşunun cocuguyla bana hava atıyorlar falan. Boşver hiç takma Allah büyük canim. Bunda en önemli şey moral düzgünlüğü ve çok kafaya takmamak. Etrafımda ne kadar olmayan insan varsa hepsi kafasına yapmaktan vazgeçince oldu. Tüp bebek deneyen komşu vardı vazgeçtiler kendi kendine oldu cok yakın zamanda. O yüzden hiç takma dua et herşey yoluna girer inşallah

Keşke elimden bir şey gelseydi senin için. Ama eğer durumun olursa birgün aklında bulunsun İzmir gözde hastanesinde doktor haşmet mesut ozsoy var prof. Ama doktordan önce insan keşke yakın olsaydın eminim bulurdu bi çaresini. Allah seni de onun gibi iyi kalpli bi doktorla karsilastirsin inşallah canım şua edicem sana. Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu

daha çok gençsin. hiçbir sorununuzda yokmuş. belki kafanın rahatlaması lazım. milletin lafını takıpta kendini üzme. basit insanlar dedikodu yapar.
tez zamanda seninde bebişlerin olur umarım.

Allah razı olsun bu güzel düşünceler inz için ağlayacam ya off çok kötü duygusal a bağlandı m gece gece

daha çok gençsin. hiçbir sorununuzda yokmuş. belki kafanın rahatlaması lazım. milletin lafını takıpta kendini üzme. basit insanlar dedikodu yapar.
Sorunu var bn hastayım ve eskik bi kadınım kayna namin dediği gibi

Herkes te kış Miyom var hepsi doğurdu senin kislerin neden geçmiyor başka birşeyler var saklıyor Sun gibisinden.Bnde dedim ki kısır olsam gebe kalmaz dim

Herkes te kış Miyom var hepsi doğurdu senin kislerin neden geçmiyor başka birşeyler var saklıyor Sun gibisinden.Bnde dedim ki kısır olsam gebe kalmaz dim
Anlamazlar o yüzden hiç uğraşma ve onları kafana takma çünkü taktikca sarpa sarıyor. Bizim için en önemlisi stresten uzak olmak. Allah en güzelini verir inşallah canım benim Allah yardımcımız olsun

Tsk edrim ama bn çok umut suzum çünkü tedavi olamıyor um ve en çok ta zoru ma giden daha bi iğne bile kullan ma mis ken ve bi kez hamile kalmama rağmen artık yeter bi çocuk istiyoruz diyor lar sanki bn istemiyorum

Tsk edrim ama bn çok umut suzum çünkü tedavi olamıyor um ve en çok ta zoru ma giden daha bi iğne bile kullan ma mis ken ve bi kez hamile kalmama rağmen artık yeter bi çocuk istiyoruz diyor lar sanki bn istemiyorum
canım kendiliğinden hamile kalacaksın mutlaka. pko da tedavi olmadan çok hamile kalan var yeterki kendini üzme, stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…