- 10 Kasım 2016
- 73
- 52
- 3
- 34
- Konu Sahibi Derinbirirmak35
-
hayırlı olsun.bebek özlemi çekenlerin darısı başına. beklemek çok zor. aşılamada ve tüp bebekte transfer sonrası kalça hafif yukarıda yatmak bence olumlu etkiliyor. aynı dönemde tedavi gördüğüm kişiler fıttır fıttır gezerken ben sıkılsamda hep yattım.Suan hamilesin yani ne güzel darısı bize olsun nerde isteyen varsa. Benimde ilk asilamam bu işte cumaya girdik 5.gun oldu.
maddi açıdan sıkıntılı bir süreç. kaç yıldır çabalıyorsunuzAma bubay ciddi ciddi konuş cam esime yazık sabahtan akşama kadar çalışıyor bir haftalık çalıştığı parayı veriyor um ve hiç bir sonuç ta yok
Hamilel kaldin doğru mu anladımÇok haklisin işte bende ondan direk özele gittim. Bizde çok iyi durumda değiliz inanki kredi kartına taksit yaptirdik ödemeleri ayarlayip. Sırf biktigimiz için hiç bi sorun yok deyip yollayan 3doktordan sonra Allah bizi bir melekle karşılaştırdı. Allah razı olsun . Dua et canım.sende Allahim beni iyilerle karşılaştır diye inan ki ise yarıyor. Gidip 250lira tek muanesine verdiğim doktorda oldu ama bi sonuç alamadim. Bi bakıyorsun hiç parasiz iyi insanlarda çıkıyor karsina
Hemen hemen 6 aydr iğne almak için para biriktiri yorum ama bu sure zarfında da 8 aydır her ay özel hastaneye 200 300 veriyorummaddi açıdan sıkıntılı bir süreç. kaç yıldır çabalıyorsunuz
Aminn canım bende 2saat kalamadim yerimden. Dinlendim ayni günde hatta 5gundur de raporluyum evdede pek iş yapmiyorum bi yemek yapip yatıyorum hemen. İnşallah tutaehayırlı olsun.bebek özlemi çekenlerin darısı başına. beklemek çok zor. aşılamada ve tüp bebekte transfer sonrası kalça hafif yukarıda yatmak bence olumlu etkiliyor. aynı dönemde tedavi gördüğüm kişiler fıttır fıttır gezerken ben sıkılsamda hep yattım.
Gitcem zaten hiç halden anlayan yokkiYeminle diyorum yeşil kartlı yim her muayene ücreti 150 lira tahlil leeerde ,150 ve hiçbir sonuç ta yok hep aynı seyler
Canım bnim hangi ildesinHemen hemen 6 aydr iğne almak için para biriktiri yorum ama bu sure zarfında da 8 aydır her ay özel hastaneye 200 300 veriyorum
Koçarlı o kadar üzülüyorum ki Allah bilir yaşım 23 gul gibiydim sararıp soldum .Eşimin ailesinden bi tanesi al kızım su parayı da tedavini ol demiyirlar. ve ustune usluk çocuk yok diye de ağızlarına sakız yapmış lar beniCanım bnim hangi ildesin
Pardon yanlış yazmışim tel den yazıyor um da KocaeliKoçarlı o kadar üzülüyorum ki Allah bilir yaşım 23 gul gibiydim sararıp soldum .Eşimin ailesinden bi tanesi al kızım su parayı da tedavini ol demiyirlar. ve ustune usluk çocuk yok diye de ağızlarına sakız yapmış lar beni
Ahh İzmirde olsaydın keşke. Hiç takma kafana sen onlari, benimde 4yil oldu banada söylüyorlar zaman zaman biseyler hiç dinleniyorum bile. Komşunun cocuguyla bana hava atıyorlar falan. Boşver hiç takma Allah büyük canim. Bunda en önemli şey moral düzgünlüğü ve çok kafaya takmamak. Etrafımda ne kadar olmayan insan varsa hepsi kafasına yapmaktan vazgeçince oldu. Tüp bebek deneyen komşu vardı vazgeçtiler kendi kendine oldu cok yakın zamanda. O yüzden hiç takma dua et herşey yoluna girer inşallahKoçarlı o kadar üzülüyorum ki Allah bilir yaşım 23 gul gibiydim sararıp soldum .Eşimin ailesinden bi tanesi al kızım su parayı da tedavini ol demiyirlar. ve ustune usluk çocuk yok diye de ağızlarına sakız yapmış lar beni
daha çok gençsin. hiçbir sorununuzda yokmuş. belki kafanın rahatlaması lazım. milletin lafını takıpta kendini üzme. basit insanlar dedikodu yapar.Koçarlı o kadar üzülüyorum ki Allah bilir yaşım 23 gul gibiydim sararıp soldum .Eşimin ailesinden bi tanesi al kızım su parayı da tedavini ol demiyirlar. ve ustune usluk çocuk yok diye de ağızlarına sakız yapmış lar beni
Allah razı olsun bu güzel düşünceler inz için ağlayacam ya off çok kötü duygusal a bağlandı m gece geceKeşke elimden bir şey gelseydi senin için. Ama eğer durumun olursa birgün aklında bulunsun İzmir gözde hastanesinde doktor haşmet mesut ozsoy var prof. Ama doktordan önce insan keşke yakın olsaydıneminim bulurdu bi çaresini. Allah seni de onun gibi iyi kalpli bi doktorla karsilastirsin inşallah canım şua edicem sana. Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu
Sorunu var bn hastayım ve eskik bi kadınım kayna namin dediği gibidaha çok gençsin. hiçbir sorununuzda yokmuş. belki kafanın rahatlaması lazım. milletin lafını takıpta kendini üzme. basit insanlar dedikodu yapar.
tez zamanda seninde bebişlerin olur umarım.
Anlamazlar o yüzden hiç uğraşma ve onları kafana takma çünkü taktikca sarpa sarıyor. Bizim için en önemlisi stresten uzak olmak. Allah en güzelini verir inşallah canım benim Allah yardımcımız olsunHerkes te kış Miyom var hepsi doğurdu senin kislerin neden geçmiyor başka birşeyler var saklıyor Sun gibisinden.Bnde dedim ki kısır olsam gebe kalmaz dim
Tsk edrim ama bn çok umut suzum çünkü tedavi olamıyor um ve en çok ta zoru ma giden daha bi iğne bile kullan ma mis ken ve bi kez hamile kalmama rağmen artık yeter bi çocuk istiyoruz diyor lar sanki bn istemiyorumdaha çok gençsin. hiçbir sorununuzda yokmuş. belki kafanın rahatlaması lazım. milletin lafını takıpta kendini üzme. basit insanlar dedikodu yapar.
tez zamanda seninde bebişlerin olur umarım.
canım kendiliğinden hamile kalacaksın mutlaka. pko da tedavi olmadan çok hamile kalan var yeterki kendini üzme, stres yapma.Tsk edrim ama bn çok umut suzum çünkü tedavi olamıyor um ve en çok ta zoru ma giden daha bi iğne bile kullan ma mis ken ve bi kez hamile kalmama rağmen artık yeter bi çocuk istiyoruz diyor lar sanki bn istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?