Yeni aşılama yaptıranlar.

Mrb tsk edrim Dr kontrol u altında yapacağım klomen ise yaramadı. Aşılama da benim butcemi aşıyor.2. 500 zaten esimde sıkıntı yok rahîm filmi temiz . tek sorun yumurtlama bnde sadettin iğne catlatma iğnesi almk istiyorum böyle bir tedaviyi de ilk defa yapcam Dr dersem kabul eder mi hemen aşılama yapacak durumum yok

çatlatma iğnesini vuracağın zamanı bilemezsin sıkıntı olur. eşin yada sen sigortalıysanız devlette ücretsiz yapılıyor sadece rapor çıkatıyorsunuz. çok yumurtanız varsa zaten kendinizi hiç riske atmayın. fazla yumurta gelişiminden hayatınızı bile kaybedebilirsiniz. ohss olursunuz. yumurtalığınız ve sonrasında ciğerleriniz su toplar.
maddi durum yetersiz ise sadece yumurta takibi yaptırmanızı öneririm.
doktorunuzla konuşursanız size bu konuda daha ayrıntılı bilgi verecektir.
ben hafif ohss oldum 15 gün çektiğim acıyı tarif bile edemem.

Ben klomen kullandim 3.gun klomenin son gününde yani 5gununde adetimin 8. Günüydü yumurtalar büyümüştü 3adet daha sonra 9.gun catlatma iğnesi oldum gece 12de pazartesi sabah 11da baktı catlmis dedi eşim sperm verdi daha sonra onlar ayiklandi geldi 4e doğru 4te asilamam yapıldı 40.saatte tam. Aynen çıkarken doktor gun Aşırı iliski dedi. Çok fazla aşılama yaptıran vardı o gün hayta pkolu iki arkadaş vardı birinin 5 diğerinin 4 yumurta oluşmuş yani illa çok oluşacak diye bisey yok onlara da aşılama yapıldı. inşallah hayırlısı olur canım bence doktor kontrolünde olsun daha sağlıklı olacaktır. Kendine zarar verme v aşılama dene bence aende

Zaten hastahane ye gitcem iki gün ara ile kontrol e git cem Dr bakcak yumurtalıklar a kendim evde tek başıma yapmayacam ki

Neden iptal ediyorlar ki peki hamile kalsa idiniz on ikiz annesi olacak tinz
doktorlar çoğul gebeliği zaten istemiyor çünkü anne için komplikasyonlar gelişiyor. isterseniz forumda ikiz ve çoğul gebelik yaşayanların sorunlarına bakın. ikiz üçüz ne kadar sevimli gelsede ...
iyi kide çoğul gebelik yaşamıyorum.

Mrb zaten hastahane ye gidip Dr kontrol u altında yapacağım tedaviyi ama iğne ile aşılama olmayacagim

Aynen katılıyorum. Kendine zarar verme araştır iyi bi devlet hastanesinde durumun olmadığını pkolu olduğunu söyle mutlaka yardimci olurlar raporla karsiliyomus devlet bana da eczacı demişti ama bizim ogn herşey hazırdı o gün iğneyi vurulmam lazımdı ugrasmadik aldık hemen

Herkeste aynı değil bnm bi kuzen var senese çifter çifter doğurup ta doğuruyor Allah nazardan saklasin hepsi sağlıklı Allahın elinde olan birşey

İlgilennen yok ki mübarek herkesin çocuğu olmuyo muş tıklım tıklım

Kızlar kızlar bn yanlis yazdım galiba şöyle anlatayım Tedavi mi ignr ile Dr kontrol u altında yapmak istiyorum .Zaten Dr kontrol e çağırıp bakacak yumurta buyudu ise catlatma iğnesi alın diyecek .Ondan sonra bn aşılama yapmadan normal gün aşırı ilişki olacsk şekilde istiyorum .Ve size sorum Dr a böyle bir tedavi istediği mi söyle r sem uygular mi

Herkeste aynı değil bnm bi kuzen var senese çifter çifter doğurup ta doğuruyor Allah nazardan saklasin hepsi sağlıklı Allahın elinde olan birşey
tabiki herkes aynı değil. iyi olanları görüp kötü sonuçları göz ardı etmek sizin tercihiniz. benimde kuzenlerim sıra sıra doğurdu . hoplaya zıplaya dolaştı , ben ölümlerden dönerek ve yatarak bekliyorum.
Sen aşılama yaptirdin mi hic
1 tane iptal 2 tane aşılama 1 tüp bebek.
tüp bebekte 2 embriyo nakil edildi biri tutundu.

İlgilennen yok ki mübarek herkesin çocuğu olmuyo muş tıklım tıklım
Çok haklisin işte bende ondan direk özele gittim. Bizde çok iyi durumda değiliz inanki kredi kartına taksit yaptirdik ödemeleri ayarlayip. Sırf biktigimiz için hiç bi sorun yok deyip yollayan 3doktordan sonra Allah bizi bir melekle karşılaştırdı. Allah razı olsun . Dua et canım.sende Allahim beni iyilerle karşılaştır diye inan ki ise yarıyor. Gidip 250lira tek muanesine verdiğim doktorda oldu ama bi sonuç alamadim. Bi bakıyorsun hiç parasiz iyi insanlarda çıkıyor karsina

Suan hamilesin yani ne güzel darısı bize olsun nerde isteyen varsa. Benimde ilk asilamam bu işte cumaya girdik 5.gun oldu.

uygulayan doktorlar vardır muhakkak. gidebileceğiniz tüm doktorlara sorun.

Ama bubay ciddi ciddi konuş cam esime yazık sabahtan akşama kadar çalışıyor bir haftalık çalıştığı parayı veriyor um ve hiç bir sonuç ta yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…