- Konu Sahibi Derinbirirmak35
-
Geçen sene kendinden hamile kaldım ki bu pko yüzünden be dr ların sorum suz lu gu yüzünden düştü maalesefcanım kendiliğinden hamile kalacaksın mutlaka. pko da tedavi olmadan çok hamile kalan var yeterki kendini üzme, stres yapma.
Canım 12 günde çıkıyor ama sen 15 gününü tamamla her ihtimale karşıBayanlar asilamanin kaçıncı günü sonuçları ogrendiniz acaba
Doktorum da onbeş gün dedi ama daha önce öğrenemezmiyimCanım 12 günde çıkıyor ama sen 15 gününü tamamla her ihtimale karşı
12 günde de çıkar ama gec döllenme de olabilirDoktorum da onbeş gün dedi ama daha önce öğrenemezmiyim
acaba diye cildiriyorum
canım benım ne durumdasın kan testine kac gün kaldı senin benim carsamba bugün regl olmam gerekiyo bekliyorum ne olucak diyeH Hayırlısı olsun kuzum inşallah Rabbim nasip etsin alalım bebislerimizi kucagimiza nerde varsa isteyen herkese versin . Bende de hafif sizilar var ve 2gundur birden sıcak basıyor sonra geçiyor ve yorgunum uyuyorum sürekli bunlar belirtilerden var ama psikolojik mi bilmiyorum.
Sorma kuzum bugün 14.gun ağlamaktan helak oldum sonuç 0.100yani negatif gitti bu ay da asilamadacanım benım ne durumdasın kan testine kac gün kaldı senin benim carsamba bugün regl olmam gerekiyo bekliyorum ne olucak diye
demeee öyleee kuzum aynıyım bende ağrım var ve ben hasta olcam hissediyorum daha kan testine varmadan carsamba test var ama carsambaya kalmaz gelir hayırlısı olsun kuzum rabbim hayrlı saglıklı bebişler versin bizlere inşaallahSorma kuzum bugün 14.gun ağlamaktan helak oldum sonuç 0.100yani negatif gitti bu ay da asilamadaölmek istiyorum
Amin canım benim inşallah sagliklisini versin hayirlisini versin Rabbim. Ol desin yeter ki nice caresizlerin bile oluyor. İnşallah bizim de olur. Dün çok kötüydüm bugün daha iyiyim çok sukurdemeee öyleee kuzum aynıyım bende ağrım var ve ben hasta olcam hissediyorum daha kan testine varmadan carsamba test var ama carsambaya kalmaz gelir hayırlısı olsun kuzum rabbim hayrlı saglıklı bebişler versin bizlere inşaallah
her seferinde aynı şeyleri yasıyoruz seni o kadar iyi anlıyorum kii aynı duygular içindeyim ama isyan yok rabbim vericek eminm sanada banada tüm evlat istiyen herkese yaşatsın allahım annelik duygusunu üzülmek yok her ay olduğu gibi dahada güçlenip tekrar denicez..Amin canım benim inşallah sagliklisini versin hayirlisini versin Rabbim. Ol desin yeter ki nice caresizlerin bile oluyor. İnşallah bizim de olur. Dün çok kötüydüm bugün daha iyiyim çok sukur
İnşallah bebegim :) yılmak yok cift cizgiyi gorene kadar Rabbim çok büyük çok var hazinesinde bize de verecek inşallah. Ama en iyisi takmamak dusunmemek fazla. Kimi duysam rahat olduktan vazgectikten sonra olmuş. Çok takıyoruz galiba ondan olmuyor.her seferinde aynı şeyleri yasıyoruz seni o kadar iyi anlıyorum kii aynı duygular içindeyim ama isyan yok rabbim vericek eminm sanada banada tüm evlat istiyen herkese yaşatsın allahım annelik duygusunu üzülmek yok her ay olduğu gibi dahada güçlenip tekrar denicez..
Canım sen yine de sonucunu öğren belki yerleşme kanamasidir. Emin olmak lazım. Nolur nolmaz. Ya hep duyuyorum da 15gun herkes adet oluyor benim bugün 17.gun oldu hafif sancim oluyo dunden beri ama hiç bisey yok. Yoksa yumurtalarım catlamadi öylesine mi aşılama yaptılar offf çeşit çeşit senaryolar uretip duruyorum kafamdaİşte bak rabbim çok büyük allahn izniyle bi gün bizde sevinicez bende hastalandm sabahta kan testimi yaptırdım sonucı öğrenmedim ama sonuç belli yok bi dahaki sefere inşallah hayırlısı degilmiş demekki bu ay
Elinde test yapsın eşine testi 50 liraya yapıyorlar özelde.yok da ben birşey sorucam size benim sorunum yok bütün herşey temiz çıktı eşimde de yoksa sorun yaptırmam gerekli mi ? bir de ne kadara mal oldu yaptırmak ücret olarak ?
çatlamısstır kuzum öyle seyler kurma kafanda sonuc negatifmş öğrendimCanım sen yine de sonucunu öğren belki yerleşme kanamasidir. Emin olmak lazım. Nolur nolmaz. Ya hep duyuyorum da 15gun herkes adet oluyor benim bugün 17.gun oldu hafif sancim oluyo dunden beri ama hiç bisey yok. Yoksa yumurtalarım catlamadi öylesine mi aşılama yaptılar offf çeşit çeşit senaryolar uretip duruyorum kafamda
Hayırlısı olsun bakalım caniminici inşallah gelecek ay.. burdan yine yazisiriz haber ver bana sürekli irtibat halinde olalım. Sen ne yapacaksın bu ay ben devam klomeneçatlamısstır kuzum öyle seyler kurma kafanda sonuc negatifmş öğrendim
ben yapamıcam bu ay tedavi gittim doktora dogum kontrol verdı bi önceki aydan catlamamıs yumurta varmıs kist olmus doğum konrtrolle eriticekmiş önce kisti öyle yapıcak yine aşılama cok moralım bozuldu benimdeHayırlısı olsun bakalım caniminici inşallah gelecek ay.. burdan yine yazisiriz haber ver bana sürekli irtibat halinde olalım. Sen ne yapacaksın bu ay ben devam klomene
İlk aşılamanız mıydıSelamlar bende 29ekimde regli oldum. 3.gun klomen kullandim, cumartesi catlatma iğnesi oldum pazartesi de aşılama yapıldı 40. Saatte. İlk asilamam bugün 4.gun. on gün nasıl beklicem bilmiyorum çok heyecanliyim. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. İlk günler değişiklikler hissedenler var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?