Yeni aşılama yaptıranlar.

canım benım ne durumdasın kan testine kac gün kaldı senin benim carsamba bugün regl olmam gerekiyo bekliyorum ne olucak diye

Sorma kuzum bugün 14.gun ağlamaktan helak oldum sonuç 0.100yani negatif gitti bu ay da asilamada ölmek istiyorum
demeee öyleee kuzum aynıyım bende ağrım var ve ben hasta olcam hissediyorum daha kan testine varmadan carsamba test var ama carsambaya kalmaz gelir hayırlısı olsun kuzum rabbim hayrlı saglıklı bebişler versin bizlere inşaallah

Amin canım benim inşallah sagliklisini versin hayirlisini versin Rabbim. Ol desin yeter ki nice caresizlerin bile oluyor. İnşallah bizim de olur. Dün çok kötüydüm bugün daha iyiyim çok sukur

Amin canım benim inşallah sagliklisini versin hayirlisini versin Rabbim. Ol desin yeter ki nice caresizlerin bile oluyor. İnşallah bizim de olur. Dün çok kötüydüm bugün daha iyiyim çok sukur
her seferinde aynı şeyleri yasıyoruz seni o kadar iyi anlıyorum kii aynı duygular içindeyim ama isyan yok rabbim vericek eminm sanada banada tüm evlat istiyen herkese yaşatsın allahım annelik duygusunu üzülmek yok her ay olduğu gibi dahada güçlenip tekrar denicez..

İnşallah bebegim :) yılmak yok cift cizgiyi gorene kadar Rabbim çok büyük çok var hazinesinde bize de verecek inşallah. Ama en iyisi takmamak dusunmemek fazla. Kimi duysam rahat olduktan vazgectikten sonra olmuş. Çok takıyoruz galiba ondan olmuyor. komşunun kızı da 3yildir uğraşıyordu en son tüp bebek yapacaklardı gitmişler transfer günü curudu demişler bi daha denicez demişler o da biliyorsun duymussundur çok zormus işlemleri. Yıkıldı ağladı bnim olmicak galiba vazgeçtim yapamicam dedi bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldi

İşte bak rabbim çok büyük allahn izniyle bi gün bizde sevinicez bende hastalandm sabahta kan testimi yaptırdım sonucı öğrenmedim ama sonuç belli yok bi dahaki sefere inşallah hayırlısı degilmiş demekki bu ay

Canım sen yine de sonucunu öğren belki yerleşme kanamasidir. Emin olmak lazım. Nolur nolmaz. Ya hep duyuyorum da 15gun herkes adet oluyor benim bugün 17.gun oldu hafif sancim oluyo dunden beri ama hiç bisey yok. Yoksa yumurtalarım catlamadi öylesine mi aşılama yaptılar offf çeşit çeşit senaryolar uretip duruyorum kafamda

yok da ben birşey sorucam size benim sorunum yok bütün herşey temiz çıktı eşimde de yoksa sorun yaptırmam gerekli mi ? bir de ne kadara mal oldu yaptırmak ücret olarak ?
Elinde test yapsın eşine testi 50 liraya yapıyorlar özelde.

Aşılama bilmiyorum ama herşey inşallah normalse asla strese girme ve sabret zaten doktor sizi yönlendirir. bir kez düşük yaptım yinede test yaptım benim temiz çıktı çok şükür ama doktor 1 yılın dolmadan tedavi yapmam dedi sabret stres yapma dedi 2 ay sonra hamile oldum çok şükür ama daha çok yeni. inşallah bu sefer birşey olmaz dua edin lütfen

çatlamısstır kuzum öyle seyler kurma kafanda sonuc negatifmş öğrendim

Hayırlısı olsun bakalım caniminici inşallah gelecek ay.. burdan yine yazisiriz haber ver bana sürekli irtibat halinde olalım. Sen ne yapacaksın bu ay ben devam klomene
ben yapamıcam bu ay tedavi gittim doktora dogum kontrol verdı bi önceki aydan catlamamıs yumurta varmıs kist olmus doğum konrtrolle eriticekmiş önce kisti öyle yapıcak yine aşılama cok moralım bozuldu benimde bu ay boş yani gene kacıncıya aynı seyleri ysıyorum 2 buçuk sene oldu

İlk aşılamanız mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…