- 1 Eylül 2010
- 713
- 511
- 103
- 32
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
ben uykusuzlıga dayanamam. eşimde bunu bildiginden aksamları ogluma bakardı ben uyurdum gecelerı de kalkıp emzırırdım . yada aılecek kafayı yerdık =)))Uykusuzluktan kafayı yiyeceğim. 40 günlük bebegimin gaz sancilari var uyutmuyor sürekli dizlerini karnina cekip ağlıyor. Sonra kusuyor hıçkırık tutuyor bi türlü uyumuyor. Metsil kullandım işe yaramadı, simdi bitkisel bi damla kullanıyorum yine pek etkisi yok. Kendi anasonlu cayimdan 1 cay kaşığı veriyorum yine yok. Simdi de aglamasi durdu ama bakiyor yine uyumuyor. O uyanik olsa bile ağlamadığı sürece uyusam ne olur ki? Ne zaman bitecek bu süreç? Güç almam lazim...
Karnına zeytinyağı hafif ısıtıp sürdüm zinco damla kullandım birde uyusun diye her pozisyonu denedim kucakta beşikte yanımda ne varsa tamamen geçmiyor tatbiki birde nöbetleşe uyuyoruz eşimle halaaUykusuzluktan kafayı yiyeceğim. 40 günlük bebegimin gaz sancilari var uyutmuyor sürekli dizlerini karnina cekip ağlıyor. Sonra kusuyor hıçkırık tutuyor bi türlü uyumuyor. Metsil kullandım işe yaramadı, simdi bitkisel bi damla kullanıyorum yine pek etkisi yok. Kendi anasonlu cayimdan 1 cay kaşığı veriyorum yine yok. Simdi de aglamasi durdu ama bakiyor yine uyumuyor. O uyanik olsa bile ağlamadığı sürece uyusam ne olur ki? Ne zaman bitecek bu süreç? Güç almam lazim...
kuzum sana destek olacak kimse yok mu? karnının tok altının temiz olduğundan emin olduğun zamanlarda bakabilecek biri olsa sen de o sürede uyusan çok rahatlarsın. şimdi senin uyuyamamandan kaynaklı gerginliğinden de etkileniyordur yavrucak.
ben oğlumda bir de aktarlarda satılan acı elma yağı kullandım. topuklarına ve karnına sadece birer damla damlatıp masaj yapardım. youtube da bebekler için karna masaj videoları var onları yapardım baya baya gaz çıkarır rahatlardı.
bir de üşüyor olabilir. o da gaz yapar. ama evin sıcaklığı buna fayda sağlamaz. bildiğimiz termoforlar var ya onlardan al kaynar suyu doldur bebeğin beşiğine koy. beşik ısınsın termoforu kaldır bebeği yatır. benim oğlum öyle de çok gaz çıkarır rahatlardı.
ama öncelikle en önemlisi sana destek olacak birilerinin varlığı.
5 senedir bu sorunu yaşıyorum.. gece en az 3 kere kalkıyorum.. gerisini siz düşünün annelik zor iş...benim sıpamda uyku sorunu var onuda atlatırsak bir kocaman ohhh çekiçem inşallah... bebegin gazı bitince geçer inşallah ama kimi bebekte huy oluyo malesef allah kuvvet versin..
Tam benlik bir soru. Kizim aşiri qazliydi, bagirsaq sancisi da vardi. Aylarca neler cektik, mamasi aşiri qaz yapiyodu, mamasini bir kac kere deyistik.Kac kere acillik olduk. Her hafta sagliq ocagina gidiyordum. Colinox+zinco iyi geldi kizima. Kizim sabah 5-6da uykuya daliyordu, 8de de uyaniyordu.Gunluk 2 saat uykuyla ayakta duruyodum, deliriyodum resmen. Uykusuzluk mahv ediyodu. Sizi coooook iyi anliyorum. Kizim 15 aylik, daha yeni yeni rahat uyumaya başladi, qaz sancilari biraz kaldi, arada ilac veriyorum ...Uykusuzluktan kafayı yiyeceğim. 40 günlük bebegimin gaz sancilari var uyutmuyor sürekli dizlerini karnina cekip ağlıyor. Sonra kusuyor hıçkırık tutuyor bi türlü uyumuyor. Metsil kullandım işe yaramadı, simdi bitkisel bi damla kullanıyorum yine pek etkisi yok. Kendi anasonlu cayimdan 1 cay kaşığı veriyorum yine yok. Simdi de aglamasi durdu ama bakiyor yine uyumuyor. O uyanik olsa bile ağlamadığı sürece uyusam ne olur ki? Ne zaman bitecek bu süreç? Güç almam lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?