Abartmayın. Herhangi bir odaya girerken kapı tıklamak asgari saygı kuralıdır zaten. Ayrıca bir çocuk korkabilir, hasta olabilir... Bunlar ayrıcalıklı durumlar. Kocacı olmakla da alakası yok. Annenizi bilemem ama bebegimin bana ihtiyacı varsa bin tane koca gelse umrum olmaz. Ama ben anneyim diye de bile bile cocuguma zarar veremem. Bunun sadece cinsel iliskiyle alakasi da yok. Cocugun tek basina olabilmesi, uyuyabilmesi onun gelisimi icin cok onemli.ben doğunca ayrı eve çıksın demisim gibi davrainyorsunuz. O bebek annenin kokusuna muhtaç. Onun için sakinleşme ve güven kaynağı. Ama bu bebeği alıp üç dört yaşına kadar odanda yatiracagin anlamına gelmiyor. Biz hep olduğu gibi cocugumuzu severken zarar veriyoruz. Güvenli bağlama ayağına bağımlı bireyler yetiştiriyoruz. Tekrar ediyorum bebekle aynı yatakta uyumak tehlikelidir. Belli bir aydan sonra aynı odada da yatırmak gelişimi acısından zararlıdır. Herhalde doğum yaptığınız ülkede al bu bebeği bilmem kaç yaşına kadar odanda yatır demediler. Ayrıca çok merak ettim yeni doğum yapmış yorgun kadının yatağına uyusun diye bebek bırakan hemşireyi. Herhalde başınızda refakat edecek birileri vardır. Yoksa mikro zekâya sahip biri bile bunu önermez.