- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.813
- 598
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Uykusuzluktan kafayı yiyeceğim. 40 günlük bebegimin gaz sancilari var uyutmuyor sürekli dizlerini karnina cekip ağlıyor. Sonra kusuyor hıçkırık tutuyor bi türlü uyumuyor. Metsil kullandım işe yaramadı, simdi bitkisel bi damla kullanıyorum yine pek etkisi yok. Kendi anasonlu cayimdan 1 cay kaşığı veriyorum yine yok. Simdi de aglamasi durdu ama bakiyor yine uyumuyor. O uyanik olsa bile ağlamadığı sürece uyusam ne olur ki? Ne zaman bitecek bu süreç? Güç almam lazim...
Acı elma yağı hem topuğuna birer damla hemde karnına sürüp sıcak tut bebeği özellikle ayaklarını bi erkekse bebeğin idrar yolları enfeksiyonuna baktır benim bebeği min ondan dolayı gazi çok oluyoduUykusuzluktan kafayı yiyeceğim. 40 günlük bebegimin gaz sancilari var uyutmuyor sürekli dizlerini karnina cekip ağlıyor. Sonra kusuyor hıçkırık tutuyor bi türlü uyumuyor. Metsil kullandım işe yaramadı, simdi bitkisel bi damla kullanıyorum yine pek etkisi yok. Kendi anasonlu cayimdan 1 cay kaşığı veriyorum yine yok. Simdi de aglamasi durdu ama bakiyor yine uyumuyor. O uyanik olsa bile ağlamadığı sürece uyusam ne olur ki? Ne zaman bitecek bu süreç? Güç almam lazim...
Nasıl veriyorsunuz? Muskat zehirlidir. İçinde zehir barındırır. Doktorlar kullanılmasını bile önermiyor siz çocuğa neden veriyorsunuz? Yani çocuk o zehirden bayılıyor o yüzden uyuyor, uyuşturucu madde gibi düşünün işte.Can
Canım benim oğlum da sekiz aylık ben 40günlükten beri gaz sancısı olduğunda muskat (halk arasında isot cevizi) denen cevizden küçük bir şey var onu küçük sarımsak törpüsüyle az bi miktar törpüleyip üzerine de sütümden sağardım ve onu yatmadan önce verirdim hala da bazen gazı olunca veriyorum çok iy geliyor
Alakası yok bana doktor önerdi zaten araştırdım da çok fazla verirsen küçük bünye zaten tabi zarari olurNasıl veriyorsunuz? Muskat zehirlidir. İçinde zehir barındırır. Doktorlar kullanılmasını bile önermiyor siz çocuğa neden veriyorsunuz? Yani çocuk o zehirden bayılıyor o yüzden uyuyor, uyuşturucu madde gibi düşünün işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?