- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.541
ekin naz naber canim cocuklar nasil ne zamandir yazismadikfisfisfisyok canım neden kızayımm sen deterjan hangisini kullanıyorsunuz dedin bende kullandığım deterjanı yazdımm sadecee.ben devit3 kullanıyorum ferro sanol veriyorum ferro tadı çok iğrenç ama içiyor yinede diğerlerini kullanmadım canımmmm
ok hayatım kızma tmm :)
polivit
ferro sanol
dewit3
zymafluor(diş çürümelerine karşı)
bu ilaçları wericem derine
war mı bunlarla ilgili önerisi olan
sanırım ferro nun tadını bayaga iğrençmiş
Ben Oda Hapsi Mi Almişim Heeeeeee Mail Adresimi Kullanmadiğim Için Aktif Edilmesi Gerekiyomuş O Yani No Problemmm
herkese slm yeni anneler, sizlere bi sorum olucak. bebeginiz icin nasıl bi yatak aldınız, fıyatını hatırlıyormusunuz. kımısız park yatak dıyor ama kımısı bu yatagın uyumak ıcın degıl sadece oyun amaclı oldugunu soyluyor bız hazırlıklara basladık da yavas yavas sızın gıbı tecrubeli annelere sormak ıstedım hepınıze cok tesekkur edrıyorum, bebeklerınızle mutlu gunler dılıyorum:)
herkese günaydın,
park yatak yatması için değil oyun için diye biliyorum ben.bence bebeğine ortepedik rahat yatabileceği bir yatak ve düzgün bir beşik almalısın.
biz hala hastayız oğlum çok öksürüyor en kötüsüde onu bırakıp gelmek işe.dün akşam hep kucağımda uyudu.valla çok zor çalışıp annelik yapmak.
kızlar merhaba
ay benim yoğurt tuttu
nasıl mutlu oldum anlatamam :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?