- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.521
Canım pekmez demir(kan)yapar,peynir kalsiyum için lazım.tenzilecimm sabah kahvaltısı için sana tarif vereyim dr.önermiştii bir çay kaşığı pekmez vaya reçel yumurta sarısı peyaz peynir bunları karıştırıp veriyorumm çok güzel yiyor çok vitamin varmış.ayrı versek olmazmı dedim hayır karıştırıp ver dedi dene istersen canım
Ben kahvaltıda hepsini ayrı ayrı veriyorum.Damak tadı denen bir şey var ya.Neden bulamaç gibi yesin ki.
Yumurta sarısı,labne peyniri,fındık ezmesi ana menüm ve yanında artık yiyebileceği her türlü kahvaltılık ayrı ayrı lokmalar halinde kendim nasıl yiyorsam öyle veriyorum
selam cnm
ya kızlar yoğurt mayalarken ölçü yü neye göre ayarlıyorsunuz
Sus bakimmm:mymeka:ay bide dövseydin bari tamam apla bidaha vermem o şekil senin dediğin gibi veririmmsenağlamasenağlamajeyyar
Sus bakimmm:mymeka:
Ay valla farkedemedim çok mu sert oldu?Şeniz
kızlar merhaba ,
biz pekmezi 4 aylıktan beri veriyoruz.ama pekmezde annelerin yaptığı en genel hatadır,pekmezi süt ve süt ürünlerinden bağımsız karıştırmadan vede mutlaka öncesindede veya sonrasında 2 saat ara olacak şekilde verilmelidir.
süt ürünleri ile verildiğinde pekmez emilime uğrayamayacağından bebeğiniz için faydası olmuyor.
değerli bilgilerinize...a.s.
Küçülde cebime gir ufaklık.:mymeka:valla sert oldu apla ama olsunbe :1hug:
kızlar bebişinizin eşyaları ayrı mı?mesele tencere,süzgeç
kaşık tabak bardak tabi ayrı...
bi de neyle yıkıyorsunuz malzemelerini sanırım bulaşık sabunu iyi deilmiş
kızlar bebişinizin eşyaları ayrı mı?mesele tencere,süzgeç
kaşık tabak bardak tabi ayrı...
bi de neyle yıkıyorsunuz malzemelerini sanırım bulaşık sabunu iyi deilmiş
yok cnm olmasben bulaşık deterjanıyla yıkamıyorum canım bir ürün var onla yıkıyorum sakıncası olurmu markasını söylesem acaba.tabağı kaşığ ayrı zaten
yok cnm olmas
neticede prima milupa ws diyip duruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?