• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Anne Olanlarr....

benim kızında çok döküldüü ama yerine çıktıı.kızlarr siz bebişlerin saçlarını sıfra vurdurdunuzmuu ana saçı günah diye duymuştum zatenn ana saçı dökülmüyormuuu

benim kızında çok döküldüü ama yerine çıktıı.kızlarr siz bebişlerin saçlarını sıfra vurdurdunuzmuu ana saçı günah diye duymuştum zatenn ana saçı dökülmüyormuuu
bende öle duydum
tamamen hepsi dökülmüyor bence
ben sıfıra wurdurmayı düşünüyorum ilerde şu an çok küçük
zaten cabucak uzuyo

gecmiş olsun sana da cnm

bünye meselesi ben çok aldım 20si en vbbaşta giddiince 10 başıma bela kaldıııı
benim sıfura vyrmuş dedm küçükken erkek berberinde bide tersten deli gibi saçıj var hala çok gür çocuk gölge atarken üfd püf falan çekiyooo

bende üye olsammı acabaaa gerçi eşimizin vermedii amaa merakta ediyorumm program falann indirmeye gerek varmıki kızlarrr.fazla merakta iyi değildirr amaa

a kadınlar kulubü mü var herkes görüyomu peki resimleri bilgileriiii
nilgün kimmmmm bu aradaaaaa

bende üye olsammı acabaaa gerçi eşimizin vermedii amaa merakta ediyorumm program falann indirmeye gerek varmıki kızlarrr.fazla merakta iyi değildirr amaa
izin wermeme geekçesi nedir
ne kötülüğünü görmüş facebookun :=)
yapmayın allah aşkına ya
ne izni yahu ?

başka teşekkür etmediğim kaldı mı ekin ya benimde eşim bilmiyoooo bugün lise öğretmenimle görüştüm çok etkilendeimn duygulandım yawwwww

Back