Yeni Anne Olanlarr....

uzun bi aradan sonra merhaba arkadaşlar.oğluşla uğraşmaktan fazla giremiyorum nete.hepinizin bayramı kutlu olsunnnnnnnnn

Bizlerde bebislerimizin büyüdügünü görüp,bayramlarda onlar icin hazirliklar yapip yollarini gözleyebilecek miyiz acaba:asigim::1rolleyes:

Mutlu Nice Bayramlaraa.s.

günaydın
herkeze iyi bayramlar tüm bebeişleri öpüyorum cicilerini güle güle iyi günlerde giyerler inşallah , kızlar dikkat edin bebeişler üşüyüp hasta olmasın

Cnm çok Erken Bence Ya Ben Dedim Ya Hiç Sancim Olmadi 38+3 Ekadar Kizim Içerde Olmaktan çok Memnundu Yani 10 Taneden Az Atarsa Sorun Vardir Ama 10 Ve Fazlasi Tepiyorsa Normal Uyuyodur Cnm Merak Etme Panik Olcaka Bişey Yok Yanii

doktorumu aradim egemen, saat 1 de termin verdi bana...insallah bi sorun cikmaz....cok korkiyorum cünkü ben cok kötü günler gecirdim hamileligimde.

Cnm Korma Bebeğini De Strese Sokma Güçlü Olacaksin Ki Oda Siki Tutunsun Sana Benim Ikizlerim Olacakti Birini 8. Haftada Kaybettim Ayri Yumurta Ikizleriydi
Yağmura Azarari Olmadi Ama 30 Kilo Aldim Ve 5 Ay Kustum 6-7 Ii Geçti Derken çok şiştim Iki<z Karni Gibi Ve Heryerimi Kaşinti Aldiiii çok Kötüydü Yağmuru Erken Alacaklardi Ama Sanci Yapmadi Yani Yağmur Doğana Kadar 1 Ay Boyunca Kaşindim Durdum Karnimda Tek Bi çatlak Yoktu Ama Alerjik Durumun Izleri Kaldiii
Haber Ver Banadaaaaa

ben geldim egemen, bebegimin duruma iyimis, bazen bebekler dinlenmeye girermis, onun icin tepmiyormus. Ama ultrasonla bakildiginda oyniyordu, güzel güzel. Rahim agrisi icin magnesium verdi. Gecmesse yine gel dedi. Insallah gecer. Simdi yatcam dinlencem...Cevaplarin icin cok saol....

kızlar hepinize iyi bayramlar,ya benim kızım çoook aglıyor,kafayı yıcem,çok fazlada emmıyor,dun gece saat ıkıde bır basladı bu saat oldu halen bagrıyor,bırde bırsey soylıycem kızım daha 27 gunluk dr.um kıl kurdu var dedı kaka muayenesınde,ama kıl kurdu 2 aydan oncekı bebeklrde gorulmuyor,ustelık benım şartlarım çok hıjyenık,vede surup kullanıyorum bır degışme yok,kızlar bı bakın ya nedır bızım derdımızzzz? kızım ılk 10 gun gayet ıyıydı sonra hep aglamaya basladı vede emmemeye dr.u degıştırcemmm.mınecım dert etme bende hamılelıgımde sıkıntılar yasadım,ALLAH ın iznıyle bırsey olmaz bebışıne annesıııı.

cnm üzülme gaz sancısıdır belkide benimki gece 8-1 ağlardı 92 gün çektimmmm
şimdide gündüzleri hiç uyumuyorrrrrrr
kaka tahlilinden mi çıktı o anlamadım yaaaaa
kıl kurdunuda senden duydum şimdiiiii başka bi dra da git dicem ama
biraz rahat bırak bebeişiniiiii için rahat edecekse götürrrrr kucağında gezdir battaniyeyle sarrrrr salla elinde kucağında tut bi yarım saat hep yatırma ne diyim başkaaaa

evet guzelım tahlılde çıkmış,çıkmış dıyorum çunku bana gelen sonuç kagıdında negatıfdı,ama dr.umu aradım ben tahlılı yapan dr.la gorustum varmış dedı,valla ben ıhtımal vermıyorum,sımdı o kadar guvensız bır durum oluştukı bayram sonrası başka bır yerde yıne tahlıl yaptırıcaz,kuçucuk masuma bır suru surup olur mu ya,ah be egemncım neler yapmıyorumkı,kollarımda gezdırıyorum,battanıyeyle sallıyoruz,sarkılar soyluyoruz,ben ,annem,eşim dun geceden berı nobetteyız,yok,yok,yok,bırde çok emmıyor,gaz mı olur bu şekılde ya?off uzuluyorum,canım kızım benım bır duzene gırsek.

canım eger bi yeri agrımıyorsa aclıktanda aglar benim kzım da cokaglardı ne zaman mamaya başladık şimdi mutlu mesut yaşıyoruz emmiyorda diyorsun bazı bebekler ennelerini erken bırakır normaldir sütünü beyenmiyordur bide mama dene derim yinede sen bilirsin
bende cok şurup vermiş tim 2 aylık bebege insan üzülüyor beyenmiyorsan doktorunu da deiştir
cok gecmiş olsun

iyi akşamlar güzel anneler
herkeze iyi bayramlar diliyorum.
giremedim 1 hafta..
çok özledim sizleri ve muhabbetlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…