J
Jege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.141
inanma sen onlara cnmiyi geceler arkadaşlar dörcüncü ayımızı doldurduk dr kontrolümüz vardı kaka problemimizden dolayı ek gıdaya geçmeyin dedi dr. çoğu kişide sonrasında yeme konusunda zorlanabileceğimi söylüyor alıştımadığım için ne dersiniz
emziriken sürekli çenesinden uyararak güzelcene emmesini sağlayabilirsin canım...kızlar benim bebiş de emerken uyuyup kalıyor..tabi dolayısıyla doymuyor..sonra yerine yatırıyorum başlıyor ağlamaya..tekrar meme veriyorum yine 5 dk içinde uyuyor..nasıl bi çözüm bulsam bilemedim..siz de bu sorunu yaşıyor musunuz?
bu arada 3 haftalık oldu oğluşum..
slm arkadaslar allaha sukur bende anne oldum kizimi 4 subatta kollarima aldim ecrin naz koyduk kizimin ismini 2 hafta gec geldi canimin ici pek uyku duzenimiz yok bazen hemen uyaniyor bazende 4 saat uyuyor sizin bebisler nasildi acaba bir gogsumu 15 dakika emzirmeye calisiyorum ama yorulup uyuyor yara oldu hep canim cok yaniyor krem kullaniyorum ama fayda etmiyor ilk haftalarda ne yapmaliyim yardimlarinizi bekliyorum hepinizin tavsiyelerine ihtiyacim var ilk bebegim ve agladikca ne yapacagimi sasiriyorum
ıyıyız bızde canım altta 4 ustte 4 ve alttanda 2 azı dısımız cıktı toplam 10 dısımızolduu
esma selam,
bizimkinin daha 5.diş yeniçıkıyor valla anlamadım gecikti bizimkiler galiba.yaşınada 12 gün kaldı.yürümeye başladımı seninki varmı bir gelişme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?