Yeni Anne Olanlarr....

Merhaba herkese
İsttaydım giremedim bir süredir
Nasılsınız?
Bizde iyi sayilir şu dişlerde çıksa...
Bu arada taşınıyorum önümüzdeki hafta .....

ay gördüm , çok uzuldum we kendime kızdım,bazen derine sinirlenip of pof ediyorum,salağım ben
sadece şükretmek lasım ya

merhaba kızlar
umarım herkes iyidir
tulay konusuna gelince gercekten cok cok uzucu aama ''Allahtan gelene razı olmak'' lazım.Allah kimseye boyle seyler gostermesin.
Opuyorum hpinizi

arkadaşlar mrb bende normal doğum yaptım ama çok zor bi doğum oldu. o an ölecem korkusuyla doğum sonrası depresyona girdim.böyle olanlarınız varmı aranızda şuan içimde hep mutsuzluk korku var.yalnız bile kalamıorum. ne yapmak lazım lütfen bilgi verirmisiniz

ben sezeryanla doğum yaptım ama bende de yalnız kalma korkusu oldu ilk ay
ama şimdi düzeldim.olumlu düşünmeye çalış.
Allah bebişlerimize sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
Arkadaşımızın melek bebeğine de rahmet diliyorum.çok zor bir durum.

ya bende uzundur giremiyorum şöyle bir baktım yazılanlara tülay arkadaşımıza allah sabır versin çok üzücü gerçekten allah kimseye sevdiklerinin acısını tattırmasın

kızlar uzun zamandır gıremıyordum nsaılsınız bakalım umarım bebekler ıyıdır,

bızde ıyıyız tatlım 10.5 aylık olduk oglum artık ayaga kendı kalkıyo ve koltuk kenarlarında dolasıyoo

iyi geceler arkadaşlar dörcüncü ayımızı doldurduk dr kontrolümüz vardı kaka problemimizden dolayı ek gıdaya geçmeyin dedi dr. çoğu kişide sonrasında yeme konusunda zorlanabileceğimi söylüyor alıştımadığım için ne dersiniz

nasıl anlaşılıyor ki bu sorun..yani anne baba olarak biz bunu nasıl anlarız ki..sürekli ağlıyorlar mı?

kızlar benim bebiş de emerken uyuyup kalıyor..tabi dolayısıyla doymuyor..sonra yerine yatırıyorum başlıyor ağlamaya..tekrar meme veriyorum yine 5 dk içinde uyuyor..nasıl bi çözüm bulsam bilemedim..siz de bu sorunu yaşıyor musunuz?
bu arada 3 haftalık oldu oğluşum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…