Yeni Anne Olanlarr....

canım keşke emzirmeye devam etseydin, sen daha iyi bilirsin de
ıkınmaları gaz sancısındandır karnına sıcak havlu koyabilirsin
bacaklarını hareket ettir, bisiklet çevirme hareketi
yüzüstü yatırabilirsin o da iyi geliyor
bide her karnını doyurduktan sonra mutlaka gazını çıkar
dr.un herhangi bir damla vermedi mi canım birçok damla var gaz için onları kullanabilirsin

kzızım rekor kırdı ne dişmiş ya yavrum 12 saat ayaktaydı ağladı ıhladı içim gitti ya
şimdi zorla memeyi verdim aç ama emmedi uyudu sonunda

gülden yağmur nasıl olduu, umarım daha iyidir
jel kullanıyormusun dişleri için o da rahatlatır
zor bir dönem allah yardımcın olsunnn
umarım çabucak çıkarır dişlerini çifter çifterrr

cnm almıyo memeyi ya emzirmek için can atıyorum ama almıyor aalesef...gazını hep çıkrıyorum ama hp aynı biliyorum valla...sadece devit verdiler başka bişey vermdiler.bende milupa reene aldım gülden söyledi ondan yapıp ver,youm...bakalım 40 çıkınca ddeğişir inş.

canım dv3 başka vitamin o
gazı için metsil, zinco, sab, nursey gibi damlalar var kullanabilirsin
en son gittiğim dr bitki çaylarını pek önermedi
inşallah çabucak geçer canım kıyamam ben ruzeyeee

sağolhülyacım 1 haftadaır ilk defa sanıyorum bugün derin bi uykuya daldı huzurlu gözüküyor şimdilik maşallah diyim aman dilimi ısırayımm
ama demir ilacının da etkisi var sanırım kabızımsı oluyo gündse 2 kere yapamayınca huysuzlanıyor
elifçim biberonla nereye kadar senin için zor olur hem hem anne sıcaklığı gibisi varnmı daha çok bağlanırsınız hem senin için çok ii olur
bu biberon işi hem kolay hem zor bi yönn
ben direndim almadı beni silikon uçla verdim sonra attım ucunu kendi çıkardıı

sağdığın zaman bide illaki içerde süt n kalıyo sağllıksız anne içinn sen zorla almazsa hiçö almaz dışarda falanda rahat edersin

merhaba arkadaşlar bebeklerinizin odasını hangi ayda ayırdınız ya da kaçıncı ayda ayırmak gerekir biraz araştırma yaptım ama farklı görüşler var herzaman ki gibi bide sizlerin görüşlerini alayım dedim şimdiden teşekkürler

3.5 - 4 ay ciwarıydı cnm ayırdığımda

bebekten bebeğe değişiyor durumlar,ablam 2 sene kendi yanında yatırdı,şimdi odasında yatıor hiç bir zorluk çekmedi ayırmakta uzunca bir süre yanında olmasına rağmen
.
eğer gece cok prooblem yaratmıyorsa ayırabilirsin bence

Ben Hiç bir zaman yanımda yatırmadım sabah keyifleri dışında hep kendi karyolasında yattı 3,5-ayından sonrada odasına taşındı artık hep orda yatıyor
bebefondan dinliyorum kendilerini...Bence çok fazla yatırmamak lazım kokunuza
alışabiliyor...Eşimin ablası oğluyla yatıyor ve şimdi ayrıramıyor yatakları 5 yaşında koca delikanlı oldu... bence bu alışkanlığı imkanlar dahilinde hemen
uygulamaya geçirmek lazım...

Bu arada Herkese Günaydın Nasılsınız Kuzucuklar Nasıl...?a.s.

ben hiç yatağımda yatırmadım,yenda sepetimiz vardı ona yatırıyodum şu anda odasını ayırmak mecburiyetindeyim,eşimin yiğeni doğum yaptı sepeti onlar istedi bizde hayır diyemedik zaten eylül dönmeye başladığında kullanamayacaktım neyse durum böyle şimdi odayı ayırdım bende daha küçük diye endişe ediyordum aslında

iyi aksamlar kızlar benım bılgısayarda arıza var sayfaya gıremıyorum nedense arkadasıma geldım ordan yazıyorum umarım bebekler ıyıdır

çok geçmiş olsun...bir yakınımın kı
zındada aynı sorun vardı..uzun zaman tedavi oldu..çok perişan oluyor bebekler.yetişkinler bile bu
hastalıkta çok zorlanıyor..doktorlar geç teşhiş koymuştu..uzun zaman anlaşılmamıştı iye olduğu..kapsamlı araştırmadan sonra doğuştan idrar torb asında açıklık olduğu,bu açıklıktan böbreğe idrar kaçtığı için enfeksiyon olduğu söylendi.ilaçlarla kapandı bu açıklık..doğru doktoru bulmak çok önemli.büyük bir sorun..ihmal etmeye gelmiyor.

ya kızlar pazartesi doğum yaptım epidural sezeryan ile..fakat aşırı derecede gaz problemim var..bağırsaklarım gaz yapıyor..ilaç kullanıyorum..ishal oldum ama gazım çıkmıyor..öneriniz var mı?

ya kızlar pazartesi doğum yaptım epidural sezeryan ile..fakat aşırı derecede gaz problemim var..bağırsaklarım gaz yapıyor..ilaç kullanıyorum..ishal oldum ama gazım çıkmıyor..öneriniz var mı?

bu normal sanırım bende spinal sezeryan oldum oğlum 5 aylık oldu halaa gazım var ılac kullanmadım gazlı yıyeceklerden uzak dur rezene cayı iç amelıyat sırasında bagırsaklar dısarı cıkıyomusya hava alıyolar ondan gaz oluyo cıkaramıyosan onu bılmıyom ama cıkıyosa yok problem herkesde oluyo dıye bılıyorum gecmış olsun:1hug:

iyi aksamlar kızlar benım bılgısayarda arıza var sayfaya gıremıyorum nedense arkadasıma geldım ordan yazıyorum umarım bebekler ıyıdır

biz iyiyiz ama uzun süredir bende yoktum. bu gün pazar nöbetindeyim ara ara yazabilirim.

arkadaşlar tülay arkadaşımız evlanını kaybetmiş alah sabır versin alah rahmet eylessinnnnn mekanı cennet olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…