- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.101
selam kızlar nasılsınız?....
bizde iyi sayılırız çok şükür....arık kızım biberona alıştı beni emmiyor bende sütümü sağıp biberona koyup veriyorum...kızım sağlıklı şükür ama uykudaki ıkınmları hala gçmedi...inş. kırkımız çıkınca adüzelir...onun dışıda sağlıklı çok şükür hsta olmasın da başka şey istemiyor insan....
benim süt bezem geçmedi...iyicee kötü oldu bakalım ne olaca.sizler nasılsınız???
kzızım rekor kırdı ne dişmiş ya yavrum 12 saat ayaktaydı ağladı ıhladı içim gitti ya
şimdi zorla memeyi verdim aç ama emmedi uyudu sonunda
canım keşke emzirmeye devam etseydin, sen daha iyi bilirsin de
ıkınmaları gaz sancısındandır karnına sıcak havlu koyabilirsin
bacaklarını hareket ettir, bisiklet çevirme hareketi
yüzüstü yatırabilirsin o da iyi geliyor
bide her karnını doyurduktan sonra mutlaka gazını çıkar
dr.un herhangi bir damla vermedi mi canım birçok damla var gaz için onları kullanabilirsin
cnm almıyo memeyi ya emzirmek için can atıyorum ama almıyor aalesef...gazını hep çıkrıyorum ama hp aynı biliyorum valla...sadece devit verdiler başka bişey vermdiler.bende milupa reene aldım gülden söyledi ondan yapıp ver,youm...bakalım 40 çıkınca ddeğişir inş.
3.5 - 4 ay ciwarıydı cnm ayırdığımdamerhaba arkadaşlar bebeklerinizin odasını hangi ayda ayırdınız ya da kaçıncı ayda ayırmak gerekir biraz araştırma yaptım ama farklı görüşler var herzaman ki gibi bide sizlerin görüşlerini alayım dedim şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar bebeklerinizin odasını hangi ayda ayırdınız ya da kaçıncı ayda ayırmak gerekir biraz araştırma yaptım ama farklı görüşler var herzaman ki gibi bide sizlerin görüşlerini alayım dedim şimdiden teşekkürler
kızlar nasılsınız bbekler iyidi isalah
kızlar slm
benim 54 günlük bebegim var.ikinciye idrara yolu enfeksıyonuna yakalanıyor,bırıncıde 15 gunluktu,ilaç kullandık gectı derken grıp oldu,sonrasında yıne 47 gunlukken ıdrar yolu enfeksıyonu olmuş
çok az emıyor ve kusuyor
az uyuyor,ve hep huzursuz kızlar ne yapıcam ya ilaç kullanyruz ama endışelıyım bende su an grıp oldum off ya
ya kızlar pazartesi doğum yaptım epidural sezeryan ile..fakat aşırı derecede gaz problemim var..bağırsaklarım gaz yapıyor..ilaç kullanıyorum..ishal oldum ama gazım çıkmıyor..öneriniz var mı?
iyi aksamlar kızlar benım bılgısayarda arıza var sayfaya gıremıyorum nedense arkadasıma geldım ordan yazıyorum umarım bebekler ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?