- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #2.061
canım çokk üzüldüm çok :çok üzgünüm: çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifasını versin
ay kıyamam minicik o daha ya nasıl iğne yiyebiliyor allahım sen koru
dikkat et canım meleğine ve üzülme allah meleklerini korurr:1hug:
masAllah büyütmüsün kizini ne kadar su anda canim cok tatli oluyorlar dimi öptüm 3. düsünüyormusun hic??a.s.cnım benim çok çok geçmiş olsunn çok üzüldümm nekadar iyi baksaktabebekler hasta oluyor işte üzme kendinii
Gecmis olsun canim Allah bol bol sifalar versinMerhaba Kızlar nasılsınız biz iyi değiliz yani denizim hiç iyi değil...
Pzaratesi dr a götürmüştüm ya perşembe kontrole çağırmıştı,hiç düzelme olmamış
denizde perşembe apartopar yatış yaptık hastaneye 2 gün 1 gece hastanede
kaldık... bronşlarını açmaya çalıştılar iyide oldu yattığımız çok rahatladı kızım
hiç nefes alamıyordu..Hastanede oksijen +ailaçlı havalr iğneler ilaçlar yavrum mahvoldu...zaten serum için damar bulmak ayrı bi dert tam yedi yerden deldiler
damarlar ince olduğu için patlama oluyormuş...cuma akşam 21,00 da taburcu olduk hastaneden şimdi aynı tedaviyi evde uyguluyorum oksijen makinasıyla her 2 saatte bir ilaçları var onları veriyorum maskeyle şuruplar iğneler aynen devam.. 2. dişimizde çıktı bu vesile ile onunda ateş sorunu var geceleri 39,5 a çıkıyor ateşi zor düşürüyorum fitil ve surupla...ayakda durcak halim yok artık...
Pazartesi kontrol var umarım yaptığım tedavi işe yarıyorduk... bidaha hastanede yatmak istemiyoruz...:-( kolunda serum var ama çocuk bu durmuyorki oyun istiyor o oynadıkça kolu kanıyor...inş. tez zamanda iyileşir minik kuzum..Gül gibiler bir günde nasılda soluyorlar
sizede geçmiş olsun cnm ,neden ateş çıkıyor acaba ?
masAllah büyütmüsün kizini ne kadar su anda canim cok tatli oluyorlar dimi öptüm 3. düsünüyormusun hic??a.s.
masAllah Allah annali babali büyütmeye nasip edsin canim öyle aslinda Allah olmayanlara versin insAllah öptümŞenizkızım 8 aylık oldu canımm 3 kesinlikle düşünmüyorum canımm 2 tane yeterr bu şartlarda 3 çocuk çok gibime geliyor allah olmayanlara versin
affiyetle yesin yarasin emzirdin mi ??kızım için yoğurt mayaladım sonunda tutturdummmmmmmmm:teytey::teytey:
masAllah Allah annali babali büyütmeye nasip edsin canim öyle aslinda Allah olmayanlara versin insAllah öptümŞeniz
affiyetle yesin yarasin emzirdin mi ??
evet 2 tatli kizim Allah uzun ömür versin Annali babali büyütmeye nasip edsin insAllah bilmiyorum tam aslinda ama büyük kizim 5 yasinda birde erkek kardes istiyormus öyle diyiyor cok bilmisler simdiki cocuklarsırnaşık şeysen düşünüyorsun galiba tatlım seninde 2 kızınmı vardı canımm
salgın walla bu mikropüşüttük heralde burnu tıkalı ve ateşi var oksürüyor bide yarın dokrota gidicez
hadi gözün aydın canım:))))))))kızım için yoğurt mayaladım sonunda tutturdummmmmmmmm:teytey::teytey:
evet 2 tatli kizim Allah uzun ömür versin Annali babali büyütmeye nasip edsin insAllah bilmiyorum tam aslinda ama büyük kizim 5 yasinda birde erkek kardes istiyormus öyle diyiyor cok bilmisler simdiki cocuklarsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?