Yeni Anne Olanlarr....

canım benim cok cok gecmis olsun acil sifalar tatlım ay kıyamam bebeklere ya o küçüçük bedenleriyle nasılda hasta oluyolar acil sifalar canmmm

kızlar kaçgündür giremiyorum simdi bile yazdığım cevaplar geliyomu bilmiyorum neden oyle oydu anlamıyorum sayfaya giremiyorummm

Gecmis olsun canim Allah bol bol sifalar versin

masAllah büyütmüsün kizini ne kadar su anda canim cok tatli oluyorlar dimi öptüm 3. düsünüyormusun hic??a.s.

kızım 8 aylık oldu canımm 3 kesinlikle düşünmüyorum canımm 2 tane yeterr bu şartlarda 3 çocuk çok gibime geliyor allah olmayanlara versin

kızım 8 aylık oldu canımm 3 kesinlikle düşünmüyorum canımm 2 tane yeterr bu şartlarda 3 çocuk çok gibime geliyor allah olmayanlara versin
masAllah Allah annali babali büyütmeye nasip edsin canim öyle aslinda Allah olmayanlara versin insAllah öptümŞeniz

sen düşünüyorsun galiba tatlım seninde 2 kızınmı vardı canımm
evet 2 tatli kizim Allah uzun ömür versin Annali babali büyütmeye nasip edsin insAllah bilmiyorum tam aslinda ama büyük kizim 5 yasinda birde erkek kardes istiyormus öyle diyiyor cok bilmisler simdiki cocuklarsırnaşık şey

allah gönlüne göre verir inşallah canımm

Ii Pazaerlar Annişler Ve Bebişleri
Benimk
I Dün Gece 8 Kere Kalkti Emmiyo Aç Olduğu Halde Bi Garip Oldu Yaaaa
Acaba Reglmi Olucamda Itiyo Beni
Tamam Dişten Yapiyo Ama Anlamadim Gitti

kızlarr günaydınn nasılsınız bugün bebişlerr nasılll iyidirlerr inşallahhh bizim bebeiş şuan uyuyor malum 6 kalktı

Merhaba Kızlar Herkese İyi Haftlar...
Bu gece ateşimiz çıkmadı çok şükür 15,30 da dr la randevumuz var umarım iyileşmiştir miniğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…