Yeni aldığımız koltuklara bir bakin arkadaslar

güzelmiş canım gülegüle kullan..
eflatun sanırım bu tonları çok severim..mor bordo eflatun vişne..

güzelmiş canım gülegüle kullan..
eflatun sanırım bu tonları çok severim..mor bordo eflatun vişne..

tesekkürler canim ben de seviyorum bu renkleri malum bu aralar moda. insallah SIKILMAM.:18:

canım çok güzel model olarak ama rengi biraz koyu geldi bana ama yinede güle güle kullan

saol güzelim. aslinda magaza biraz karanlikti daha acik rengi koyu cikmis biraz :)

kizlar bi de bi sorunum daha vardi. kendi kirlentlerini kullanmiycam .
bu kirlentlerle konbine yapicam.
sorum su koltuk tarafina gelicek duvari bu renk yani petrol rengine boyasam diger duvarlar beyaz olucak sizce siritimi ?

rengi tam olarak söyle

güle güle kullanın.önemli olan sizin beğenmeniz zaten.ama fikir istediğiniz için renk konusundaki olumsuz görüşümü belirtmek istedim.yanlış anlamayın ben de bekarken çoook beğenerek aldığım bordo renk koltuklarımdan 6 ay sonra tiksindiğim için bu renkler bana çok riskli gelmeye başladı.herkes aynı şeyi düşünmez tabii ki siz sıkılmayabilirsiniz.edindiğim tecrübeye dayanarak koltuk gibi hacimli eşyaların rengi daha doğal renklerden -gri,kahve,krem,siyah,beyaz gibi- seçilirse hem çok göz yormuyor,çabuk sıkılmıyor hem de daha kolay değişiklik yapabiliyorsunuz.örneğin mor rengi çok seviyorsanız mor aksesuarlar,yastıklar,halılar kullanır, sıkılınca bunları başka renkle değiştirebilirsiniz.ayrıca seçtiğiniz renkte, duvarları boyarken bile koltuğa uyumlu olsun diye yıllarca aynı rengin tonlarına mahkum olursunuz. tekrardan hayırlı olsun

gümş rengi yada bakır rengi çok yakışıyor benim koltuğumda bu renk ben öyle yaptım harika oldu duvarımında 3duvarını beyaz yaptım lcdnin geldiği duvarıda mürdüm yaptım süper olduuu

tabi ki fikir almak icin actim :) dedigim gibi sikilmam insallah ben de ama biliyomusun canim 11 senelik evliyim burda olsun türkiye de ki evim de olsun hep kahverengi, beyaz siyah olarak dösedim evimi. artik gina geldi :)gerci gene kahverengiden vazgecmis degilim oturma odam gene o tonlar da olucak bu koltugu salona aliyorum. kücük zaten salonum. koltuklarin renginden sikilirsam tabi ki de bisey yapamam ama duvarin rengini degistirebilirim. benim sorunum siritirmi iste. karanlik düsermi. gerci evin camlari yere kadar ve hemen hemen bi duvari kapliyor. esim de koyu olur dedi. ben de fikir danismak icin actim konuyu. fikirlerin icin tesekkürler

gayet güzel canım, herşey hep alıştığımız beyaz, krem, kahve tonlarda olacak değil ya :)) ona göre aksesuar obje alırsın dahada şık olur. güle güle kullan.

bende arkadaşa katılıyorum kimin evine gitsen hep standart renkler bence çok güzel mora uyum sağlayacak başka renklerde var sıkılırsan fazla masrafa kaçmadan değiştirirsin (çevresindeki renkleri) koltuklar çok güzel ben bayıldım.güle güle otur

canım bu senin zevkin fakat daha güzel modeller var bu biraz basit kaçmış bence. birde yastıkları hiç hoşuma gitmedi.

canım koltuklar çok hoş ama kalabalık misafir gelince çok zor oluyor diz dize gibi çok rahat bu koltuklar yani köşe ama ben oturma odasına daha çok yakıştırıyorum.haa duvara gelince mor ve petrol mavisi uyum süper evde kocaman camlıymış sorun yok bence güle güle kullan

Öncelikle sizin beğenmeniz önemli. Ama şunu söyleyemek isterim. Bu tarz renkler geçici renklerdir. Ve bir süre sonra sizi rahatsız edebilir.
Eğer oturma odasında kullanacaksanız tabiki olabilir. alon için çok uygun bir renk değil. Bu rengi beyaz ile kombin edebilirsiniz. Halı ve stor yada perde de yine bu rengi boğmayacak açıklıkta olmalı. Yoksa çok koyu bir görüntü olur ve zamanla sizi sıkar. Duvar rengi için söyledğiniz renk hoş durmayacaktır.Zamanla koltuğu sıkılırsam kaplatırım kumaşı değiştiririm diyorsanız alın kullanın bir süre sonra değiştirirsiniz.

yastıklar hariç koltuk modeli felan güzel...
güle güle günlerde kullan canım...

Bu renklere bayılıyorum ama o kadar cesur değilim.
Ben koltuk modelini beğendim yastıklar biraz boğmuş daha açık tonlarda yastıklarla da kombinleyebilirsin.
Duvarlar açık renk olmalı ama leylak renklerini içinde barındıran tablo yada duvar kağıdını odada kullanabilirsin.
Mesela karşısına küçük beyaz bir ünite ve ünite arkasına bir duvar kağıdı şık olabilir.

Beyaz olsaydı ve leylak rengi ağırlıklı bir oda isteseydin.
Alttaki resim çok uygun olabilirdi...

Sevgiler...

bizim de küçük bir odamız var, oraya bu renge yakın bir köşe takımı aldık, + 1 tane de berjeri var.
inanki eşimin en rahat ettiği koltuk bu (salondaki takımı komşunun gibi görüyor:)).
yani, evet köşe takımı misafir için kullanışlı değil ama, günlük kullanım için çok güzel, cıvıl cıvıl.
duvar rengine gelince, benim tarzım değil ama, önemli olan senin beğenmen, zaten zevkine göre düzenlediğinde güzel olacaktır.
hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…