Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzelmiş canım gülegüle kullan..
eflatun sanırım bu tonları çok severim..mor bordo eflatun vişne..![]()
canım çok güzel model olarak ama rengi biraz koyu geldi bana ama yinede güle güle kullan
güle güle kullanın.önemli olan sizin beğenmeniz zaten.ama fikir istediğiniz için renk konusundaki olumsuz görüşümü belirtmek istedim.yanlış anlamayın ben de bekarken çoook beğenerek aldığım bordo renk koltuklarımdan 6 ay sonra tiksindiğim için bu renkler bana çok riskli gelmeye başladı.herkes aynı şeyi düşünmez tabii ki siz sıkılmayabilirsiniz.edindiğim tecrübeye dayanarak koltuk gibi hacimli eşyaların rengi daha doğal renklerden -gri,kahve,krem,siyah,beyaz gibi- seçilirse hem çok göz yormuyor,çabuk sıkılmıyor hem de daha kolay değişiklik yapabiliyorsunuz.örneğin mor rengi çok seviyorsanız mor aksesuarlar,yastıklar,halılar kullanır, sıkılınca bunları başka renkle değiştirebilirsiniz.ayrıca seçtiğiniz renkte, duvarları boyarken bile koltuğa uyumlu olsun diye yıllarca aynı rengin tonlarına mahkum olursunuz. tekrardan hayırlı olsun
tesekkür ederim canim saolasin..gayet güzel canım, herşey hep alıştığımız beyaz, krem, kahve tonlarda olacak değil ya :)) ona göre aksesuar obje alırsın dahada şık olur. güle güle kullan.