Dinden dine gezenler en mükemmel müslüman ama adam ben müslümanım içkide içmem demiş akp ye karşı olduğu için ne dinsizliği kalıyor nede alkolikliği şaşırdık mı cıksssss
Boylesi onurlu bir teslimiyet bile agir gelmis birilerine demekki. Gecenlerde desigin gibi mune Allahtan siyasi goruslerimize gore degil yaptiklarimizla sorgulanacagiz.Gaf değil aslında da neyse.
"Bana dua etmesinler, yaşanacaksa da yaşarız" sözü bile çarpıtıldı, oysa inancı olan biri bilir ki vakit zaman gelmişse ne ileri ne geri, saatin gelmişse ölürsün, teslimiyette bulunmuş ama işte hadi ona da neyse deyip geçeyim.
Şimdi kimileri gibi off yine mi bu gazete off yine mi şu yazar demek istemiyorum ama cidden bu gazete de hiç bir değer taşımıyor ya.
Ölen bir kişinin ardından attığı başlık bile çok berbat.
tapulamışlar cennetiYeni akit ve tayfası cenneti garantilemiş bilmiyor muydunuz :)
Bunlar dindar gecinen tipler daha doğrusu dinci ama ölenin arkasından konuşulmaz kısmını unutmuşlar.Gerçekten insana saygıları yok hiç gerçekten.
Yeni akit ve tayfası cenneti garantilemiş bilmiyor muydunuz :)
Bunlar dindar gecinen tipler daha doğrusu dinci ama ölenin arkasından konuşulmaz kısmını unutmuşlar.
hadi ya yanlış safta mı yer aldık şimdi biz
yanlız şaka bi yanada bu tipler kendilerini gerçekten cennetlik görüyor o yüzden kendileri gibi olmayanlar ezik cehennemlikler
Cennet bu kadar kötü insanlarla dolu olamaz.
Yok pelin kapatilmaz o gazete.sence?Her türlü düşünce özgürlüğünü savunan biriyim ama bu yeni akitin ki resmen hakaret üstelik bir değil iki değil.
Bu gazete kapatılmalı bence
valla o kadarını bilemicem canım, ben bazı insanlar gibi kader niyet okuyamıyorum, kim cennetlik kim cehennemlik seçemiyorum o kadar yetenekli değilim
Yok pelin kapatilmaz o gazete.sence?
şu sarı kağıtlara eski daktiloyla bişeyler yazıp üstüne kahve dökenlerden bunlardı değil mi yanlış mı hatırlıyorum, yeni kağıtlara yaşlandırma taktiği uygulayan