Yeni Akit ‘bildiğiniz gibi’: ‘Ünlü alkolik tiyatrocu Levent Kırca öldü’

Dinden dine gezenler en mükemmel müslüman ama adam ben müslümanım içkide içmem demiş akp ye karşı olduğu için ne dinsizliği kalıyor nede alkolikliği şaşırdık mı cıksssss

Bende hic içki içip sarhoş olmadığını ama rolünü çok iyi yaptigini duymuştum

Bu haber degil de, kırcaya yapılan yorumlar iyice tiksindirdi beni..

Sırf solcu oldugu icin, kendine musluman diyen pislikler, adamın ardından demedigini bırakmamıs..Bu ulkede insanlık batmıs. Bu g.t kılı güruhun ölüye diriye zerre saygısı yok.

Gozumde musluman olmadıklarını bir kez daha kanıtlamıs guruh. Tİksindim bu igrenc yaratıklardan. Odunun bol olsun yazmıs pisiligin teki.

Sen cocuk tacizcilerini bunyende barındır, bu gazete parcasının okuyucusu ol ve buna tek bir tepki verme..Olen bir sanatcıyı alkol ile vur..İki yuzlu ahlaksızlar.

İnsanlıgınız zaten batmıs, muslumanlıgı da batsın sizin gibilerin.

Topragın bol olsun, ısıklar icinde uyu Levent kırca.
Gunahın varsa bile,bol bol temizlendi su gunlerde.

Boylesi onurlu bir teslimiyet bile agir gelmis birilerine demekki. Gecenlerde desigin gibi mune Allahtan siyasi goruslerimize gore degil yaptiklarimizla sorgulanacagiz.

Şimdi kimileri gibi off yine mi bu gazete off yine mi şu yazar demek istemiyorum ama cidden bu gazete de hiç bir değer taşımıyor ya.

Ölen bir kişinin ardından attığı başlık bile çok berbat.

Şimdi kimileri gibi off yine mi bu gazete off yine mi şu yazar demek istemiyorum ama cidden bu gazete de hiç bir değer taşımıyor ya.

Ölen bir kişinin ardından attığı başlık bile çok berbat.

Gerçekten insana saygıları yok hiç gerçekten.

Bunlar dindar gecinen tipler daha doğrusu dinci ama ölenin arkasından konuşulmaz kısmını unutmuşlar.

Her türlü düşünce özgürlüğünü savunan biriyim ama bu yeni akitin ki resmen hakaret üstelik bir değil iki değil.
Bu gazete kapatılmalı bence

yanlız şaka bi yanada bu tipler kendilerini gerçekten cennetlik görüyor o yüzden kendileri gibi olmayanlar ezik cehennemlikler

şu sarı kağıtlara eski daktiloyla bişeyler yazıp üstüne kahve dökenlerden bunlardı değil mi yanlış mı hatırlıyorum, yeni kağıtlara yaşlandırma taktiği uygulayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…