- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahmetlinin en komik tiplemesiydi alkolik adam.Ünlü alkolik tiyatrocu yazilmasi acaba tiplemesiyle atif yapalim derken gaf olarak mi anlasilmis.Genelde oyuncular unlu olduklari en bilindik karakterle anilirlsr.Sadri Alisik turist Omer gibi.
“1974’teTRTile girdim hayatınıza. O günden bu yana bayağı bir zamanınızı aldım. 41 yıl... Teşekkür ederim size, anılarınızda bana yer açtığınız için” cümleleriyle başlayan Kırca, mektubunda ‘iki kardeşin çorap için kavga etmesi, komşu çocuğu kardeşlerden birine saldırınca bitmesini’ anlatarak ülkede yaşanan sorunların bi sonu olacağını hatırlattı. ‘Güzellikler paylaştıkça değerlenir, kötüler çoğaldıkça kanıksanır’ diye devam eden Kırca, “İnsan olarak birbirimizi sahiplenmek, birleşebilmek için uzaylıların dünyayı istila etmesi mi gerekir?” diyerek kavganın bitmesi dileğini paylaştı. Kırca mektubunu, “Dik durun.. Adil olun, sabırlı olun. Daha iyi bir dünyada görüşmek ümidiyle.Atatürk’le kalın, cumhuriyetle kalın, hoşça kalın!!” diyerek bitirdi.
cıksss akepeye oy vermiyorsan müslümanlığın kabul görmüyor.başörtün de,ibadetinde sorgulanıyorakit gazetesi iste.cok bsey beklememek lazim..tarafli yanli.ülkenin durumuna bak adam müslümanim icki icmem diye aciklama yapmis roportajda.ya kardesim diyelim iciyo olsaydi kime ne sana bi zararmi mi var?diyelim ateist kime ne?herkesin görüsü kendini ilgilendirir.ama iste zit görüs karsit görüs sahibi ya ölümünün arkasindan bile konusuyolar.son sözleri carpitiliyo cimbizla isine geleni cekiyolar..fatih altaylinin agzindan laflari oyle guzel almisti ki herseyden once zekasina sanatina saygi duyulmali.bi kusak onunla buyudu.sen rahat uyu levent kirca biz sesnn dedgn gbi ATATÜRK'LE ve CUMHURIYET'LEkalicaz...
Rahmetlinin en komik tiplemesiydi alkolik adam.Ünlü alkolik tiyatrocu yazilmasi acaba tiplemesiyle atif yapalim derken gaf olarak mi anlasilmis.Genelde oyuncular unlu olduklari en bilindik karakterle anilirlsr.Sadri Alisik turist Omer gibi.
Kirlenen adi derken bir gazete baslogimi 50 kusur yillik sanatcinin adini kirleticek... cıkkk.Eminim kendilerini savunmak zorunda kaldalar burdan girerlerdi olaya. Amaç algı yaratmaktı. Başardılar. Kirlenen adını kim temizleyecek kırca'nın?
Kirlenen adi derken bir gazete baslogimi 50 kusur yillik sanatcinin adini kirleticek... cıkkk.
Sanmiyrm.
dogru söylüyosun egem biz hala ATATÜRKCÜLÜGÜN dinsizlik oldugunu düsünen bi toplumda yasiyrz.cıksss akepeye oy vermiyorsan müslümanlığın kabul görmüyor.başörtün de,ibadetinde sorgulanıyor
boşver canım,''onlar''kimsenin adını kirletemez.Allah büyüktür.Eminim kendilerini savunmak zorunda kaldalar burdan girerlerdi olaya. Amaç algı yaratmaktı. Başardılar. Kirlenen adını kim temizleyecek kırca'nın?
dansmarue, Kırca'nın adı ne yapılırsa yapılsın kirlenmez, sevmeyen zaten sevmemeye devam edecek, sevenleri yeter Kırca ailesine.Eminim kendilerini savunmak zorunda kaldalar burdan girerlerdi olaya. Amaç algı yaratmaktı. Başardılar. Kirlenen adını kim temizleyecek kırca'nın?
Unlu alkolik tiyatrocu diyerek direkt kisinin sahsina atifta bulunmuslar. Senin dedigin gibi dusunmus olsaydilar daha farkli bir baslik atabilirlerdi. Hic hos degil ve hic yakismamis. Bu gazete bu gaflari hep yapiyor.Ben lasitli oldugunu dusunuyorum.Rahmetlinin en komik tiplemesiydi alkolik adam.Ünlü alkolik tiyatrocu yazilmasi acaba tiplemesiyle atif yapalim derken gaf olarak mi anlasilmis.Genelde oyuncular unlu olduklari en bilindik karakterle anilirlsr.Sadri Alisik turist Omer gibi.
Gaf değil aslında da neyse.Unlu alkolik tiyatrocu diyerek direkt kisinin sahsina atifta bulunmuslar. Senin dedigin gibi dusunmus olsaydilar daha farkli bir baslik atabilirlerdi. Hic hos degil ve hic yakismamis. Bu gazete bu gaflari hep yapiyor.Ben lasitli oldugunu dusunuyorum.