foto bile özenle seçilmiş, halbuki gülümseyen yüzlerce fotosu var, niyet gayet belli
Adamın kendi röportajı var. Elhamdülillah müslümanım içki de sigara da içmem ama bana alkolik derler diyor. Ayrıca içki içip müslümanım diyen onca insanın müslümanlığını kabul ediyosunuz da bu adam diyince etmiyorsunuz çünkü atatürkçü. Sizin değerlerinize uymuyor. O zaman vurun kırbacı.
Arkamdan dua edilmesin de dememiş. Arkamdan dua edin gibi lafları sevmiyorum demiştir. Duygu sömürüsü acıtasyon yapmak istemiyorum anlamına geliyor bu söz benim lugatımda. Ve ölen kendi okuduğuyla ettiğiyle gider. belki de böyle düşünüyordu.
Bir kişi müslümanım dedikten sonra kimsenin bunu yargılama hakkı olamaz. Yok dinsizdi yahudiydi. Adam müslümanım dediyse biter. Ateistim de diyebilirdi. Bu ona olan sevginizi inancınızı nasıl etkileyebiliyor benim zekam almıyor. Adamın yaptığı iş ortada. hicvin ustası ve bu çağda da daha cesaret edebilen çıkmaz. Kırca sadece sizin akp hükümetnzi değil her dönemi elştirmiş vatandaşın gözünü açmıştır.
evet böyleymiş, ama velevki değildi, alkolikte olsa ateistte olsa arkasından böyle çirkin laflar edilmemeli, hiç kimseye bi zararı olmamış, aksine insanlara neşe vermiş bir insan
Ama chess iftiradır bu yazıktır günahtır ya. Ölmüş gitmiş. Müslümanım demiş. Onların dininde var mı ölmüş adamın dinine imanına laf etmek iftira atmak. Hani günahtı bunlar?
Toplum olarak ateiste hiç hazır değiliz düşünsene. Ateist olsa gerçekten cenazemi yakın falan deseydi. Olaylar çıkarmış.
Ne islama küfür etmiş , ne de islam karşıtı savaşmıştır.
Bu ne öfke?
Herkesin insancıda hesabı da kendine, kendiyle.
Kimseye sorgulamak düşmez. Hele öldükten sonra konuşmak asla yakışmaz.
İslam bunu emreder çunku.
Ayrıca arkamdan dua etmeyin diye söylememiş, çarpıtılmasın. Hastayken bana dua edin şeklinde konuşmak istemiyorum ,gideceğim varsa giderim , yoksa kalırım demiş.
Farz edelim ki öyle, duayla bağı yok diye yargılayacakta sen değilsin.
Alkolik adam öldü diye yazınca başın göğe mi erdi ?
"Müslüman kardeşinim ayıbını örten bir ölüyü diriltmiş gibidir " hadisi şerif ( Buhari)
valla çok güzel söyledin ağzına sağlık