- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
Saol cnm bu tavsiyeye çok ihtiyacım vardı.Ben de size bi tavsiyede bulunayım Kuran'ın bütün mealini okuyunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol cnm bu tavsiyeye çok ihtiyacım vardı.Ben de size bi tavsiyede bulunayım Kuran'ın bütün mealini okuyunuz.
nolcak canımSaol cnm bu tavsiyeye çok ihtiyacım vardı.
nolcak canım
Allah şifa versin inşallah...
Levent Kırca'nın ateist olduğunu ağzından duymadım,öyle bile olsa islamda bir ateiste hayattayken dua edilemez diye bir kural yok,belki ölmeden iman eder,bilemeyiz...
Kimse öyle birşey yazmamis zorla aksi yorum görmek istiyorsunuz.Bu kişi ateist değil sanırım.
Şunuda söylemeden gecemiycem ateist olana şifa dilemek Allaha muhalefettir merhamet değil. Zira onlara merhamet edilmeyeceği açıkça belirtiliyor o halde bilip yazmak gerekir.
Müslüman idiyse ki öyle sanırım Allah hayırlı sifa versin.
Tabii canım, Levent Kırca siyasete de girdi bildiğim kadarıyla, partisi ve alkollü adam skeçleri birleşince bunlar ellerinde viski kadehleri böyle ahkam keserler sonra işte böyle hasta olurlar fikri oluşabilir, ki Siroz ve Karaciğer kanseri uzun yıllar erkek hastalığı olarak algılandı, hep alkol alan adam hastalığı dendi, hatta benim kafama bile bu fikir öyle bir yer etmiş ki rahmetli anneannemin komşusu olan bir teyze Siroz olduğunda aa teyze içki mi içmiş diye geçirmiştim çocuk aklımdan.
Kiiii Levent Kırca hiç alkol ve sigara kullanmamış biridir, alkollü adam tiplemelerini içkinin tadını ve etkisini bilmeden yapması da ne kadar iyi bir tiyatrocu olduğunun ispatıdır bence.
"Ben sarhoş taklidini çok iyi yaptığım için alkol kullandığım zannedilir. Ama ben hayatımda içki kullanmadım, sigara kullanmadım. Bir kez daha isyan ederek, avaz avaz söylüyorum, ben içki içmiyorum. Benim içkiyle bir işim yok. Bana, popoma sarhoş yaftası yapıştırmayın buna hakkınız yok."
http://www.gazeteciler.com/tv-haber/levent-kirca-ettigi-halt-icin-ozur-diledi-60500h.html
Bu bilgiyi özellikle paylaşmak istedim, Karaciğer hastalıklarında hemen alkoldendir yaftalaması yapılır, oysa hayatı boyunca alkolden uzak duranlarda da Karaciğer hastalıkları oluyor, benim teyzemin eşi de hayatı boyunca ne alkol ne sigara kullanmadı ama Karaciğer kanseri oldu
Allah acil sifalar versin Levent Kirca'ya.Bu bilgiyi özellikle paylaşmak istedim, Karaciğer hastalıklarında hemen alkoldendir yaftalaması yapılır, oysa hayatı boyunca alkolden uzak duranlarda da Karaciğer hastalıkları oluyor, benim teyzemin eşi de hayatı boyunca ne alkol ne sigara kullanmadı ama Karaciğer kanseri oldu
Aynen, ben küçükken anneannemin mahallesinde de bir teyze siroz olmuştu, kadın içkinin tadını bilmez ama işte önyargı ve yaftalamalarımız yok muAllah acil sifalar versin Levent Kirca'ya.
Evet abla hemen ickidendir diye yaftaliyorlar. Benim kayinvalidem siroz ama ickiyi birak icmeyi gormemistir bile.