How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yeni ahşap boyama sehbalarımm

penbeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2007
226
2
96
Bursa
1008126resizept3.jpg

1008126resizept3.d07d32b2a0.jpg

sanırım herkes öğrendi artık benim tamamen kendi çabalarımla öğrendiğimi kursa gitmediğimi ve hobi olarak yaptığımı.. bunlarda en son yaptığım sehbalar nasıl beğenirsiniz umarım..yorumlarınızı bekliyorum..

cok güzel olmus eline saglık ben fiyatlarını merak ediyorum pahalı bir hobimi mesala ahsapları ve boyaları sana ne kadara mal oluyor yapmak istedigim bir cok sey var cünki simdiden tesekkür

arkadaşım gerçekten çok güzel olmuş,insanın becerisi varsa yapabilir tabiki,bende kursa gitmedim ama kendi kendime öğrenerek kutu, çerçeve,tepsi yapmıştım,bu istekle alakalı bir şey,insan isterse ve birazda becerisi varsa herşeyi yapabilir ,

cok güzel olmuslar emegine saglık bende ahsap boyamayı kendi kendime ogrendim ama o kadar cok yaptımki biraz bıkar gibi olup ara verdim

cok güzel olmus eline saglık ben fiyatlarını merak ediyorum pahalı bir hobimi mesala ahsapları ve boyaları sana ne kadara mal oluyor yapmak istedigim bir cok sey var cünki simdiden tesekkür

canım öncelikle teşekkür ediyıorum.. tek tek fiyatları yazayım.. 45 ytl 2 takım sehba.boyaları 3.5 ytl 4 kutu boya kullandım.desenleri netten temin ettim 15 ytl ye geldi.sonra kenarlarına parmak yaldız kullandım 6,5 ytl zımparası ayrıca tutkalıda 5 ytl..son olarak yat vernik vede tinerde var 10 ytl... fırçalar vs sanırım vardır elinde...

kendi çabanla öğrenmen çok güzel beceriklisin galiba kursuna falan gitmeden öğrenmişsin seni tebrik ederim sehpaların güzel olmuş güle güle kullan

ahşap boyama çok zevkli ama çokta pahalı bi uğraş.bide boş bi odanız olursa iyi olur gerçi balkon şimdilik iş görür ama zımpara yaparken her yer batar

canım malesef mesajını yeni farkettim.. evet internetten önce videoları seyrettim ahşap boyama ve peçete tekniğiyle ilgili, sonra objeleri ve boyaları alıp başladım... öncelikle küçük parçalardan başlamanı tavsiye ederim tepsi, kutu gibi,,
diyelim ki tepsi yapıyoruz;
önce tepsiyi zımpara yapıyorum iyice ve nemli bir bezle siliyorum. sonra istediğim renklerde 2-3 kat boyuyorum, eğer peçete tekniği yapacaksan peçeteyi tüm katlarından ayırıp en üst parçayı şeklince kesiyorum, peçeteyi tepsiye koyup üstünden dikkatlice sadece 1 kat peçete tutkalı sürüyorum, kuruyunca da vernik atıyorum üzerine 1 kat.. ama bu sehbalarda transfer tekniğini uyguladım, netten şablon satın alıp kaliteli renkli fotokopisini çektim. boyama işleminden sonra taransfer tutukalını önce 2 kat sehbalara sürdüm üzerinden yapıştırdım fotokopiyi 1 gün sonra da elimi az nemlendirerek soydum beyaz kısmını ve renkler ortaya çıktı, fakat başlangıç için zor bir yöntem.. kolay transfer şablonları var etiket gibi yapıştırılabilen ya onu yada peçete tekniğini tavsiye ederim... video izleyerek başlarsan inceliklerini öğrenirsin.. kolay gelsin geç te olsa umarım yardımcı olabilmişimdir..

Back