offf kızlar bilen varsa banada bi cevap vern ya şimdi bana bildiri geliyor dıyorki 3 yeni beğeni ben oraya tıklıyorum ama kim neyi nerde beğenmiş yazmıyor üstelik abone olduğum konular çıkıyo o tıkladığım yerdenn
Kullanıcı ismimin yazdığı üst menü bende komple kayıp. Sizde de böyle mi? Arkadaşlarımın ya da kendimin yaptığı yorumları göremiyorum.
Kullanıcı ismimin yazdığı üst menü bende komple kayıp. Sizde de böyle mi? Arkadaşlarımın ya da kendimin yaptığı yorumları göremiyorum.
Hemen bakmissin ama yaziyormu diye merakli
Canim en assagilarda yazmiyor mu ? zaten o abonelik seylerine benziyorda basinda begeniler yaziyor :44:
hımm amann laydm kızçem ben eski düzene alışmışım ya ondan bana biraz karışık geldi bu yavvv birde puan falan diyoo ne yapiciyizz kuzum bu puanları acep alışverişte falan geçerlimikiiialta inince yazıyor canım kmin beğendiği ama hangi yazdığını beğendiği çıkmıyor sadece konu adı çkıyor bak gir bak kontrol paneline aşağı doğru in beğencem şmdi görürsün
Hemen bakmissin ama yaziyormu diye merakli
Canim en assagilarda yazmiyor mu ? zaten o abonelik seylerine benziyorda basinda begeniler yaziyor :44:
puanlar pek işe yaramıyoda o yeşil şeyde bişiler yazıyo puanlar biriktikçepopiş oluyon
Canim dikkatli bakarsan, konunun adi ve kimin begendigi görünüyor. Ilk sefer de ben de bu ne ki demistim? Ikinci begenide sayfaya dikkatli baktim ve gördüm.
Profilinden de görebiliyormussun kimlerin begendigini.
hımm amann laydm kızçem ben eski düzene alışmışım ya ondan bana biraz karışık geldi bu yavvv birde puan falan diyoo ne yapiciyizz kuzum bu puanları acep alışverişte falan geçerlimikiii
hımmm anladım kızlarr sağolunn ama kim hangi yazıyı beğenmiş onu anlmadım birde süperisi kızçem popiş olmak ne demek onu anlamadımm birtek:26::26:
puanlar pek işe yaramıyoda o yeşil şeyde bişiler yazıyo puanlar biriktikçepopiş oluyon
Canım puanlar ne işe yarıcak ne olucak onları bilmiyoruz
Bi açıklama gelmedi henüz daha deniyorlar yapınca yazarlar muhtemelen
ne saçma ne kavgasıymış bu
benim puanım senden fazla kavgasımı
gerçi normal burada herşeyden kavga çıkıyor
puan kavdası dııl bu mesela bırısı senın yorumunu neden begenmedıgını yazarken hakaret falan edebılıyomuş onun kavgası bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?