valla acele etmeyi bende çok istiyorum hatta çeyizim hazır aşkım beyaz eşya taksidine başladı ama babamda çekiniyo çünkü abim ablamda da sorun çıkardı ki bana aşırı düşkün ne çeyizi çıkar bunları evde kullan evlilik fln yok diyip duruyo alsanaalsanasmile
aaa ozaman suc bendemi canım hizli oku
bekar olsaydın beni tanırdın bekarlar beni tanıyorlar onlar tavsiyeler veriyorum evliliğe hazırlık sohbet bölümünde neyse sende ilerlersin bizin ekip çok candan hiç sıkılmazsın
iyi geceler.allah rahatlık versin.nasılsın kutla.
delikafadulden:teytey:a.s.Adam ve karısı sabah sabah çok kötü kavga etmişler... Adam kapıyı çarpmış işe gitmiş, kadın da hiç oralı olmamış... derken kadın evde iş yaparken birden kapı çalınır.. Kadın kapıyı açar, karşısında çiçekçi dükkanından gelen bir çocuk ve kucağında da 12 düzine kırmızı gül.. Kadın sevineceği yerde "OFFF ŞİMDİ YANDIM.."demiş... Çiçekçi çocuk sormuş..
- Ne oldu bayan? Gülleri sevmez misiniz? Kadın "çok severim .."demiş... "ama siz bu kadar çiçek ne anlama geliyor bilmiyorsunuz tabii..." Çocuk "hayır bilmiyorum ne demek ?"diye sormuş. Kadın "Bu demektir ki önümüzdeki en az iki haftayı sırtüstü yatmış bacaklarım havaya dikilmiş vaziyette geçireceğim...." Çocuk şaşırmış:
- Niye ki? Evde vazo yok mu?delikafadulden
Adam ve karısı sabah sabah çok kötü kavga etmişler... Adam kapıyı çarpmış işe gitmiş, kadın da hiç oralı olmamış... derken kadın evde iş yaparken birden kapı çalınır.. Kadın kapıyı açar, karşısında çiçekçi dükkanından gelen bir çocuk ve kucağında da 12 düzine kırmızı gül.. Kadın sevineceği yerde "OFFF ŞİMDİ YANDIM.."demiş... Çiçekçi çocuk sormuş..
- Ne oldu bayan? Gülleri sevmez misiniz? Kadın "çok severim .."demiş... "ama siz bu kadar çiçek ne anlama geliyor bilmiyorsunuz tabii..." Çocuk "hayır bilmiyorum ne demek ?"diye sormuş. Kadın "Bu demektir ki önümüzdeki en az iki haftayı sırtüstü yatmış bacaklarım havaya dikilmiş vaziyette geçireceğim...." Çocuk şaşırmış:
- Niye ki? Evde vazo yok mu?delikafadulden
Temelle fadime çok yaşlanmışlar. Temel 85 fadime de 80 yaşındaymış. Evde yalnız oldukları birgün fadime temele;
- Temel hadi ben odaya çıkıyom eskiden yaptımızı yapalım çok ozledim da demiş.
Temelde tamam demiş.
Az sonra fadime temele;
-Ula temel gelmiyomusun da haçen bak şevkim kaçıyor ...
Temel bunun üzerine;
-Dur be Fadime sen orada mezar açmış bekliysin ben burda ölü dirilttim daadelikafadulden
tamma canım aramıza dön bir fıkrada sen yaz
Temelle fadime çok yaşlanmışlar. Temel 85 fadime de 80 yaşındaymış. Evde yalnız oldukları birgün fadime temele;
- Temel hadi ben odaya çıkıyom eskiden yaptımızı yapalım çok ozledim da demiş.
Temelde tamam demiş.
Az sonra fadime temele;
-Ula temel gelmiyomusun da haçen bak şevkim kaçıyor ...
Temel bunun üzerine;
-Dur be Fadime sen orada mezar açmış bekliysin ben burda ölü dirilttim daadelikafadulden
kızlarr kocişiniz sizee pc başında olmanıza ne diyor benım ki çok kızıyoooooo