Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
allah bagışlasın zor çocuklar insanı yoruyo ama tatlı yorgunluklar allah eksikliklerini vermesin çocuk isteyen arkadaşlar çok allahım onlarada nasip etsin syelerinde vakit nasıl geçyor anlamıyoruz:ecrin_bebek:
evet haklısın benim ilk kızım oldu 6 sene ara verdim sonra ikisi peş peşe oldu iki bebeğim var anlıyacağın allaha şükür uslu kızlar gece onları yatırdıktan sonra keyif yapıyorum gece ancak oturabiliyorum
benim oglumla kızım arasında 4 yaş var ben fazla zorlanmadım ama büyüdükçe kavgaya başladılar kızım 2 yaşında ama çok fena abiyi çok kıskanıyor senin küçükler arasında kaç yaş var
merhaba arkadslar bende yenıyım bi konuda bilgiye ihtiyacm olsa kadınca sorular aklıma takılsa nete yazınca hep karsıma cıkan sayfa bu ste oluyodu uye olmayı akıllıca buldum.. hepnze mrb tekrardan