- 14 Ocak 2010
- 1.053
- 3
ayy kızlar az kalsın uyumaya gidiyordum
hadi kız sende uyuyacak göz varmı ama mısafirin varmış eee kız ne soracaktın bana sorsana merak ettim kız bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy kızlar az kalsın uyumaya gidiyordum
Sakın haaaaalmaz:
İş görüşmesine gittim tam istediğim tarzda bir iş her koşulu çok uygun benim için
Ordan ayrılan kişi hamile 1 ay sonra ayrılacakmış görüşmeler 1 ay sürecek dedilerrr inş olurr dua edinn kuzummm
hadi kız sende uyuyacak göz varmı ama mısafirin varmış eee kız ne soracaktın bana sorsana merak ettim kız bilmiyorumkismile
aaaaaa niye canım yaa fazla kalamıyorsunn üzüldümm bak şimdii hanii konuşacaktık senden öğrencek çok şeyim var benimmaklinialirimsmile
Merve ruhh ikizimm gelmişşşşşŞeniz
benim kocam kusuyorda bana diyorki yatayım diye yolumu gözlüyon pc kadar benimle ilgilenmiyorsun bir bakayım çıkacam dedim tamam dedi işte öyle sen ne merak ediyon sor canım delikafadulden
meraba canım naber nasılsın bakalım seninkiyle naptın barıştın mı mutlu gördüm seni?
meraba canım naber nasılsın bakalım seninkiyle naptın barıştın mı mutlu gördüm seni?
insanın sevdiğini bırakması onu ne kadar mutlu eder ki mutlu olsun...
dilay kurtulduğuna seviniyordur yeni hayat kararı onu sevindiriyor
insanın sevdiğini bırakması onu ne kadar mutlu eder ki mutlu olsun...
ben öyle anlatamam aslında bir arana kocama yaptığım oyunları anlatmıştım ama işte soruluysa daha iyianlatıyorum soru cevap daha iyi