- Konu Sahibi kirmiziojeee
arkadaşlar bir konu hakkında sizlere danışmak istiyorum bana yardım edin lütfen yorumlarınız benim için çok kıymetli şimdi konu şöyle abim ve eşi bizim eve gelmişlerdi o zamanda da ablamı istemeye geleceklerdi bizim evde bi telaş söz konusu annem börekler falan yapıyor ev halkı yardım ediyordu abimler bir anda dediler bir arkadaş var çok ısrar ediyor oraya başka bir arkadasşları gelmiş bizi cagrıyor dedıler ve gıttıler o sıra da yengem telefonunu bizde unutmuş bende aa dedım bizde unutmuş bakım fotgrflarda ne var sonra bı mesj geldı mesaj kendılıgınden açıldı gelmıyormusunuz dıye bende tıkladım baktım ıste abımlede konuşmaları var gordum ıste dıyor sıkıldım gıdelım falan fılan yanı ben bunu görünce cok uzuldum kimseye bır sey demedım hem bız onu çağırmadık kı kendı geldı gelmesınde demedik yanı bız ıslerımızı halletmıstık zaten sonracıgıma velasılkelam bu olay bole gectı bu senede ailecek ablamlar abımler taıle gıttık işte yengemın telefonu benım odamdaydı bende ole bakmak ıstedım bılıyorum cok kotu bır sey yaptığım ama o yaptığından sonra cok kırılmıştım yanı ıste annem hakkında dıyor gerızelalı bızım aıle olduğumuzu hala anlamadı bıseyler faln kı annem ne yaptı yanı hala daha anlamıyorum ablam ıcınde dıyor onlar bızımlemı gelıcek daha neler onların arabası yok mu yanı okuyunca cok cok uzuldum yüzümüze karsı gulup arkamızdan bole laflar demesı benı cok kırdı ben hıc bı davranışımı degısıtmrdım hala daha sıcak davranıyorum ve kimseye bu olayı anlatmadım ama ıcım ıcımı yıyor lütfen bana yardım edın ne yapmam gerek annemın de ablamın da hala daha yüzüne guluyor arkasından ole seyler dıyor cok uzuldum doğrusu hıc beklemezdim.