Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Yengeç Kadınları, Kova Erkekleriyle Nasıl Başa Çıkıyorsunuz ?

hypatia1982

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
343
8
arkadaşlar, yengeç burcuyum.erk.ark. kova.çok zorlanıyorum.ama onu seviyorum.ama nasıl başa çıkamıyorum onunla.help!!!

ben de yengecim ve bir kovayla evliyim...çok zor çoookk...bizim ilgiye olan ihtiyacımıza cevap veremiyorlar...kendi dünyaları var ve özgür olmak istiyorlar...bizse diz dize, göz göze bir aşk istiyoruz :KK43:((

arkadaşlar eşim kova ve ben yengeçim her konuda herşeyde ondan öndeyim ve acayip duygusaldır evliyiz ama günde on tane mesaj atar hemde aşk dolu sözler yazzar.daha bir çok güzel yönleri var kovaları çift karakter olanlar çeker mesela ben bir anda ona deli olurken durup dururken birşeyler çıkartırım tartışırım ve ona olan ilgimi hemen azaltırım böle yapınca normalden daha fazla üstüme düşüyo inanınki kovalar durağan hayatı sevmezler farklı olun değişik davranın yani çift karakter bende bu işe yarıyor yada benim aşimin yükseleni yengeç belki o etkiliyodur ne bileyim

kova yengeç uyuşamaz aman uzak durun laflarına kulak asmamak lazım. 1.5 yıllık ilişkim var gayet de gidiyor yani. Ben çok etkilenir üzülürdüm anlaşamayacak mıyım vs. diye ama her kova aynı değil galiba

X