- 30 Mayıs 2019
- 191
- 315
- 23
- Konu Sahibi Ogretmenim123
-
yengeç erkeğiyle boşanan da bi ton insan vardır.milyonlarca insanın aynı ayda doğduğu için aynı davrandığına inanıyor musunuz gerçekten? katili de var , delisi de var, sinirlisi de var , romantiği de var.herkesin hoşlandıkları birbirinden farklıdır, yengeç burcu insanlar şunu sever diye bir liste yok ki.kaldı ki eksen yörünge oynamaları , falan filan burçlar çoktaan kaydı yerinden.hayatınızda biri varsa onu tanımaya çalışın böyle boş şeylerle vakit kaybetmeyin.Biliyorum burclara göre hareket edilmez. Yine de merak ediyorum.
Yengeç erkeğiyle tanışan, çıkan, evlenen var mı?
Tanışma aşamasında nasıldı, özellikleri tavırları nasıl/nasıldı?
Hoşlandıkları nelerdir? Çok merak ediyorum?
Ben varım. Cok duygusal aileciydi. Sadece 2 aylik bir iliskim oldu. Ama tam al evde besle türünden biriydi romantik,çalışkan,sabırlı ama cocuksu. Alkol düşkünüydü bir de sarhoş olacak kadar icmese de hemen her gün icerdi. Ama yönetmesi kolay bir tipti. Yani nereye ceksen oraya gelir. Tanışma aşamasında da cok kibardı. Su an aklıma geldi özledim valla 4.5 sene olmustur ayrilali hic öyle romantik tatlis bir sevgilim olmafı başka.
Evet biraz alıngandı. Yani aslında ben onu arkadas olarak görüyordum sonra birden flört olduk. Sonrada elimi tuttu sevgili olduk. Kırılgan ve cekingendi evet. Orta bir tipi vardı. Ama tarzi tavri cooldu. İliskideki tek suclu ben alınganliklarim ve kiskancligimdi öyle de iyi biriydiCok Tesekkür ederim cevabin icin. Sana Nasil acildi; kendiliginden mi? Kirilgan ve cekingen bi yapiya sahip miydi. Ben daha henüz Tam cözemedim. Alingan yönleri varmiydi
Sinirli ufak şeyleri büyüten ama size çok değer veren sorumluluk bolusen evde işlere yardım eden ve çok merhametli en azından benim esim öyleBiliyorum burclara göre hareket edilmez. Yine de merak ediyorum.
Yengeç erkeğiyle tanışan, çıkan, evlenen var mı?
Tanışma aşamasında nasıldı, özellikleri tavırları nasıl/nasıldı?
Hoşlandıkları nelerdir? Çok merak ediyorum?
Ne güzel. Allahim mutlulugunuzu daim etsin. Bana acilmasini nasil saglarim. Bi fikriniz var mi?Sinirli ufak şeyleri büyüten ama size çok değer veren sorumluluk bolusen evde işlere yardım eden ve çok merhametli en azından benim esim öyle
Benim tanistigim Kisi de öyle. Ben gittikce daha da hoslanmaya basladim. Su corona olayi zorlastirdi. Bana acilmasini Nasil saglayabilirim. Bi fikriniz var mi??Evet biraz alıngandı. Yani aslında ben onu arkadas olarak görüyordum sonra birden flört olduk. Sonrada elimi tuttu sevgili olduk. Kırılgan ve cekingendi evet. Orta bir tipi vardı. Ama tarzi tavri cooldu. İliskideki tek suclu ben alınganliklarim ve kiskancligimdi öyle de iyi biriydiaramizdaki sey aşk değil eğlenceydi. Ama dön dese dönerim valla. Statü falan dinlemem
Ohoo bana bunlarla gelBenim tanistigim Kisi de öyle. Ben gittikce daha da hoslanmaya basladim. Su corona olayi zorlastirdi. Bana acilmasini Nasil saglayabilirim. Bi fikriniz var mi??
Bi defa bulusabildik Corona nedeniyle. 2 Kere FaceTime üzeri konustuk. Zaten görüntülü konusunca yani yüz yüze cok ilgili. Ama sanki zaman zaman kendini geriye cekiyor gibi. Her gün yazisiyoruz. Ama Ben cok cekingen bi yapiya sahibim. Pek flörtöz olmayi beceremiyorum galiba. Baslarda acilir gibiydi Ben baya kastim kendimi.Ohoo bana bunlarla gel(google>açılma duası>aşık etme büyüsü>enter) niyetini belli et hafif flörtöz davran açılır bunlar cok duygusal ilgi gösterince oltaya geliyorlar ama yüzyüze gelince açılır. Simdi nasıl konusuyorsunuz kaç defa bulustunuz nasil etkinlikler planladiniz bunlafi da bilmek lazım
Valla ben yıllardır başaramadım kendi açıkça söylemez belli eder senden bekler benimki öyleNe güzel. Allahim mutlulugunuzu daim etsin. Bana acilmasini nasil saglarim. Bi fikriniz var mi?
Valla ben yıllardır başaramadım kendi açıkça söylemez belli eder senden bekler benimki öyle
Yengec erkegi ne kadar naif,duygusal ,centilmen gorunse de cook zor erkektir(istisnalar kaideyi bozmaz tabii bunu unutmayalim) Bi kere gel gitleri coktur.Denge problemi vardir.Icsel olarak cok dusunur ama asla belli etmez.Ketumun ketumudur.Bi gun bakarsin seni dünyanin en sansli kadini hissettirmis bulutlara cikarmis,ertesi gun pat diye sebepsiz o bulutlardan asagi atmis.Şok etkisi yaratan erkeklerdir.Alkolu sever evet capkindirlar.Birini cook sevse bile disarida gozleri hep daimdir.(bakin yine istisnalar haric yaziyorum bunlari) sizin burcunuz nedir? Burc uyumlari da cok onemli.hayirlisi insallah
İlla ki vardır.Yoksa sokaklar bekar adamlardan geçilmez.Yengeç erkeğiyle tanışan, çıkan, evlenen var mı?
Rica ederim ,evet tanimistim cok eskilerden tanidigima da pisman olmustum.Asla çözemezsiniz Cok yorarlar karsi tarafi sırf bu yuzden .Bi sonraki hamlede ne yapar nasil hareket eder kimse bilmez.Yay burcu ile cok uyumlu degil acikcasi.Kendileri gibi su gruplari ile daha iyi anlasirlar.Akrep ,balik kadini vs.Net bir adam olamazlar hic bi zaman.Gecmislerine ve ailelerine ,annelerine de cok baglidirlar.Daha cok bilgi icin Adil yildirim in yengec erkegi videosunun altindaki yorumlari okuyabilirsiniz:) videoyu izleyin demedim farkederseniz cunku gercekten onlarla birebir iliski yasamis insanlarin analizleri cok daha tatmin edici olabilir.Benim burcum yay Ama bende evcilim. Tipik yaylar gibi degilim.
Cok Tesekkür ederim yorumunuz icin. Sanki taniyormussunuz gibi anlattiniz. Bu gel gitleri cok güzel anlatildi.
Bana göre icine kapaniksin dedigimde yok hic öyle degilim diyor. Kendi duygularini hic belli etmemeye gayret ediyor.
Ben cok duyarli bi insanin, cokta empati yaparim. Ve kendisine direk sordugumda Cok fazla acik vermemek icin sanki gayret ediyor...
Hic cözemedim kendisini
Şöyle bence çok içine kapanıksin nasil davranacağımı bilmiyorum deTesekkür ederim. Bende öyle düsünüyorum. Zaman zaman sanki soguk davraniyor. Sanki alinmis gibi bi davranis sergiliyor. Daha henüz Cok fazla tanimiyoruz ki. Benden beklemesi beni biraz rahatsiz ediyor. Cok icine kapanik bi tavri var. Simdi söyleyim diyorum vazgeciyorum. Ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?