- 31 Mayıs 2010
- 590
- 620
-
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
Oldurmaya çalışmak değil anlamaya çalışıyorum. İçlerine girdiğimde ki girersem yaşayacaklarımı öngörmeye çalışıyorum. Maşallah ne fesatlığım kaldı ne ruh hastalığım. Bunların hepsi bitmesi için ışık zaten. Sizlerin fikirlerini soruyorum işte. Başka açılardan da bakabileyim diyeO okuryazarokumazyazmaz hala ayrilmadiniz mi? Zaten konunun basinda arada saygisizliklari oldu ama basa donduk demissiniz. Kaldi ki bu sizin 2.evliliginiz olacak daha secici olmaniz gerekmez mi? Her seyi gecin saygisizlik bile ayrilmak icin yeterli iken siz bu iliskiyi neden oldurmaya calisiyorsunuz?
Oldurmaya çalışmak değil anlamaya çalışıyorum. İçlerine girdiğimde ki girersem yaşayacaklarımı öngörmeye çalışıyorum. Maşallah ne fesatlığım kaldı ne ruh hastalığım. Bunların hepsi bitmesi için ışık zaten. Sizlerin fikirlerini soruyorum işte. Başka açılardan da bakabileyim diye
İlk paragraf o kadar ama o kadar doğru bir tespit ki, size yazdıklarınıza arada kızmış olsam da sarılasım geldi. Evet tam olarak bu, nokta atış. Kv ile diyalogları yok o açıdan organizasyonu yenge kişisi döndürüyor. Valla onun kıskançlık krizlerini ben naparım beni tanıyınca anlar:) bomba gibi düşmez ama koca olursa bana eğer o kişi kendi evimde huzur kalmaz. Ben problem çıkardıkça bu sefer yengeye kaçacak.Konu sahibi burda linç yediğine şaşırma yani böyle yaşayan aileler çok fazla değil ondan anlamıyorlar. Sende daha önce gormedigin için böyle birşeyi sana tuhaf geliyor ilgi mi diye anlamlandıriyorsun . Bu aslında neyden kaynaklı biliyor musun ? Büyük ijtimal eşinin abisi çok ters biri aynı zamanda ilgisiz ise gidip geliyor yengenin de böyle dışarı işlerini evde erkek gerektiren işleri yapması gereken birilerine ihtiyacı var sevgilin ailesi de sevgilini bu konuma atamiş . Yani bir çeşit abisinin eş olarak yapması gereken görevleri yapıyor.
Bunu organize eden büyük ihtimal müstakbel KV. Nerden mi biluyorum aynı çeşit yengesi olan bir eşe sahibim . Benim şansım ailesiyle aynı şehirlerde yaşamıyor eşim . Sizin durumunuz daha karısık biz evlenirken 24 yaşındayfik ve bu manyak yenge her halta karışmak için beni arıyordu eşimi ariyordu . Ben şimdiki aklım olsa bu kadar uğraşmazdim .bu adam kırk yasina gelmiş değişmez. Evlenince o elti kıskançlık krizleri geçirecek ve sizin evliliğinizin ortasına bomba gibi düşmek için herşeyi yapacak .
Ama bunlari ongorebilmek icin muneccim olmaya gerek yok ki. Anlamaya calismiyorsunuz, karsi tarafin sizi anlamasini umup bekliyorsunuz. Vakit cok degerli ve degmeyecek insanlara harcanmayacak kadar kiymetli. Est.ruh hastasi degilsiniz tabi ki ama eski yasadiginiz seylere cok takili kalmissiniz ve baska seylere odaklanamiyorsunuz. Ben sizin yerinizde olsam once bu adami hayatimdan cikartirdim sonra bu travmaniz konusunda bir destek alirdim, sonra sil bastan guzel bir iliskiye baslardim. Herkes mutlu bir hayati ve mutlu bir evliligi hakeder bu sizin de hakkiniz. Lutfen hayati kendinize zorlastirmayin
Teşekkür ederim. Ama önce içimdekilerinin hepsini bi ona kusmam lazım. Eşek olmasın ki semer vuranı çok olmasın. Bugün yengem diye bana gardını aldığın insanla ölmeyeceksin. Slk grizkalı yaAma bunlari ongorebilmek icin muneccim olmaya gerek yok ki. Anlamaya calismiyorsunuz, karsi tarafin sizi anlamasini umup bekliyorsunuz. Vakit cok degerli ve degmeyecek insanlara harcanmayacak kadar kiymetli. Est.ruh hastasi degilsiniz tabi ki ama eski yasadiginiz seylere cok takili kalmissiniz ve baska seylere odaklanamiyorsunuz. Ben sizin yerinizde olsam once bu adami hayatimdan cikartirdim sonra bu travmaniz konusunda bir destek alirdim, sonra sil bastan guzel bir iliskiye baslardim. Herkes mutlu bir hayati ve mutlu bir evliligi hakeder bu sizin de hakkiniz. Lutfen hayati kendinize zorlastirmayin.
Inanın öyle olmuyor . Çok iyi anlıyorum başımdan geçti. Çok dişli bir insanım ve kesinlikle hiçbir şey yapmasına izin vermeme rağmen burnumdan getirdi baslarda. Ben çok cahildim ve resmen çocuktum ki bu kadınla uğraşıp didindim .siz neden yapacaksınız ki bunu ? Bu tipler kolay kolay salmaz iyi numarası yapar bak şimdiden yatak odasına karışacak haddi bulmuş kendinde . Her konuda sözde "iyi niyetli " yorumlarını yapacak. Susturmaya çalışınca kaynanasına ağlanacak kaynanası hurraa oğluna abanacak alın size evde huzursuzluk . Genç yaşta ayrisamamis bu adam size evde huzur vermeyecek .İlk paragraf o kadar ama o kadar doğru bir tespit ki, size yazdıklarınıza arada kızmış olsam da sarılasım geldi. Evet tam olarak bu, nokta atış. Kv ile diyalogları yok o açıdan organizasyonu yenge kişisi döndürüyor. Valla onun kıskançlık krizlerini ben naparım beni tanıyınca anlar:) bomba gibi düşmez ama koca olursa bana eğer o kişi kendi evimde huzur kalmaz. Ben problem çıkardıkça bu sefer yengeye kaçacak.
Emin ol hiçbir şey değişmeyecek çünkü o senin baktığın açıdan bakamiyor. Onun hayat görevi buTeşekkür ederim. Ama önce içimdekilerinin hepsini bi ona kusmam lazım. Eşek olmasın ki semer vuranı çok olmasın. Bugün yengem diye bana gardını aldığın insanla ölmeyeceksin. Slk grizkalı ya
bende sinir olurum ayol ne münasebet yaniUzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil
Benim yaşadıklarımın veya yaşayacaklarımın fragmanı gibi anlattıklarınız, özelden de görüşebiliriz:) evet bu -iyi niyetli- ifadesini biliyorum. Veya bunda bu kadar abartacak ne var iyiliğini istiyor vs. Ay çıldırasım geldi yine.Inanın öyle olmuyor . Çok iyi anlıyorum başımdan geçti. Çok dişli bir insanım ve kesinlikle hiçbir şey yapmasına izin vermeme rağmen burnumdan getirdi baslarda. Ben çok cahildim ve resmen çocuktum ki bu kadınla uğraşıp didindim .siz neden yapacaksınız ki bunu ? Bu tipler kolay kolay salmaz iyi numarası yapar bak şimdiden yatak odasına karışacak haddi bulmuş kendinde . Her konuda sözde "iyi niyetli " yorumlarını yapacak. Susturmaya çalışınca kaynanasına ağlanacak kaynanası hurraa oğluna abanacak alın size evde huzursuzluk . Genç yaşta ayrisamamis bu adam size evde huzur vermeyecek .
Bi gün benim baktığım açıdan bakarsa anlar. O zmn da biricik yengeciğini arasın yanına destek. Evet hayat görevi, evin küçük çocuğu, birey olamamış kendisini kullandırtarak bir şey yapıyorum, işe yarıyorum hissi ego tatmini. Bir de gard düşmana alınır, sen bana gardını alarak direk yenge cephesine geçmişsin zatenEmin ol hiçbir şey değişmeyecek çünkü o senin baktığın açıdan bakamiyor. Onun hayat görevi bu
Teşekkür ederim. Ama önce içimdekilerinin hepsini bi ona kusmam lazım. Eşek olmasın ki semer vuranı çok olmasın. Bugün yengem diye bana gardını aldığın insanla ölmeyeceksin. Slk grizkalı ya
Aynen öyle . Bu ailede bir düzen var ve siz bu düzene çomak sokmak istiyorsunuz. Kv büyük oğlunun açığını küçüğe kapattıriyor ki gelin sussun . Gelin ilgi açlığını tüm aileden karşılıyor. Emin olun bol bol pohpohlaniyor. Hiyerarşik bir düzen var siz gidince en alt kattaki olarak bu düzene adapte olmanız istenecek . Hatta yanlış anlamayın ama çocuğunuz var ayrıldınız diye daha da baskıci olacaklar.Benim yaşadıklarımın veya yaşayacaklarımın fragmanı gibi anlattıklarınız, özelden de görüşebiliriz:) evet bu -iyi niyetli- ifadesini biliyorum. Veya bunda bu kadar abartacak ne var iyiliğini istiyor vs. Ay çıldırasım geldi yine.
Sizin ve kayınların yaşları nedir? Mesela siz onların yalnız yatmalarını falan dert eder misiniz kendinize? Kapıda kalınca kocadan önce kayınları mı ararsınız? Tabi öne otur tabi ama benim bildiğim asla tek gitmedikleri, çocukları yanlarına aldıkları vs. Ama tek gitmişlerdi. Gittkleri saat akşam 8-9. Ben buraya geç yazdım ancak vakit buldum.Offf ne igrenc zihniyetiniz var ya 3 tane kaynim var tabiki beni hastaneye goturmeleri gerekse goturcekler tabiki ben onlara bir art niyet dusunmedigim icin on koltugada oturabilirim hatta dugunlerde esim olmazsa onlardan biriyle hatta kuzenletiyle dans ederim biyerde gezerken kollarina girerim bazen esimle aram bozuldun alir beni cafeye gezmeye biyere gotururler ev temizlerken kucuk cocugum oldugu icin yardima gelen olur esim ise gider onlar burda kalirlar cunki onlar esimin kardesi dolayisiyla benimde kardesim migdem bulandi senin dusuncenden ha oyle genis bi ailemiz falanda yok gayet baskici bi ailede buyudum ama benim ailem senin gibi igrenc düşünmez asla
Siz o ailedeki kadınların en büyük düşmanı olacaksınız malesef . Bu da sağlam bir bağ isterBi gün benim baktığım açıdan bakarsa anlar. O zmn da biricik yengeciğini arasın yanına destek. Evet hayat görevi, evin küçük çocuğu, birey olamamış kendisini kullandırtarak bir şey yapıyorum, işe yarıyorum hissi ego tatmini. Bir de gard düşmana alınır, sen bana gardını alarak direk yenge cephesine geçmişsin zaten
Kıskançlık mı yoksa sevgilinin avel olduğunu mu düşünüyorsun. Olduğun yerde mutlu değilsen yerini değiştir ağaç değilsin demiş biri ne doğru söylemiş.Uzun süredir biriyle birikteyim. Arada saygısızlıkları vs oldu ama bi şekilde başa döndük. Bu adam abi ve yengesine asla hayır diyemiyor. Bugün gece yengesini emar çektirmeye götürdü. Sürekli tavizkar. Asla onların dediğine hayır diyemiyor. Aile apt. Oturuyorlar. Kocası vardiyalı olduğu için benimkine rica etmişlermiş miş de vs. Bütün angaryayı benimkine yıkmış durumdalar. Hangi hastane olduğunu söylemediler ben de mahalleye gittm dönüşlerini beklemeye. Çocukları yanlarına almamışlar ve yenge öne oturmuştu. Sonra yenge yukarı çıktı benimki beni görmüş geldi. Sorun ne va falan. Sonra işte o benim 20 senelik yengem ona laf söyletmem vs diye hönkürmeye başladı erkek erkek böyle. Güle güle yengenin yanına dedim ben de. Döndüm arkamı geldim. Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs. Yine gerginlik engelleme falan of bıktım ya! Nedir bu abi ve yengeye olan gebelik??? Sizlerde var mı böyle şeyler?
Not: 2-3 senedir benimkini eşek gibi kullanırlar aha böyle. Bu 1-2 seferlik bir mevzu değil
Kv büyük oğluyla yani bu yengenin kocasıyla görüşmüyor. Yenge ilgi ihtiyacını benimkinden karşılıyor. Of bu korunma ihtiyacı konuları da ayrı dert!Aynen öyle . Bu ailede bir düzen var ve siz bu düzene çomak sokmak istiyorsunuz. Kv büyük oğlunun açığını küçüğe kapattıriyor ki gelin sussun . Gelin ilgi açlığını tüm aileden karşılıyor. Emin olun bol bol pohpohlaniyor. Hiyerarşik bir düzen var siz gidince en alt kattaki olarak bu düzene adapte olmanız istenecek . Hatta yanlış anlamayın ama çocuğunuz var ayrıldınız diye daha da baskıci olacaklar.
Ilgi azaldığı için çıldıran gelin sizin aranızi bozmaya çalışacak . Benim eşimin dengesiz yengesi mesajlar atmıştı işte erkek önemlidir önde olur. Bilirsin bizim ailemizde erkekler evi yönetir. Sözde dertleşmeye çağırıyordu eşimi memlekete gidince fitne veriyordu . Bakın dediğim gibi ben çocuktum ve cidden görümce ve elti arasındaki farkı bilmeyecek kadar bu aile ilişkilerinden uzak buyumus biriydim . Şimdi ki aklım olsa ohooo . Eş adayınız önceden beri bir manipülasyon ile büyüdü yengen çok iyi biridir. O masum yazık korunması gereken ihtiyaç sahibi biri onu koru ve kolla. Adam bunu bırakamaz. Farklı şehir olsa yine yüzde bir ihtimal . Siz kendiniz ve çocuğunuzun psikolojisini düşünün
Ay yazık değil mi canıniza ya size prenses gibi davranacak birilerini bulun . Aman bu hayat varya çok çok kisaKv büyük oğluyla yani bu yengenin kocasıyla görüşmüyor. Yenge ilgi ihtiyacını benimkinden karşılıyor. Of bu korunma ihtiyacı konuları da ayrı dert!
Çocuğumu da kendimi de ezdirmem her gün stres kavga işte
Ya arabada yiyişe yiyişe mi gittiler. Ya da adam vites atarken yengesinin bacağına mı elledi. O kadar yıl yengesi olmuş. Onların absürt bir ilişkisi olsa ortaya çıkmaz mıydı? Neden insanları zan altında bırakıyorsunuz.Sizin ve kayınların yaşları nedir? Mesela siz onların yalnız yatmalarını falan dert eder misiniz kendinize? Kapıda kalınca kocadan önce kayınları mı ararsınız? Tabi öne otur tabi ama benim bildiğim asla tek gitmedikleri, çocukları yanlarına aldıkları vs. Ama tek gitmişlerdi. Gittkleri saat akşam 8-9. Ben buraya geç yazdım ancak vakit buldum.