-
- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
Ay yazık değil mi canıniza ya size prenses gibi davranacak birilerini bulun . Aman bu hayat varya çok çok kisa
Öle sessiz sakin gitmeyeceğim tabi, biraz onlar da ders almalılar öyle değil mi?Ben okurken yoruldum, bana daral geldi konu sahibi hala kendimi, cocugumu ezdirmem diyor. Millette ne sabir var, ne kadar celik gibi saglam sinir var diye dusundum :) acilara yuruyorum korkmuyorum diyor fena bilenmis
Valla öyle bende o yollardan yürümüş biri olarak diyorum ki ne kadar genç ve salakmisim . Şimdi aynadaki kıza bakiyorum o tatlı canimi hic uzmezdim. Biz kadınlar zaten bu dünyada vir sürü yük çekiyoruz kırk yasindaki adamı değiştirmeye uğraşmak taşı eline alıp elmas olmasını beklemek gibi birşeyBen okurken yoruldum, bana daral geldi konu sahibi hala kendimi, cocugumu ezdirmem diyor. Millette ne sabir var, ne kadar celik gibi saglam sinir var diye dusundum :) acilara yuruyorum korkmuyorum diyor fena bilenmis
Bilenmiş kadınlardan sana sığınırım ya RabBen okurken yoruldum, bana daral geldi konu sahibi hala kendimi, cocugumu ezdirmem diyor. Millette ne sabir var, ne kadar celik gibi saglam sinir var diye dusundum :) acilara yuruyorum korkmuyorum diyor fena bilenmis
Kim ağzını yırtacaksa buyursun gelsin bakayım sıkıntı neymiş. Bunlar durduk yerde çıkmıyor arkadaşım.
Valla öyle bende o yollardan yürümüş biri olarak diyorum ki ne kadar genç ve salakmisim . Şimdi aynadaki kıza bakiyorum o tatlı canimi hic uzmezdim. Biz kadınlar zaten bu dünyada vir sürü yük çekiyoruz kırk yasindaki adamı değiştirmeye uğraşmak taşı eline alıp elmas olmasını beklemek gibi birşey
O kısım da önemli bence şuan kafada bı soru daha oluştu. Yenge-kayın acaba gerçekten hastaneye gittiler mio kısım önemli değil hastanede bir sürü insan var ama araba öyle mi tek başlarına kalmışlar arabada. hemde öne oturmuş yenge.
nasıl bir fiziksel çekim içeriyor o ön koltuk bilim adamları bu konuyu neden inceleyip makaleler falan yazmamışlar şimdiye kadar acaba
Bravo çok iyi yapmışsınız.Ben o yollarda yurumemek icin esimle sevgiliyken adamin burnundan getirmistim. Oysa ortada hic bir sey yoktu sadece duyduklarim, gorduklerimden yola cikarak su olursa ben yokum, bu olursa aninda seni bosarim diyordum adam hala anlatir ne cektirdin bana diye
Ahshahaha şimdi bişey dicem yine linçlencem en iyisi demiyimO kısım da önemli bence şuan kafada bı soru daha oluştu. Yenge-kayın acaba gerçekten hastaneye gittiler mi
Bravo çok iyi yapmışsınız.
Abla amma hırs yapmış ne çocuğu ya?Ben okurken yoruldum, bana daral geldi konu sahibi hala kendimi, cocugumu ezdirmem diyor. Millette ne sabir var, ne kadar celik gibi saglam sinir var diye dusundum :) acilara yuruyorum korkmuyorum diyor fena bilenmis
Bende fena bir insandım aslında ama nişanlanana kadar başıma gelecekleri fark etmedim çok tecrubesizdim şimdi olsaBen o yollarda yurumemek icin esimle sevgiliyken adamin burnundan getirmistim. Oysa ortada hic bir sey yoktu sadece duyduklarim, gorduklerimden yola cikarak su olursa ben yokum, bu olursa aninda seni bosarim diyordum adam hala anlatir ne cektirdin bana diye
Abla amma hırs yapmış ne çocuğu ya?
Kv büyük oğluyla yani bu yengenin kocasıyla görüşmüyor. Yenge ilgi ihtiyacını benimkinden karşılıyor. Of bu korunma ihtiyacı konuları da ayrı dert!
Çocuğumu da kendimi de ezdirmem her gün stres kavga işte
Enfes kafalar bunlar. Sen yol ortasında yöngemeğğğ lafff ettirrrmeeğğm diye yüzüne hönküren herifin peşinden aile apartmanı cangılına gir, sonra çocuğumu ezdirmem. Seni kim koruyacak acaba?Biz bu kadar dil doktuk ama konu sahibi evlenip cocuk hayali kuruyor herhalde
Ben 21 yasindayim kayinlarimin biri 29 digeri 19 digeri 17 yaslarinda ve buyuk kaynim evlenip ayrilmis ona ragmen art niyet dusunmem param olmasa digaram olmasa esimden cok kayinlarimdan isterim mesela yanliz yatmalari derken onu anlayamadim ama nerde nasil yattiklari ne yiyip ne ictikleriyle ilgilenmem ben saat 12 de kocam yokken kaynim kafedeki kizi begendi diye kaynimla kafeye gitmistimSizin ve kayınların yaşları nedir? Mesela siz onların yalnız yatmalarını falan dert eder misiniz kendinize? Kapıda kalınca kocadan önce kayınları mı ararsınız? Tabi öne otur tabi ama benim bildiğim asla tek gitmedikleri, çocukları yanlarına aldıkları vs. Ama tek gitmişlerdi. Gittkleri saat akşam 8-9. Ben buraya geç yazdım ancak vakit buldum.
Ben 21 yasindayim kayinlarimin biri 29 digeri 19 digeri 17 yaslarinda ve buyuk kaynim evlenip ayrilmis ona ragmen art niyet dusunmem param olmasa digaram olmasa esimden cok kayinlarimdan isterim mesela yanliz yatmalari derken onu anlayamadim ama nerde nasil yattiklari ne yiyip ne ictikleriyle ilgilenmem ben saat 12 de kocam yokken kaynim kafedeki kizi begendi diye kaynimla kafeye gitmistim
Ben yeterince buyumusum ama siz biraz kucuk kalmissiniz boyle dusundugunuze göre gercekten siz biraz buyuyun ve ensestlikten uzaklasin herkes bu kadar igrenc degil ha siz sevgilizin ve ailesinin bu kadar igrenc oldugunu dusunuyorsaniz o iliskiye devam etmeyin derimBiraz daha büyüyün yeniden değerlendirelim
Kaynana ön koltuğa oturmuş olabilirO okuryazarokumazyazmaz nereye kayboldunuz yine adamin evinin onune mi gittiniz?
Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs.