Yenge sevdası

Ay yazık değil mi canıniza ya size prenses gibi davranacak birilerini bulun . Aman bu hayat varya çok çok kisa

Ben okurken yoruldum, bana daral geldi konu sahibi hala kendimi, cocugumu ezdirmem diyor. Millette ne sabir var, ne kadar celik gibi saglam sinir var diye dusundum :) acilara yuruyorum korkmuyorum diyor fena bilenmis

Ben okurken yoruldum, bana daral geldi konu sahibi hala kendimi, cocugumu ezdirmem diyor. Millette ne sabir var, ne kadar celik gibi saglam sinir var diye dusundum :) acilara yuruyorum korkmuyorum diyor fena bilenmis
Valla öyle bende o yollardan yürümüş biri olarak diyorum ki ne kadar genç ve salakmisim . Şimdi aynadaki kıza bakiyorum o tatlı canimi hic uzmezdim. Biz kadınlar zaten bu dünyada vir sürü yük çekiyoruz kırk yasindaki adamı değiştirmeye uğraşmak taşı eline alıp elmas olmasını beklemek gibi birşey

Kim ağzını yırtacaksa buyursun gelsin bakayım sıkıntı neymiş. Bunlar durduk yerde çıkmıyor arkadaşım.

İnsanın akraba ilişkileri vardır, memnun olmayan çeker gider. Kardeşime yan gözle bakar mı, yengesine asılır mı diye düşündüğüm biri ile değil evli kalmak su bile içmem. Kendi yaşadığınız saçmalıkları başkalarının hayatlarına etkilemesine izin veremezsiniz.

Sizde güven duymuyorsanız ayrılın.

Ben o yollarda yurumemek icin esimle sevgiliyken adamin burnundan getirmistim. Oysa ortada hic bir sey yoktu sadece duyduklarim, gorduklerimden yola cikarak su olursa ben yokum, bu olursa aninda seni bosarim diyordum adam hala anlatir ne cektirdin bana diye

O kısım da önemli bence şuan kafada bı soru daha oluştu. Yenge-kayın acaba gerçekten hastaneye gittiler mi

Bende fena bir insandım aslında ama nişanlanana kadar başıma gelecekleri fark etmedim çok tecrubesizdim şimdi olsa

Biz bu kadar dil doktuk ama konu sahibi evlenip cocuk hayali kuruyor herhalde
Enfes kafalar bunlar. Sen yol ortasında yöngemeğğğ lafff ettirrrmeeğğm diye yüzüne hönküren herifin peşinden aile apartmanı cangılına gir, sonra çocuğumu ezdirmem. Seni kim koruyacak acaba?

Ben 21 yasindayim kayinlarimin biri 29 digeri 19 digeri 17 yaslarinda ve buyuk kaynim evlenip ayrilmis ona ragmen art niyet dusunmem param olmasa digaram olmasa esimden cok kayinlarimdan isterim mesela yanliz yatmalari derken onu anlayamadim ama nerde nasil yattiklari ne yiyip ne ictikleriyle ilgilenmem ben saat 12 de kocam yokken kaynim kafedeki kizi begendi diye kaynimla kafeye gitmistim

Biraz daha büyüyün yeniden değerlendirelim

Biraz daha büyüyün yeniden değerlendirelim
Ben yeterince buyumusum ama siz biraz kucuk kalmissiniz boyle dusundugunuze göre gercekten siz biraz buyuyun ve ensestlikten uzaklasin herkes bu kadar igrenc degil ha siz sevgilizin ve ailesinin bu kadar igrenc oldugunu dusunuyorsaniz o iliskiye devam etmeyin derim

Kıskançlığın böylesi yuh bir de gelmelerini mi beklediniz hiç beklemesin ayrılsın sizden aile ne demek siz hiç bilmiyor musunuz yahu yengesini emare götürmüş napsin kadın eşi ışteyse bi ton taksi parası mı ödesin gecenin bir vakti tek başına emari mi gitsin çocuğu niye taşıyacaklar yanlarında oha be kardeşim yavruyu uykusundan etmeye utanmıyor musunuz?

Kadın neden kocası olduğu zamana gün almaz? Neden çocukları yanlarına almazlar en azından birini vs vs.

Hiç hastaneden MR randevusu almadınız sanırım. Hangi gün olursa ne saat olursa bulduğunuza şükredip alıyorsunuz.
Hem yengesini hastaneye götürmekte ne var, atla deve değil sonuçta.
Konuda angaryayı yıktılar diyorsunuz da satır aralarında gerçekten çok mide bulandırıcı bir şey ima ediyorsunuz.
Neden çocuk yanlarına almadılar, neden öne oturdu vs vs....
Başlığınız bile imalı ki elinizde sahiden sağlam kanıt yokken böyle imalarda bulunmaktan insan utanır.
Açıkçası erkek arkadaşınız biraz aklı başında biriyse sizden ayrılır.
Yoksa siz bu imalarınızla bırakın o aileye huzur vermeyi insanların yuvasını yıkarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…