yemin ederim bıktım artıkkk :((((

yok hayatım ya ne cvbı vericem cvp veripte kendini önemlimi hissettiricem konuşsun dursun it ürür kervan yürür umrumda değil polemiğe girmiycem orucum ben HAKKIMI HELAL ETMİYORUM kötü yorumundan dolayı diğer tarafta hesaplaşırız

Yani ben mevzunuza su acidan yorum yapmak istiyorum lutfen beni yanlis anlamayin esim babamla bu uslupta konusucak kapaticak kardesime sunepe dicek ben o evi o adamin basina yikardim ne munasebet.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar yuz goz olmussun insanlarla ya, hanim dediginin bi agirligi olur

yüz göz olmuşsun insanlarla dediğiniz konu sahibinin eşinin ailesi.. yani bir anlamda kendi de büyükleri.. o ailenin içinde.. tamamen de onları yok sayamaz ki.. ister istemez kendimizi tartışma içerisinde buluyoruz. biz şöyle yap, böyle yapsaydın derken bizim yapmadığımız ve yapmayacağımız anlamına gelmez ki ve gelmiyor ki.. öyle bir an geliyor herkes bir şekilde patlar..olaylar istemediğimiz yerlere de gidiyor.

bizim burada amacımız destek olmak, sakinleştirmek olayları objektif açıdan elimizden geldiğince bakabilmek..bakılması sağlamak..

Son düzenleme:

yani eşinizin hangi psikolojide olduğu bunu neden niye söylediği, üzerine bu kadar gelindiği,kendi kazancı kendi kararları hakkında başkalarının hadlerini aşmaları vs hiç umrunuzda olmaz bir evliliği öfkeliyken söylenin bir iki söz için yıkarsınız.. ayrıca kardeşinizin ve babanızın eşiniz hakkında konuşmalarında da böyle birşey söyleseler onların evlerine başlarına yıkar mıydınız..
soru değildir.

Son düzenleme:

Cok agir bir ihanet yasamama ragmen aileme dahi o kisi hakkinda tek kotu laf ettirmedim iste bu yuz goz olmamakla alakali bir durum.konu sahibi bu kapilari acmis o insanlara zaten acmis ki kayinbaba oglunu degilde gelinini ariyor.veremeyiz baba bizimde ihtiyacimiz var diyip konuyu kestirip atsaydi daha iyiydi ama laf dalasina girmisler ve arkasindan bu tavirlar.annem benim 30 yillik evli ben bir kere bile babam tarafiyla boyle konustugunu bilmem ki ayni mevzularin kat katini yasadik biz.

Tatlım tüm yorumları okuyamadm :)) 11sayfa olmuş:)) sen şimdi kayınpederinde laf dalaşına girmişsin ..evet bence bu yanlış bir şey.. Ama kim bilir bugüne kadar sana ne çektirdiler.. Sende oruçlu oruçlu harlayı vermişsin.. Olur böyle şeyler..hiç takma kafana.. Sadece bundan sonra dikkatli olmalısın bence iyi ayda kötü.. Eşinin ailesi hakkında tek laf etme.. Eşinde senden yana bence o kda bu durumdan çok rahatsız.. Bırak o halletsin bu işi hiç karışma.. Eşin sonuçta sürekli para vermiyor değil mi onlara?? Ki annede babadır parası yoksa bakarsınl da... Onlara aç gözlü gibime geldi:))

Olayları kendi başımdan geçmiş gibi düşündüm de, problemin oluşmasına yol açan eşinizin görümceye bilezikten bahsetmesi olmuş, tabi sünepe demenizle arada kaynamış bu durum. Eşinizden söylediğiniz şey için özür dileyip uygun bir dille canım bak böyle duyduklarında ağızlarına laf vermiş oluyoruz gibi bir şey söylerseniz, eşiniz zaten bütün durumun farkında olduğu için olayı kapatır bir daha da böyle bir şeyin yaşanmamasına özen gösterirdi fakat sizden - ne kadar haklı olsanız da - tepki görünce savunmaya geçmiş. İnsanız en nihayetinde kendi ailemizde ilgili sorun olunca farkında oluyoruz fakat düşündüğümüzü başkasının ağzından duymak daha ağır geldiği için canla başla savunmaya geçiyoruz. Siz tepkisiz kalmaya, kötüye yorulacak laf söylememeye en azından yaptığınız telefon konuşması gibi durumlara girmemeye özen gösterin. Uzun vadede kazanan siz olursunuz. İlerde olur ya (siz muhatap almayacaksınız ve kocanızla babasının da arası çok da iyi değilmiş zaten) bak gelin oğlanla bizim aramızı açtıya dönerse durum - hayattaki tek dertleri para ve kimden ne koparırım derdinde olan insanlarda malesef oluyor öyle - eşiniz sizin ne kadar anlayışlı ve sorun çıkarmayacak biri olduğunuzu bildiğinden umrunda bile olmaz söylenenler.

Girip fikrini beyan edersin anlarimda bi ne yaaa empati yapiyorum oyle yaziyorum kusura bakma canim senin yerine ben delirdim ama ne yapayim sinirlerim bozuldu....

walla sen yık başına kocanın tatlım oyüzden ihanet bilmem ne durumlarında olmuş zaten benim eşim öyle bişey asla yapmadı yapmazda herkesi kendin gibi sanma akıllı mantıklı insanlar ortada dönen dolapları görür ve ona göre davranırlar senin gibi tartışma esnasında sadece kendine uygun kelimeleri seçip kükremezler bu yüzden eşim bana bukadar bağlı ve problemimiz yok

Teşekkür ederim yorumun için çeken biliyo valla ne deyim dile kolay geliyo yazması konuşması

canın saolsun konuyu anladıysan problem değil hepsini okuyamaman normal
yok canım para vermez eşim ama onlar sürekli isterler para koparamadıkları içinde her gittiğimizde ne isterlerse aldırırlar buyüzden kestim ayağımıda zaten gitmiyorum

walla canım benim okadar uzun ve karışık yazdığım yorumu çok güzel özetlemişsin teşekkür ederim
evet bundan sonra daha dikkatli olucam asla dialoga girmem eşim muhatap olsun babasıyla bacısıyla bizden de zırnık koparamazlar zaten

Girip fikrini beyan edersin anlarimda bi ne yaaa empati yapiyorum oyle yaziyorum kusura bakma canim senin yerine ben delirdim ama ne yapayim sinirlerim bozuldu....

boşver canım sinirlenme evt empati yapmadan acımazsızca yorum yapıyo bazılarımız ama bu benim yaşadığım kaçıncı olay ki artık bende doldum taştım herşeyi anlatmama rağmen polemik yaratmaya çalışıyolar...amaçları sadece muhalefet olmak baksan iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlar uğraşamam hiç parmaklarıma yazık

rabbim yüznüze bakar ve üzerinizdeki asalaklardan biraz önce kurtulursunuz inşallah. sizi çok haklı gördüm. her şeyde sizden para beklenmesi ve diğer tarafın yatıp kıç büyütmesi elbette insanın sinirlerini bozar. kayınpederinizde ayrımcılığıyla iyice doldurmuş sizi. benim tavsiyem aranızdaki mesafeyi iyice açın ve kayınpederiniz aradığında ben bu konularda konuşmak istemiyorum demeniz. koskoca adam senin kolundaki bileziğe bile laf söyleyecek kadar küçülüyorsa sende onu görmezden gel. eşinizle yuvanızda huzurlu ve mutlu olmanızı dilerim.

Bence hersey erkekte bitiyo benim esiminde 2 abisi var ortanca kendi halinde gecimini saglar kimseye muhtac degil ama hani cok iyi de degil durumu. Ama bi buyuk abisi var akillara zarar.. Esimle arasinda 23 yas var ben 26 yasindayim 27 yasinda oglu var kocaman adam ama benim esime abi degil de babasi gibi davraniyo ama gerektigi zamanlarda ise ortadan kayboluyo.. Ev kredisi cektirmeye kalkti esime 100 bin tl esim ben on yillik birca grmem bana guvenme demis beni aradi karisi yani eltim o kocana soyle karisini koynuna alan ortadan kayboluyo su kadar kazaniyonuz siz nolur yardim etseniz filan diye bana bi saydirdi benm daha olaydan haberim yok tabi .. Cocuklarinin cep telefonlarini bayramlik kiyafetlerini zaten hep biz aliyoruz .. Hatta nette begenip link atarlar bize sunu al diye o kadar yani ... En sonunda esim dayanamadi o kadar kazaniyorsan alnimin teriyle kazaniyorum benmde evim var yuvam var ugrasamam sizle dedi .. Bi dahada gorusmedik .. Suclarini biliyolar onlar ararlar arada biz aramiyoruz..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ne kadar terbiyesiz bir kadinsiniz insanin acilariyla bu denli vurulmaz o yuzden aldatilmisim oyle mi cok ayip siz nasil bir kadinsiniz? Bende yapmazdi diyordum ayni sizin gibi Allah dusmanimin basina vermesin ama su ramazan gunu beni bu hassas yerimden vurdunuz ya ben susuyorum Allah verir zaten cezasini...o yuzden sizde esinize kardesi hakkinda kukrediniz dimi komik olmayin ya yaptiklarinizla soyledikleriniz celisiyor resmen.size ne dense bos siz zaten bir insanin acilarini bile boyle kolay kullaniyorsaniz size dicek bir soz yok Allah o insanlarin yardimcilari olsun.

yaa nasıl oluyomuş bi insanın sıkıntısıyla alay etmek empati yapmadan acımasızca eleştiriyodun ya sen beni, gör istedim benim kadınlığım hanımlığım sana düşmedi terbiyesiz olan sensin edebinle konuş Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlı ramazanlar

ohh iyi olmuş valla canım eşinin ağzına sağlık tabiki öyle herkesin evi yuvası var ihtiyacı var kimse yedirmez canım hakkını susar susar biryerde de patlar nihayetinde iyi yapmış eşinde senin muhatap olmana gerek bile kalmamış bende sen gibi sessiz kalabilseydim keşke ama bundan sonra dizginliycem kendimi inşallah
bu arada bebişinde hayırlı ömürlü olsun canım

Son düzenleme:

Alay mi ettim ben sizinle?
Ben olsam boyle yapardim dedim basindada cok afedersiniz dedim buraya yazmissiniz olumlu olumsuz herseye acik olmaniz lazim sizin.buda benim fikrim saygi duymucaksaniz neden herkeze acik bir foruma yaziyorsunuz ki?
Ben hic birsey demiyorum size su mubarek gunde aldatilmami suraya yazdigim iki satirdan hakli bulan bir kadini,aglamama neden olan boyle hadsiz bir kadini ben Allaha havale ediyorum sadece esim yapmadi yapmazda demissiniz ya neyse Allah icimi biliyor zaten..sizede hayirli ramazanlar.

ajite etme olayı iki defa yazdın görmezlikten geldim benim yerime bazı arkadaşlar savunmuşlar beni saolsunlar artık uslubün hoşuma gitmedi dolayısıyla söz hakkı doğdu banada niye bukadar zoruna gittiki ben senin gibi hadsiz bilmem ne kelimeler sarfetmeyeceğim kötü söz sahibine aittir lütfen artık alıntımla yada hiç bir şekilde konum hakkında yorum yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…