Mutfak Püf Noktaları Yemekteyiz yarışmasına katılıyorum :)))

allah sabırlar versin sana vallaha
sen saatlerce ugrası dıdın koştur super şeyler yap susle pusle
mılyonların onunde senı rencıde etsınler emegini hiçe saysınlar
ben dayanamam yolarım valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah sana sabırlar versın
eminim harika seyler yapacaksın
nezamandı bu arada senin yayım tarıhı ızlıyelım bızde

yarışacağın zamanı yaz
burdan yarışanların hepsi ve bizim tanıdık bu oyun lafları ezberletiyorlar dedi bakalım öylemi
halk oylamasıda yok

Öncelikle cesaretinden dolayı tebrik ederim. Bizden birinin katılmasına sevindim, seyretmek çok zevkli olucak. Bende bu tür yarışmalara asla mesaj göndermem ama sana göndericem. Umarım azda olsa aklı başında insanlara rastlarsın. Menündeki börek çok hoş duruyor. Tatlın ise tiramisu görünümünde. Tiramisu çok eleştirilen bir tatlı sanki. Ama belki seninkinin tadı çok farklı bir lezzettedir. Sana şimdiden başarılar, bizler oylarımızla arkandayız turkbayragi

ayyyy çok sevindim inş. 1. olursun tüm kk arkanda evelallah dağıtırız orayı:hooray::enbuyukkk:

canım kazanırsın inşallah ama ne kadar güzel yemek yapsanda muhakkak bir bahane bulurlar bence sinir harbi bir yarışma artık iyice bayalaştılar başarılar dilerim biz kk olarak arkandayız

vay beee kk dan biri katılacak çok güzel olur zamanını mutlaka belirt de kaçırmayalım başarılaaar

canım bu cumartesimi görüşmeye gideceksin bende oyun oldugunu dusunuyorum acık belli oluo zaten ama sen onlar kadar abartma kaydirigubbakcemile3

canım sabırlısındır inşallah.Ben fırsat buldukça izliyorum demediklerini bırakmıyolar.1.olmanı çok isterim:lepi:destek bizden marifet senden şekerima.sbaşarılar

tebrik ederim yaa sizi mutlaka izlicem sizin adınıza çok sevindim en azından bir anı olur sizin için :)

herşey gönlünce olsun çocuğunu kafana takma birkaçgün idare eder annenler bu herzemen başına gelecek birşey değil değerlendir (hani derler ya) ilerde torunlarına anlatacağın bir anın olur

benimde aklımda hep istiyorum
katılmak ama cesaret edipte bi msj çekemedim
sana koly gelsin
konuya habersiz bırakma bende merak etitm şimdi

Tebrik ederiz......zevkle izleyeceğiz...
ınşallah bebeğinizi zor durumda bırakmayacak bir çözüm bulursunuz....

ay ay ayyy
nasıl güzel olcacak kk dan biri yarışmada tebrikler girişim için
sonuç ne oldu???????elemeler geçildi mi??

cesaretiniz için tebrik ederim inş..elemeyide geçip yarışmaya katılırsınız.
bol şanslar diliyorum arkanızda koskocaman kk var :enbuyukkk:

ayy ne oldu acaba katılmaya karar verdimi seçildimi bne şimdiden heycanlandım :bbo:
tatlı olarak narlı muhallebi tatlısı öneririm
fırında incik yapanlar şimdiye kadar cok beğenildi tavsiyem yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…