- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Kızlar nette sorun var, sürekli bağlantı kopuyor Ben kaçar, öpüyorum sizi Hayırlı geceler, Allah rahatlık versin
hayirli geceler canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar nette sorun var, sürekli bağlantı kopuyor Ben kaçar, öpüyorum sizi Hayırlı geceler, Allah rahatlık versin
Nevoş bu da Rabia gibi geriden geliyor-Piraye koş koş Pinko ne diyor
Cepten zor oluyor ne yapsınNevoş bu da Rabia gibi geriden geliyor
Ay özledim ya, ne yapıyor acep
Biz kavga edelim o da katıla katıla gülsün Mikser ne olacakCepten zor oluyor ne yapsın
Rabi tatildedirGelip bizi biraz karıştırsın
Siz nur ile kavga edin ben güleyim birazBiz kavga edelim o da katıla katıla gülsün Mikser ne olacak
Nur pes ettiSiz nur ile kavga edin ben güleyim biraz
Sonradan gelir merak etmeNur pes etti
Yak yak hain kostokIstemiyosan totoma kına mı yakayim
-Piraye koş koş Pinko ne diyor
Doğru söylüyorum
Beni gaza getiriyormuşsunuz gibi bi his var içimde ama yok yok ben yanlış anlıyorumdur sunum beceremiyorum katılır mıyım bilmiyorumBen olsam sana inat yapardım
oylama başlamadı henüz katılım 20 eylül son. :)Nevreste canımm cıcımm nasılsınnn
patlıcan yemegıne oyumu kullandımm .. kek yarısmasında kım kazandı goremeım de , oy kullanamadımm uzuldumm yaa
Nur pes etti
Boşa kürek sallama, tesbih diye sallarım ben senipes etmedim ,sarjim bitti
iste geldim burdayimm
Boşa kürek sallama, tesbih diye sallarım ben seni
Senin yaptığın gider benim hoşuma gideryaklasma toz olursuz gecme pisman olursun
cilemse cekerim kaderimse giderim
istedim vermediler sen soforsun dediler
emegimiz bilek zoru Allahim sen.bizi koru
aski cekene derdi bilene sor
ask cekenin yol gidenin
kabahat sende degil seni sevende
Nabeeeerrrrrr
Yanlış anlamışsınBeni gaza getiriyormuşsunuz gibi bi his var içimde ama yok yok ben yanlış anlıyorumdur sunum beceremiyorum katılır mıyım bilmiyorum
günahınızı aldımYanlış anlamışsın
iyiyim canım sağol sen nasılsınNevreste canımm cıcımm nasılsınnn
patlıcan yemegıne oyumu kullandımm .. kek yarısmasında kım kazandı goremeım de , oy kullanamadımm uzuldumm yaa
Pinko sana neler neler söyledigünahınızı aldım