Yemekteyiz - Show Tv

akannehirakannehirakannehir

Birdaha gittiğinde öğrensene senaryomu değil mi diye :jeyyar:
yeni gittim bir şey söylememişti bir dahakine sorarım ne dümenler dönüyomuş
ama aynı işyerindeki gibi davranıyor tabi yarın değişmezse

aaaaaa çok ilginç, müşteri rekoru kırcak kaydirigubbakcemile3

ümraniyede dükkanı çok müşterisi yoktu son gittiğimde belki bundan sonra artar
koca bir apartman katı işyeri yapmış zaten

kaydirigubbakcemile3 çok yoğun çalışıyorum, uzun uzun yemeklerle uğraşcak vaktim yok dmeişti halbuki:hulya:

ya en azından bu haftaki gözlüklü adam gibi çok konuşan tipler olmasa daha iyi olcak, tüm hafta onlar showlarıyla geçiyo, sıkıcı oluyo

çiğdem yine iyi dayandı adama karşı, süreklide gülme kııııız ne gülüyon kııııız demeside ayrı sinir bozucuydu, insan ilk defa tanıştığı bi kaıdnla bu kadar cıvık vıcık konuşur mu, kanka olsalar neyse

bu arada anuşka canım, bugun böreği geçen haftadan söylediğin gibi yaptım, eşime fark var mı dedim evet çok daha güzel dedi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Ben şimdi tekrarını izledim o zayıf kızın elbisesi ne öyle ya ohaaaaaa hiç giymeseymiş bari ayrıca çok çirkin bir kıyafet saçı filan çok kro sesi de feciiii...hiç sevmedim o kızı birde yarışan kadına inat yapar gibi lıght kola istedi.o zayıf halinle :)şu konuşan adamdan nefret ettim adeta saçma salak espriler yapıo kendini mehmet ali erbil mi sanıyor acep?diğerleri hakkında henüz bir fikrim oluşmadı...

ayy bu adam ne kadar çok konuşuyor ya gelmiş geçmiş en gıcık yarışmacı ilan ettim ekrandan benim başım ağrıdı terkos hasandan bile beter

abirde o kızı uyuzum dans kursuna giden oda kendini amada birşey sanıyor onuda beğenmedim yaşının gereği gibi hareket etmiyor evet halen buluğ çağında gibi şimarığın teki!!!bence bu yarışmacılar çok seviyesiz ve kalitesiz !!! en iyisi bakmamak gibime geldikaydirigubbakcemile

Ay bu Hakan mıdır nedir ben de sinir oldum ona.Diğer beyfendi de hani bir diyetisyen vardı Murat Topoğlumuydu neydi konuşma tarzı,sesi aynı okaydirigubbakcemile3.Zayıf sarışın bayan içlerindeki tek favorim şimdilik.kaydirigubbakcemile5

evet bu hafta izlememek en iyisi...

zaten dün tv açık,ben başka odalarda...
sırf seslerini duymamak için evin içinde dolandım durdum,zavallı koltuklar allahtan ağızları yok,bütün programı baştan sona onlar seyretti...
kaydirigubbakcemile3

gene yarışma eski basitliğine döndü...geçen haftaki yarışmadan sonra bu hafta hiç çekilmezmirmirmirmir...

ayy bu adam yüzünden izlemek istemiyorum ne gıcık adam ya sapık mıdır nedir

Ayyy düşünebiliyormusunuz arkadaşlar?
Şu hakan gibi bir eşiniz yada sevgiliniz varmış.
Kabus bu olmalı.delikafadulden
Adam işleri batırmış, komedyen olmaya çalışıyor, yazık vallahi, ne günlere kaldık....

boğarım ben böyle kocayı
sevgilisi varsa Allah sabır versin bekar galiba
evde kaldı kesin bunu izleyip evlenen olur mu bu adamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…