Yemekteyiz - Show Tv

ayy çok gıcık izlemiycem adamın sesi kulaklarımı tırmalıyor başım ağırdı

manyak eline bi el feneri almış bardaklara bakıyor....
ay o mavili kadında çok çığırtkan

o mavili kadın esrada çok cahil bence, hiç 27 yaşında bi kadın ağırlıyo yok, 17 yaşında gibi hali tavrı:hulya:

--------------------------------------------------------------------------------

bende minenin elmalı tatlısı ve tavuğunu çok beğendim...
tavuk da karabiberde vardı galiba...
elmalı tatlıyı hatırlayan var mı

ev sahibi çok mülayim, inşallah değişmez

elbisesinin arkası transparan gibi, kilosunu daha da belli etmiş bluzu bence daha ince göstercek bişey giyebilirdi:hulya:

ay kapattım kactım mutfaga geldım ,ne cok konusuyor ya ,şeytan dıyor çak agzının üstüne bir tane :mymeka:

bunlar her yiyecekte çatalmı değiştiriyorlarmış:bbo:

Hakan'ın çenesinden gına geldi. Diğer hanımlar da pek bilgiç. Ama dediydi dersiniz hepsi çuvallayacak.

Hatırlıyorum ben. Tarifi mi lazım?

Hakan Allah'ım günah yazma, böyle bir ses var mı ya?? Adam konuştukça tüylerim diken diken oldu..Şu en geç olan kız desen keza o da öyle..Ses özürlü ikisi de..Onlar mümkünse hiç konuşmasınlar..Zayıf ve sarışın olan bayan şu an içlerinde en iyisi gibi duruyor, izleyip göreceğiz..

-tatlicadiarzu- Al benden de o kadar. Yarın akşam iyice cıvıklaşacak Hakan. Çok sinir bozucu çok...laelaelaelaelae

bu haftaki yarışmacılar çok itici laelaelaelaelae şişman kadının hele yaptıkları hiç güzel değildi güveç bi kere öyle olmaz kavrulmaz herşey çiğden konulur.artı mantarlı sarma da güveçin yanına gidecek bir çeşit değildi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…